שרשור עונה 6 פרק 14

qwerqwerty

New member
זה רק אני

או שפשוט נראה לי שכותבים פשוט "אונסים" את התסריט שדברים יקרו והעלילה לא קורת באופן רציף אלא יש בליל של אירועים שיש קשר מאוד חלש בניהם. מה הקטע עם ווידמור הוא כבר נמצא כמה ימים באי השני ועדיין לא הצליח להקים את הגדר, וסעיד פשוט בהינד עפעף מצליח לשתק אותה... ואם הוא יודע שסמוקי רוצה להרוג את כל המועמדים לא קל יותר להחביא אותן באיזה מקום יותר מוגן אשר באיזה כלוב עץ

JohnLocke

New member
בקשר לגדרות

ווידמור הזיז אותם, כמו שסמוקי אומר בפרק, ולפני שהספיקו לחבר אותם מחדש סמוקי תקף. השאלה היא למה ווידמור הזיז את הגדרות. סמוקי אומר שהכל היה כדי שייכנסו למטוס ויתפוצצו - אבל זה לא נשמע הגיוני, אלא אם כן גם ווידמור עושה תרמית גדולה, ושהוא לא באמת רוצה לשמור על המועמדים. האופציה היותר סבירה היא שהגדרות קודם לכן יצרו מעגל שבו לא נכללו הכלובים. לכן לא היה מקום לכלוא את המועמדים, והאנשים של ווידמור היו חייבים להזיז את הגדר וליצור מעגל חדש מסביב לאזור הכלובים. לפני שהם הספיקו לחבר את הגדרות וליצור מעגל בטחון, סמוקי תקף.

קודם כל

חייבת להגיד שלא בכיתי ככה מאז הפרק שצ'רלי מת. ועכשיו ראיתי את הפרק של שבוע הבא- סוף סוף מראים לנו את ג'ייקוב והשני?? הפרק שכולם חיכו לו כל הסדרה??

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif פרומו למעלה!

לא כולם רואים את הפרומואים.

r i c k i

New member
../images/Emo58.gif שאלות...

יש לי בעיה בהבנת גבולות היכולת של סמוקי/לוק. יותר נכון, בהבנת גבולות הידע שלו. מצד אחד נראה שהוא יודע הרבה גם מבלי להיות נוכח במקום שבו אירע משהו (לדוגמא, הצוללת טבעה ובייחוד - יש ניצולים וכו'...), מצד שני הוא מפספס דברים כל כך מהותיים מתחת לאף שלו - את השיפטינג בהתנהגות של קלייר וסעיד, את העובדה שסעיד לא באמת הרג את דזמונד. זה לא מסתדר לי. איך הוא פשוט לא *ידע* שסעיד לא הרג את דזמונד. אשמח אם תאירו את עיני. והערה קטנה לגבי מה שמפריע לי יותר מכל בעונה הנוכחית. בעונות הקודמות *הבנתי* כל דמות. זה כולל את המניעים שלה, מאיפה היא באה, למה היא פועלת איך שהיא פועלת, מה חשוב לה להשיג וכו'. אני חושבת שבעונה הנוכחית התסריטאים פשוט איבדו את היכולת לשמור את זה. הדמויות כבר לא מלוכדות באופיין כפי שהן היו בעבר. ואולי זאת רק אני.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

כשהוא ידע שלא כולם מתו על הצוללת, לדעתי הסיבה היא כי אם כולם היו מתים על הצוללת, הוא היה מרגיש את זה איכשהו. סמוקי לכוד על האי, וברגע שכל המועמדים ימותו, הוא יהיה חופשי. SAWYER: What are you? LOCKE: What I am is trapped. And I've been trapped for so long that I don't even remember what it feels like to be free. מעבר לזה, אני לא חושב שיש לו ידע על אירועים בעתיד או משהו כזה.

r i c k i

New member
../images/Emo58.gifאז אם ככה...

וכל שהוא צריך זה אותם מתים, ולא כמו שהוא אומר להם שהוא רוצה (לצאת מהאי) למה הוא פשוט לא הורג אותם? היו לו מיליון ואחת הזדמנויות לעשות את זה, לא?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

ג'ק אמר (וצדק) שסמוקי לא יכול להרוג אותם ישירות (כמו שלא היה יכול להרוג את ג'ייקוב ישירות), הוא היה חייב שהם יהרגו אחד את השני. וכשסוייר נגע במנגנון של הפצצה, הוא הפעיל את הפצצה. אם הם היו מקשיבים לג'ק ולא נוגעים בכלום, הפצצה לא הייתה מתפוצצת ואף אחד לא היה מת.

אבי1985

New member
לזה יש תשובה מאוד פשוטה

כי החוקים אוסרים עליו להרוג מועמדים. בדיוק כמו שהוא לא יכל להרוג את ג'ייקוב.

Sawyers Wife

New member
פרק מלא במידע

הפרק היה דיי טוב יחסית לשאר הפרקים בעונה שהיו לפי דעתי על גבול הגרועים היה צפוי שיתחילו להרוג דמויות, אבל הפריע לי שהמוות של סעיד לא קיבל כ"כ הרבה משמעות.. לג'ין וסאן הביאו קטע ארוך וניסו להציל אותם סעיד רץ עם הפצצה יצא "גיבור" ומת הארלי וקייט בכו כי ג'ין וסאן מתו, ג'ק בכה מהכישלון אבל מה עם סעיד? בזכותו הם עדיין חיים S: הפרק במציאות ב' על לוק היה פשוט טוב, ההבדלה שבמציאות הזאת הוא אשם במה שקרה לאבא שלו כשבמציאות א' אבא שלו אשם במה שקרה לו הייתה מאוד מתוחכמת. אני מקווה שהפרקים הבאים היו טובים כמו הפרק הזה. או לפחות לא גרועים כמו פרקים אחרים חח

Neotrix

New member
אוקיי עכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif......

ברשותכם לעניין שעדיין ברור, אז סמוקי MIB הוא הרע (כנראה) הורג פה ושם מנסה לגרום למועמדים להרוג זה את זו , הבנו. השאלה היא לממממממממה
למה הוא רע, למה ג'ייקוב הוא טוב, למה הוא לא יכול להרוג אותם ישירות , למה הוא רוצה להרוג אותם, למה צריך להיות שומר לאי, מה היה בהיסטוריה שהביא אותם לסיטואציה הזו(את ג'ייקוב ו MIB), מי הם?!?!?!? ועל מה עומד עולמם????

JohnLocke

New member
חלק מהשאלות שלך כבר נענו

אבל הן הובילו לשאלות אחרת. למשל: למה הוא לא יכול להרוג אותם ישירות - בגלל "החוקים". השאלה הנכונה לשאול היא "מהם החוקים ומי קבע אותם?". למה הוא רוצה להרוג אותם - כדי שיוכל לצאת מהאי. השאלה הנכונה לשאול היא "מה מחכה לו מחוץ לאי?", או "למה חשוב לו כ"כ לצאת מהאי?". למה צריך להיות שומר לאי - כדי למנוע שסמוקי ייצא. השאלה הנכונה לשאול היא "מה היה קורה אם לא היה שומר לאי וסמוקי היה יוצא?". בקשר לשאר השאלות - נצטרך לחכות בסבלנות.

Neotrix

New member
תודה אבל לא.....

השאלות הן: 1. לא למה יש חוקים!!! אלא למה הוא רע ומעוניין להרוג את כולם, אם אני אשאל למה יש חוקים זה לא יביא אותי לכלום, אני רוצה לדעת למה הוא צריך שכולם ימותו 2. כשאני שואל למה הוא רוצה שכולם ימותו , זה שאני אדע שהוא רוצה לצאת מהאי לא יחדש לי , מה שאני רוצה לדעת זה למה הוא נעול באי, ומה יקרה אם הוא כבר לא יהיה !!! 3. זה שיש שומר לאי אחלה, אבל למה יש , ושוב למה הוא נעול באי בצורה כולכך מתוחכמת סליחה על התגובה אבל תודה בכול אופן

BlackSmoke

New member
איזה טימטום ../images/Emo58.gif

כשקייט הייתה בכלוב וניסתה לקחת את המפתח, היא הייתה יכולה בקלות למשוך את היד ולקרב אליה את הגופה.

../images/Emo58.gif

במצבי לחץ מהסוג הזה אי אפשר לצפות מאף אחד לחשוב בהגיון.. בתור צופה מהצד, אפשר להגיד "למה הם לא נתנו לסמוקי לחסל את אנשי הצוללת?" או "למה קייט לא משכה אתה הגופה?" למה? ככה. הם לא עוצרים לחשוב מה הכי יעיל. סויר לא רוצה שסמוקי יעלה על הצוללת, אז מראש הוא מחליט שהם יכנסו להלחם בלעדיו. הוא לא חושב יותר מדי. קשה לחשוב כשבכל רגע אתה עלול למות.

למעלה