../images/Emo41.gifמישהי בכלל שמה לב שנעלמתי ליותר משבוע..?
המחשב מת, ואיתו 4000 תמונות של מקפליי, 700 שירים ועוד דברים אישיים - דכאון של החיים.
שיר השבוע של מקפליי:
הכל נמחק, אז ממה שהיה לי זה רק: TWYMMF. Ignorance. Hypnotised. BCB (Dougie's Version). Danny - Headlice. Danny - Bras & Knickers.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Biffy Clyro - Folding Stars. Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). MCR - Dead!. MCR - The End. MCR - The Ghost Of You. MCR - Helena. MCR - The Sharpest Life. MCR - House Of Wolves. FOB - I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me. FOB - Saturday. אין לי כוח לכתוב הכל...
|להקת / אלבום השבוע:
FOB - כל האלבומים. MCR - The Black Parade/Three Cheers For Sweet Revenge. Backstreet Boys - כל האלבומים (שקט, זה פופ איכותי
).
קליפ השבוע:
Ashlee Simpson - Lala. XD
Blur - Coffee & TV.
Nickelback - Rockstar. Foo Fighters - Long Way To Ruin.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
: ורוניקה מארס 3. התוכנית של שרה סילברמן. scarred מצולקים, זה מזעזע
). חברים. האי (><"). חדר 401 (מפחיד בטירוףף). המופע של אנדי מילונאקיס (XDD). דוקוסלב של אביב גפן (><").
: גארפילד 2 (XDDD). אמריקן פאי 5 (זה כ"כ גרוע..). חוקי המשיכה. 50 כדורים. שיקאגו. סופרבאד.
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
: המחשב חזר אליי. סופסוף צבעתי לקצת ורוד בשיער. מצלמה חדשה. אאמממ משכורת? חחחח
: ה-כ-ל נמחק מהמחשב, זה גם עצוב.
ציטוט השבוע:
השבוע יש לי קצת שאולי יצחיקו טחחח חברה שלי: תראי, קוראים לה ליבי, זה אומר כאילו הלב שלי, ככה גם המורה לספרות קראה לבת שלה היא אמרה שזה בגלל שהיא הלב שלה. צריך לאהוב ממש מישהו בשביל לקרוא לו ככה. זה אומר שאותך לא אוהבים ~מגחגחת~ אני: גם אותך לא.
. ~~~~~~~~~~~~~~ "כמה את שותה? מה את גמל?" XDDD ~~~~~~~~~~~~~~ *בעבודה (אנחנו עובדות בסקרים, כן זה הזמן לצחוק
)* חברה שלי: צאפשר בבקשה לקבל
בן-אדם מעל גיל 18? *אחרי הניתוק* אני: לא, אפשר לקבל חיה מעל גיל 18, וואף וואף, אין לי זמן לסקרים רררר ~~~~~~~~~~~~~ *בסקר* חברה שלי:אה, אתה עדיין לא בן 18? טוב, תגדל. ~~~~~~~~~~~~ אני לחברה ערסית בתסכול רב: Life's A bitch, and so are you ~מגחגחת לעצמי בידיעה שהיא גרועה באנגלית~ היא: And so are you אני:
. ~~~~~~~~~~~~ בסקר, אפחד מבת-ים לא עונה לנו אני: נו מה ציפית? בת-ים, כולם ברחובות. ~~~~~~~~~~~~ היה לי סוג של סיב בכוס מים ><" אני: איכס, יש לי סיב, אני לא שותה. זה בטח מהחולצה שלך. חברה שלי: תשתי את הסיבים שלך בשקט! זה תזונתי. ~~~~~~~~~~~~ מתוך המחקר שלנו על ערסים שמנו לב שכשהם מקלידים הם לא עושים סימני שאלה, סמני פיסוק וכו'. אני: ערסים לא עושים סמני פיסוק, הם כותבים בלי רגש. ~~~~~~~~~~~ וגם גילינו שקיים רחוב שביל החלב!
אני רוצה לגור בו.
תמונת השבוע:
אממ אין תמונות במחשב כי הכל נמחק, אז זאת רק שלי מהמצלמה החדשה =] ME & My Uglyness
אמממ, שבוע טוב..?