דייי!!! אני בשוק!! ../images/Emo58.gifמשהו חשוב על סעיד
(פיסקה אחרונה משהו חשוב תקראו) טוב זה לא ולך ככה כשקייט נורתה אני פשוט קפצתי מהספא נעמדתי על הרגליים אחרי שראיתי שהיא חייה ונרגעתי (והדופק שלי.... שיהיה בריא) עד הסוף חשבתי רק אם היא תמות ומי ימות וקצת לקח מהסצינה ה-מ-ד-ה-י-מ-ה שעשו לג'ין וסאן, חבל ביי ביי לפידוס, גם ככה לא מת עליו יותר מידי.... דיי אני פשוט בשוק פרק פשוט מדהים מהמם מושלמות לא יודע איך להגיב לכזה דבר אני עדיין בשוק חיכיתי כל היום לראות את הפרק הזה, וכגודל הציפייה..... למזלי לא הייתה אף לא טיפת אכזבה! ככל הנראה סעיד חושב שג'ק הוא הנבחר אבל לי נראה שהתסריטאים מנסים לעבוד עלינו.... זה פשוט ברור יותר מידי שאם מישהו יבחר זה יהיה ג'ק, וכידוע לכולם, אין משהו ברור באבודים..... הם רק ניסו לחזק אצלנו את העניין הזה עוד יותר כדי שנופתע בסוף. לא אתפלא. בקשר לשעון... יכול מאוד להיות שג'ון פשוט שם טיימר שחוזר על עצמו (repeat). סתם נגיע בדקה מתאפס ואז שוב מתחיל דקה עד שמתאפס וכ"ו ככה שבכל מצב ג'ק ימצא את השעון מתקתק ובעצם הדבר שהפעיל את הפצצה זה המשחק עם החוטים. לגבי הפצצה על המטוס, יכול להיות שג'ון באמת שם, לא נראה לי סביר הוא עלה לשם ראה את זה וחיפש לאן החוט הולך, זה היה ברור סיכוי קלוש שהוא בדק אם יש חיבור נוסף שבמידה והוא יוציא יגרום לפיצוץ, או משהו בסיגנון, אבל אני לא חושב שהוא שם את הפצצה הסבר טוב לזה, לדעתי, הוא שווידמור באמת שם את הפצצה ותיכנן שברגע שיניעו את המטוס היא תתפוצץ כדי לקרקע את המטוס. ווידמור גם כפוף לדעתי לחוקים ולכן גם הוא לא יכול להרוג את המועמדים. לכן לא פחד לפוצץ את המטוס. אבל לא לא לפוצץ מלכתחילה ולקחת את הסיכון שאחרים ימותו? פשוט מאוד, רצה לשמור את המטוס למקרה הצורך, אבל בשום פנים ואופן שאף אחד לא בטעות יעזוב את האי. ככה הוא שומר על המטוס, אך, יחד עם זאת, במידה והם עולים על המטוס ומתחילים להמריא יהיה פיצוץ שיקרקע את המטוס וישאיר אותם באי. ג'ון ראה את זה. וראה הזדמנות להוריד שתי ציפורים במכה. הוא חשד שסוייר כן יבגוד בו. סביר להניח שהאנשים של ווידמור שג'ון הרג במטוס הודיעו בקשר שהוא שם. כולם רצים למטוס. בינתיים ג'ון וחבריו הולכים לצולצצת. נכנסים פנימה. אנשי ווידמור מגיעים למטוס רואים שכולם מתים ומבינים שהם בדרכם לצוללת. טסים לשם (XD) ומתחיל קרב יריות. ג'ון ידע שג'ק יכנס לצוללת להגן את עצמו. מצד שני, למה הוא לקח את השעון? יכול מאוד מאוד מאוד להיות ובמחשבה שנייה אני בכלל לא פוסל את זה שהוא כן הניח את הפצצה בעצמו הדרך שהוא חיפש את החוטים מבלבלת אותי לגמרי הוא שכח איפה הוא הניח אותה?! אופצייה נוספת שממה שקראתי לא חשבו עליה היא שסעיד הניח את הפצצה בעצמו וג'ון ידע שהוא הניח פצצה לא ידע בדיוק איפה לכן הוא לקח את השעון, כי הוא תיכנן את זה אבל הוא חיפש את החוטים כי הוא לא ידע בדיוק איפה היא מונחת. איפה זה שם את סעיד?.... אז זה אומר שסעיד כן ידע ואומנם טענו שאת השינוי חזרה הוא עבר בשיחה עם דזמונד יכול להיות שזה מה שהתחיל וזה חילחל יכול פשוט מאוד להיות שברגע שהוא ראה את הפצצה הוא עבר את השינוי האמיתי, ולא עם דזמונד שהוא ראה שחברים שלו, אנשים שבילה איתם תקופה ארוכה, שהיו זה לצד זה כלכך הרבה זמן, הולכים למות בגללו. יש את הקטע שסעיד מסביר איך לנטרל את הפצצה הוא לא טרח לעשות את זה בעצמו, נכון, סוייר הזיז אותו, אבל כשחושבים על זה, זה כן נשמע כמו חלק מהתרגיל בכל הסצינה הזו, הסתכלתי עכשיו שוב, יש קטע בהתחלה כשמגלים את הפצצה כשסוייר שם אותה בידיים של סעיד רואים אותו לחצי שנייה מסתכל עליה, לא רואים את המבט שלו לאחר מכן שוב פעם רואים אותו כשהוא מסביר איך לנטרל אותה, שבעצם מפעיל אותה ואז בסוף הוא בולע אומר לג'ק איפה דזמונד ובורח עם הפצצה כשאני חושב על זה עוד ועוד אני חושב יותר ויותר שזה העניין האמיתי מאחורי הסיפור עם הפצצה סעיד "עבר צד" סופית בקטע הזה אולי זה בגלל מה שג'ק אמר, שהוא צריך להרוג את כולם כדי לצאת מהאי והוא לא יכול לעשות את זה בעצמו, אולי הוא הבין שללוק אין את הכוח (או חשב ככה) להחזיר את אהובתו יכול להיות כמה וכמה סיבות זה כן מתחיל להסתדר אבל, התיאוריה הזו.... ולסיכום, סעיד חזר אלינו, לשניות מועטות, לפני שמת. יהי זיכרו ברוך ושל לפידוס ושל ג'ין ושל סאן. מעניין מה יהיה עם קייט..... אני צריך דחוף עוד מנת אבודים..... אני לא עומד בזה כבר :X