שרשור עונה 6 פרק 14

אבי1985

New member
לא צריך להיות קטנוני

מראית לנו 3:52 ואחר הפרסומות 3:45. אז הוא מדבר שניה או שתיים יותר. לדעתי אין כןא שום בעיה. גם סעיד לא היה אמוק להספיק להגיד כל מה שהוא אמר לג'ק ולרוץ מהם. זו סדרת טלוויזיה אז תפסיקו לחפש את היוצרים על קטנות מהסוג הזה.

A m o s 2 9

New member
../images/Emo45.gifהצפצופים נמשכים בזמן שהוא מדבר

אני ספרתי עד 3:41 לפני היציאה לפרסומות, אחרי זה השעון הראה 3:45.

daeve1

New member
../images/Emo58.gif ג'ק יצא די מטומטם (וגם הארלי)

הוא היה יכול פשוט לספר לו על מה שהבין בבלאק רוק בשיחה עם ריצ'ארד.. וגם הארלי היה יכול להגיד משהו, ככה סויר היה מבין על מה הוא מדבר. גם אני במקומו לא הייתי בוטח בג'ק. חוץ מלהגיד "הוא לא יכול להרוג אותנו, תבטח בי" הוא היה צריך לתת לו גם את הסיבה להאמין.. פשוט טמטום

Anikaa

New member
מדהים איך גם בסיטואציה ../images/Emo58.gif

שבה ג'ק יוצא הגיבור האולטימטיבי, הצודק והמציל אחרים מטעויותיהםֿ יימצא מי שיגיד שהוא מטומטם. ולגבי "היה יכול להגיד"- כבר שש עונות הם לא אומרים שואלים ועונים את כל מה ש"יכלו" אחרת לא היתה עלילה ולא היה מה לפענח.

daeve1

New member
../images/Emo58.gif

"ולגבי 'היה יכול להגיד'- כבר שש עונות הם לא אומרים שואלים ועונים את כל מה ש'יכלו' אחרת לא היתה עלילה ולא היה מה לפענח." אתה עושה צחוק, נכון? אתה מבין מה הרגע אמרת כן? ג'ק יצא אידיוט. בין אם זה בגלל שהיוצרים לא רצו שהוא יגיד את זה בכדי שהעלילה תרוץ ויהיה מה לפענח או לא, הוא יצא אידיוט כי הוא לא הסביר את עצמו לסויר למרות שהוא היה יכול (ו - שוב - גם הארלי היה יכול להגיד משהו)

maxin1

New member
לגמרי מסכימה איתך

בדיוק שקראתי את התגובה מעליך חשבתי לעצמי "איך אפשר להוציא את ג'ק לא בסדר?!" עם כל אהבתי לסוייר הוא יצא אידיוט בסצנה הזאת. אני חושבת שג'ק פשוט היה אדיר בפרק הזה- מועמד אמיתי. בשתי המציאויות הוא היה חבר טוב, רגיש ואח נהדר.

../images/Emo58.gif ולמה אתה חושב...

שסוייר היה מאמין למה שקרה בבלק רוק? אפילו אם הארלי היה תומך בג'ק, הגישה הריאליסטית שלו לא מאפשרת לו פשוט לשבת ולחכות שזה יגיע לאפס. זה נוגד את כל האינסטינקטים ההישרדותיים שלו.

JohnLocke

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

בנוסף, סוייר לא בוטח בג'ק מאז המוות של ג'ולייט, לא יעזור שום סיפור שג'ק היה מספר. מבחינתו של סוייר, ג'ק טעה בקשר לפצצה בעבר (פצצת המימן), והוא לא ייתן לו לטעות עוד פעם.

Antonio Montana

New member
יופי! ../images/Emo58.gif

סעיד (בפעם השלושים אלף), ג'ין וסאן, לפידוס (כנראה), וכנראה גם קייט (אבל לא סגור על זה). כולם בפרק אחד. חתיכת קאסט להרוג במכה אחת. המוות של סעיד היה מגניב. סעיד הגיבור, זצ"ל הי"ד, נהרג עם סי-4 בידיים, בשביל כולם. מסר סמוי על מוסלמים שנותנים את חייהם בשביל מטרה מסוימת + אקספלוסיבס? חוץ מזה, הסי-4. השעון? פייקלוק כזה מומחה בפצצות, נו? זה אותו שעון שהוא לקח מהגוּן המסכן של ווידמור ששמר על המטוס. אני בטוח ששמתם לב. וזה רק אני, או שפיצוץ הסי-4 לא נראה מספק? כאילו, עשה רושם שהיה שם חתיכת לואד של סי-4, משהו שהיה יוצר פיצוץ הרבה יותר מרשים. כמו שאכן צפיתי, נוברים בעניין של ג'ק מנתח את לוק ומחזיר אותו ללכת. הוא עדיין מסרב, אבל אני עדיין צופה שהוא בסוף יסכים איכשהו. למרות שאני לא רואה לאן העלילה רוצה להגיע שם. סצינת השחרור מהכלוב הייתה די מצחיקה. יופי, גוּן של ווידמור! לירות על הבלאק סמוק. ממש יעיל. תכוון לראש, זה יוריד אותו יותר מהר. יופי שנפטרנו ממנו (הבחור הנמוך המזוקן), הוא היה מעצבן. כמו פיל מדארמהוויל. אהבתי גם את סצינת התזוזה בשיחים (זו שלכל אורך הסדרה עושה טריגר להטענה סימולטנית של כל הרובים וכיוונם אל מקור הרעש) - והפעם היה זה סעיד, כמובן. לפידוס היה צריך לצעוק ווקאף אנא בטוחאק וזהו. גם הסצינה בה פייקלוק ניגש למטוס האג'ירה ושני הפוּשטים יורים בו ללא שום תוצאה הייתה מגניבה. ראינו את השפעות ה-"God Mode" בחיים האמיתיים! בכלל, כל הקטעים של לוק עם ג'ק היו מצוינים. אני אוהב את הכימיה בין שתי הדמויות הללו, אהבתי מאז תחילת הסדרה. לוק חלם על המציאות האחרת (דונט פוש דה בוטון), אבל בטח גם שמתם לב לזה אתם. משהו לא מוסבר: אוקיי, ויתרנו על המטוס, ניקח את הצוללת. סבביישן. אבל למה כל הבלאגן, למה כל הטרחה, אם יש את פייקלוק אק"א סמוקי שיכול פשוט לעשות כמה רעמים, להעיף את כולם ולנקות את הדרך? מה, הוא לא יכול להיכנס לתוככי הצוללת? דונט בי רידיקילוס. הוא עשה דברים נועזים בעבר. ובסדר, מובן שהוא רצה להביא את כולם לצוללת. אבל סוייר, האסטרטג המבריק, לא יכול היה לשאול? לא יודע. נראה לי מופרך. למה לסכן חיי אדם כשאפשר שסמוקי יעשה הכל? ועוד משהו שרציתי לציין לגבי אלמנט תיקי הגב. הם תמיד היו חלק גדול מהעלילה בלוסט. תמיד ג'ק/קייט/לוק ועוד היו מסתובבים איתם על הגב בטיולי השל"ח הרבים סביב האי, והפרק אפילו ניתן פוקוס על הרגע בו פייקלוק נותן לג'ק את תיק הגב שלו. ואז התגלה בו סי-4. אולי זה אומר משהו על תיקי גב? על תיקים שאנחנו סוחבים איתנו כל החיים ולא משחררים אף פעם, על אף שאנחנו צריכים? ע"ע לוק הטייס-הלא-מוצלח במציאות האחרת, ע"ע ג'ק ואביו האלכוהוליסט, ע"ע כמעט כל דמות בסדרה. וכמובן, עוד קרב יריות לוסטי ריאליסטי: היריה הראשונה כמובן פוגעת (וכנראה, כפי שכבר ציינתי, גם תהרוג, עוד כמה פרקים/רגעים מרגשים/שעממונים, את קייט), אבל לאחר צליפת הפתיחה – גורנישט, נאדה. לא פוגעים באף אחד. ג'ק מסתובב לו ויורה לכל עבר, בלי שום מחסה. פנימה. פייקלוק יוצא, הופ! כל ירייה – צליפה. כן. לוסט היא המערבון הכי טוב שאף פעם לא צפינו בו. אני שונא את הקטעים האלה, כמו שג'ין אומר ללפידוס לצוות על הקפטן לעלות למעלה, ולא נותן שום ביאור. מה הבעיה המזורגגת להגיד "יש סי-4 על הצוללת" בכדי לגרום ללפידוס והקפטן להרגיש יותר טוב עם עצמם? ולמה הם לא בכו על לפידוס? איזה כפויי טובה. מסוקים, מטוסים, וכלום. כלום! אני מבואס על מותו. יהי זכרך ברוך, לפידוס. אם אתה אכן מת. כי בלוסט דמות לא מתה לרוב אלא אם הכותבים באמת טורחים להראות לנו שהיא מתה, ככה שיש מצב שפרנק יצוץ על החוף.

KingJames10

New member
../images/Emo58.gif עוד משהו שלא הגיוני

ג'ק יוצא ממעמקים של צוללת וסוחב את סוייר שבטח שוקל איזה 85 קילו....נראה די לא רציני. איפה ווידמור וכל השאר אני לא מבין..מוזר

shai zzz

New member
שאלה(ספויילר)

למה סעיד פשוט לא זרק את הפצצה הרחק מהם, למה זה היה הכרחי שהוא יתפוצץ יחד איתה?

shanytopper2

New member
../images/Emo58.gif

כי הוא רצה להצטרף לארזט, אילנה, ומייקל אני מתפוצצים איז דה בומב

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

זה לא היה הכרחי, אבל הוא רצה לוודא שיהיה מי שישרוד את הפיצוץ, וריצה ביחד עם הפצצה הרחיקה את הפצצה הרבה יותר מאשר רק לזרוק את הפצצה ולקוות שמישהו ישרוד.

תכלת 2

New member
(ספויילר) המעשה של סעיד

לאן סעיד אמור לזרוק את הפצצה? הם בצוללת, אין חלון לים התיכון.לא משנה לאן היה זורק בתוך הצוללת - עם עצמו או בלעדיו הסוף היה זהה.

chpoza

New member
../images/Emo58.gifמרוב ספויילרים אסור לכתוב כלום בכותרת

וואו פרק בכלל לא רע......(אבל אני מניחה שהכל יותר טוב אחרי הפרק האחרון המשמים שהיה לנו לפני שבועיים)... לגבי מותם של סאן וג'ין- זה אכן עצוב במידה מסויימת למרות שבאמת מכל הקאסט הקבוע הם היו הכי פחות מעניינים.....(סורי קצת קשה להתרכז שיש גופות כמו של ג'ק וסוייר על המסך...)
תכלס אני לגמרי מבינה את ג'ין- מה הטעם להציל את עצמו אם הוא יודע בבירור שהוא יבלה את שארית חייו בצער ויגון על מותה של אהובתו???באמת עדיף למות כמו רומיאו ויוליה.. לגבי לפידוס- הוא ממש הוסיף תבלינים בכל פרק שהוא הופיע ואני מקווה שהמוות שלו לא סופי כמו שחלק כבר אמרו פה לפני...ושהוא פתאום יצוץ משום מקום. לגבי סעיד- כנ"ל ג'ין וסאן... וואווווו עכשיו תגידו לי איך לעזאזאל מעבירים שבוע בלחכות??????הולך להיות קשה

christina100

New member
אני חושבת אחרת

סון היתה אחת הדמויות המרגשות והאהובות בעיני (עד העונה שעברה). מאוד אהבתי אותה והצטערתי להיפרד ממנה...

למעלה