מקוויקאנד

lotem levi

New member
בהחלט גאון ../images/Emo99.gif

שיעשה לי נייטוויש! XD שיעשה לי שבט! מואעאעאע ,, אין, עכשיו זה רשמי, אני מאוהבת. חח, אני וחברה שלי תמיד רבות של מי הוא XD אנחנו 5 חברות כאלה, אני וחברה שלי תמיד רבות על תומאס למרות שאני אוהבת אותו לפניה P: חברה אחרת אוהבת את אמפו.. והשתיים האחרות לא אוהבות את נייטוויש, אבל אחת מהן אמרה שיוקה חמוד, אז מעכשיו יוקה שלה XD עכשיו צריך להדביק לאחרונה את מרקו... ושזאת שרבה איתי תיקח את ענט או טאריה! אררר XDDD שיואו איזה חפירה מטומטת ולא הכרחית XD

תפוזלהההה../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לא פר...../images/Emo163.gif

עכשיו הכול מהתחלה...
שיר השבוע של מקפליי: transylvania Dont Stop Me Now I'll Be Ok That Girl Too Close For Comfort We Are The Youn No Worries surfer babe Room on the third rloor
שיר השבוע לא של מקפליי: Aly & Aj - Slow Down Yellowcard - Way Away ועוד כמה שירים שלהם... Blink182 - Not Now Simple Plan - Perfect מוניקה סקס - גשם חזק (אני לא שומעת רק שירים באנגלית..)
להקת השבוע: Mcfly Yellowcard
אלבום השבוע: Ocean Avenue של Yellowcard
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: גבר מי שמטפלת
משהו שימח השבוע: יש לי הספקת מסטיקים לשבועיים למרות שנראה לי שהם יגמרו תוך יום..
משהו שעיצבן השבוע: נפלתי מכיסא..בעסעעע..חחח..וגם מהמדרגות
ציטוט השבוע: השבוע דווקא יש.. כשנפלתי מהכיסא: "שיר תיזהרי על הריצפה היא עדינה!"(אתם לא רוצות לדעת מי אמר את זה ומי שאמר את זה נישמע רציני) אז אני אמרתי שכבר הייתי על הריצפה כשאני הפוכה בצורה מוזרה "ומה איתי מה אני לא?"
תמונת השבוע: שבועה טוף לכולן

Lex 1

New member
../images/Emo41.gifמישהי בכלל שמה לב שנעלמתי ליותר משבוע..?

המחשב מת, ואיתו 4000 תמונות של מקפליי, 700 שירים ועוד דברים אישיים - דכאון של החיים.
שיר השבוע של מקפליי:
הכל נמחק, אז ממה שהיה לי זה רק: TWYMMF. Ignorance. Hypnotised. BCB (Dougie's Version). Danny - Headlice. Danny - Bras & Knickers.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Biffy Clyro - Folding Stars. Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You). MCR - Dead!. MCR - The End. MCR - The Ghost Of You. MCR - Helena. MCR - The Sharpest Life. MCR - House Of Wolves. FOB - I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me. FOB - Saturday. אין לי כוח לכתוב הכל...
|להקת / אלבום השבוע:
FOB - כל האלבומים. MCR - The Black Parade/Three Cheers For Sweet Revenge. Backstreet Boys - כל האלבומים (שקט, זה פופ איכותי
).
קליפ השבוע:
Ashlee Simpson - Lala. XD Blur - Coffee & TV. Nickelback - Rockstar. Foo Fighters - Long Way To Ruin.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
: ורוניקה מארס 3. התוכנית של שרה סילברמן. scarred מצולקים, זה מזעזע
). חברים. האי (><"). חדר 401 (מפחיד בטירוףף). המופע של אנדי מילונאקיס (XDD). דוקוסלב של אביב גפן (><").
: גארפילד 2 (XDDD). אמריקן פאי 5 (זה כ"כ גרוע..). חוקי המשיכה. 50 כדורים. שיקאגו. סופרבאד.
משהו שעיצבן / שימח השבוע:
: המחשב חזר אליי. סופסוף צבעתי לקצת ורוד בשיער. מצלמה חדשה. אאמממ משכורת? חחחח
: ה-כ-ל נמחק מהמחשב, זה גם עצוב.
ציטוט השבוע:
השבוע יש לי קצת שאולי יצחיקו טחחח חברה שלי: תראי, קוראים לה ליבי, זה אומר כאילו הלב שלי, ככה גם המורה לספרות קראה לבת שלה היא אמרה שזה בגלל שהיא הלב שלה. צריך לאהוב ממש מישהו בשביל לקרוא לו ככה. זה אומר שאותך לא אוהבים ~מגחגחת~ אני: גם אותך לא.
. ~~~~~~~~~~~~~~ "כמה את שותה? מה את גמל?" XDDD ~~~~~~~~~~~~~~ *בעבודה (אנחנו עובדות בסקרים, כן זה הזמן לצחוק
)* חברה שלי: צאפשר בבקשה לקבל בן-אדם מעל גיל 18? *אחרי הניתוק* אני: לא, אפשר לקבל חיה מעל גיל 18, וואף וואף, אין לי זמן לסקרים רררר ~~~~~~~~~~~~~ *בסקר* חברה שלי:אה, אתה עדיין לא בן 18? טוב, תגדל. ~~~~~~~~~~~~ אני לחברה ערסית בתסכול רב: Life's A bitch, and so are you ~מגחגחת לעצמי בידיעה שהיא גרועה באנגלית~ היא: And so are you אני:
. ~~~~~~~~~~~~ בסקר, אפחד מבת-ים לא עונה לנו אני: נו מה ציפית? בת-ים, כולם ברחובות. ~~~~~~~~~~~~ היה לי סוג של סיב בכוס מים ><" אני: איכס, יש לי סיב, אני לא שותה. זה בטח מהחולצה שלך. חברה שלי: תשתי את הסיבים שלך בשקט! זה תזונתי. ~~~~~~~~~~~~ מתוך המחקר שלנו על ערסים שמנו לב שכשהם מקלידים הם לא עושים סימני שאלה, סמני פיסוק וכו'. אני: ערסים לא עושים סמני פיסוק, הם כותבים בלי רגש. ~~~~~~~~~~~ וגם גילינו שקיים רחוב שביל החלב!
אני רוצה לגור בו.
תמונת השבוע:
אממ אין תמונות במחשב כי הכל נמחק, אז זאת רק שלי מהמצלמה החדשה =] ME & My Uglyness
אמממ, שבוע טוב..?

YuvalJones

New member
למען האמת- כן. אני שמתי לב שלא היית כאן.

ולא אינני משקרת[למרבה הפלא. סתם:)] וועא זה ממש חרא >< משתתפת בצערך =\ איזה תמונה חמודהה(:) והחולצה

sweet shir

New member
וואיי, באסה על המחשב שלך!! לונורא, את תצליחי

לשחזר! :) אמריקן פאי 5 באמת גרוע. ;; חיחי ציטוטים משעשעים. P:

Lex 1

New member
איי הופ סו, זה הולך לקחת זמן רב.. ../images/Emo3.gif

אבל תנקס אניווי

../images/Emo6.gif חחחחחחחחח בציטוטים שלך בהחלט

מבדרים. D:
אמריקן פאי 5 גרוע?! אני ממש רציתי לראות אותו! מה יש לכולם השבוע שהם הורסים לי סרטים?! XDDD המ, בהצלחה עם שחזור הדברים מהמחשב. >:

Lex 1

New member
חחחח סורי אבל זה עדיף מאשר שתבזבזי קצת יותר

משעה וחצי מחייך בשבילו..
הכי אהבתי את הראשון והשני ואני חושבת שהרביעי עוד גם היה די סבבה אבל לעומתם, הוא ממש זוועתי וחסר תכלית כלשהי (לא שלאחרים הייתה ממש מטרה מסויימת אבל נניח..). אמממ, ו.. תנקסס
חחחח

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ובקטע של המירוץ בעירום אני כזה "אאוץ' זה

בטח ממש כואב!!!" XDDDDD

McFly rullz

New member
לקס!!!!!!!!../images/Emo23.gif

ברור שאני שמתי לב שלא היית~ דיבנרו כבר באייסי
מצטערת על המחשב
אוהבת אותך המווון!
אווח.כובת לי האוזן
מה עושים?

Lex 1

New member
חחחח שמים טיפות אוזניים מחוממות..? ><"

תודה מיי לאב מקווה שיעבור הכאב וגם שלי... ><

נמ, חזרתי? :>

שיר השבוע של מקפליי: Don't Wake Me Up Ignorance Not Alone The Way You Make Me Feel Transylvania
שיר השבוע לא של מקפליי: 30Seconds To Mars - The Kill Arctic Monkeys - Curtains Closed Ashley Parker Angel - Let U Go Billy Talent - Fallen Leaves Billy Talent - Red Flag Blink 182 - Adam's Song Blink 182 - All The Small Things Blink 182 - Anthem Part Two Blink 182 - Asthenia Blink 182 - Blow Job
Blink 182 - Down Blink 182 - Everytime I Look For You Blink 182 - Feeling This Blink 182 - First Date Blink 182 - Give Me One Good Reason Blink 182 - Here's Your Letter Blink 182 - Online Songs Blink 182 - Please Take Me Home נדבקתי בטירוווווף!@#$%^@& [מסכנה אורטל XD] Blink 182 - Roller Coaster Blink 182 - Shut Up Blink 182 - Stay Together For The Kids Blink 182 - The Rock Show Busted - Crashed The Wedding Busted - That Thing You Do Busted - What I Go To School For ?Busted - Where Is The Love ~ אין לי כוח להעתיק את כל השירים מהאלבום של GC
~ Gym Class Heroes - The Queen And I Madina Lake - One Last Kiss Mika - Relax (Take It Easy) Paramore - Crushcrushcrush Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) ~ חרישה מטורררפת! ~ Son Of Dork - Boyband Timbaland Feat. One Republic - Apologize וואו.
אני לא צוחקת איתכן, אשכרה חרשתי על כל אלה!! XDDDDD
להקת / אלבום השבוע: מקפליי, בלינק 182 וגוד שארלוט!
/ Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket Good Charlotte - The Chronicles Of Life And Death
קליפ השבוע: Green Day - Wake Me Up When September Ends
נמ אני לא שמה קישור כי יוטיוב עושה לי בעיות, אבל בטח כולכן מכירות אז לא משנה חיחי
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: החיים הפשוטים, הישרדות, חברים, היפה והמרובע [ פרק איחוד מרגש D: ], סאות'פארק, אפקט הפחד. אין סרט. ><
משהו שעיצבן / שימח השבוע: עיצבן- קר. אני לא אוהבת כשקר.
שימח- הייתה לי יומולדת = כסף ומתנות חעח
, הצפתי אתמול את המקוויקנד חחחח [מה, זה כייף!
] ובכלל שאני חוזרת להגיב בפורום.
עיצב- אבא בקושי היה בבית כל השבוע
, לא הרגשתי טוב ביום שני..
ציטוט השבוע: היה שבוע ממש מצחיק, אבל לא תיעדתי כלום. XD ואין לי כוח להיזכר חחחח :X תסתפקו בחלק שיש לי אצל אחרים P:
מתנגן בראש/פלייליסט: Blink 182 - First Date
תמונת השבוע: כללל התמונות החדשות של מקפליי מהשבוע! קשה לבחור! ^__^ + תמונה אקראית, סתם כי בא ליXD
שבוע נעים לכולן! DDD;
* ווי, מקוויקנד עמוס סמיילים במיוחד.
* XD

הע ושכחתי,

חח יש לי בקשה קטנה, כמו תמיד XD האמ.. יש כאן בנות שמוכנות להמליץ לי על שירים של פאראמור / סוד / אבנג'ד סבנפולד? אני רוצה להכיר אותם, ורציתי שירים טובים בתור התחלה
אני אשמח אם תעזרו לי חח D:

N e r d y

New member
המלצותהמלצות../images/Emo26.gif

טוב מכל מה שרשמת אני שומעת רק סוד... בעיקרון כל האלבום שלהם מדהים! באמת אז אני ממליצה לך להוריד את כולו.. אבל שירים נבחרים (וזה קשה) >> Holly... I'm The One Ticket Outta Loserville (נו בארור) Murdered In The Mosh We're not alone גאדד ממש קשה לי לבחור כי בתכלס אין להם הרבה שירים (
) אז תורידי את כולם
ו....
מזל טוב!!!!!!!!!!
לא ידעתי שהיתה לך יומולדת

Yu vi

New member
SOD!../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אממ.. אני אוסיף לטל...^^
Wear Me Down
Sick Eddie's song Little things פשוט להוריד את כל הדיסק שלהם.. כל השירים מעולים!

למעלה