שרשור עונה 6 פרק 15

ShakSpearE

New member
לא שאני רוצה להרוס לך, אבל

הם לא באמת ג'ייקוב וסמוקי, אלא שחקנים בסדרת טלוויזיה.

lien124

New member
פרק מחורבן!

אלוהים, מה קורה לסדרה הזאת? לא מספיק שרוב הפרק נאלצנו לסבול את שני הילדים המעצבנים האלה, גם התשובות שקיבלנו היו לא מספקות (שוב) איפה הימים הטובים של העונות הראשונות? העונה הזו היא ללא ספק החלשה ביותר עד עכשיו. כמעט כל פרק יותר מאכזב מהשני. למרות שיש התקדמויות ומענה על תשובות (אבל בצורה שמרגישה כאילו נעשתה במקום ולא מראש כפי שיוצרי הסדרה טענו ולכן התשובות מרגישות מגוחכות ו"נוחות") הכל מרגיש תקוע ואיטי. מי היה מאמין שקבלת תשובות יכולה להיות משעממת כל כך?

הפרק הגרוע ביותר בסדרה

זה כל מה שיש לי להגיד כל מה שרציתי להגיד כבר נאמר על ידי אחרים חוץ מזה שאין כל כך מה לדון על פרק שסיפק כל כך מעט חרא פרק אכזבה עצומה אני לא יודע מה קרה ליוצרים שהתסריטאים הדרדרו לרמה כזאת כמו מה שמישהו אמר פה לא מזמן הסדרה מתחילה להרגיש כמו B-Movie יותר ויותר פשוט זוועה של פרק

../images/Emo58.gifגם

לא אכפת לי שהם לא אלים אבל לפחות היו נותנים לסיבה שהם באי הזה ויש להם כוחות ולמלחמה בינהם טיפה יותר משמעות ולא היו נותנים לעובדה שיש להם כוחות על טבעיים סיבות מטומטמות כמו "אחד שתה יין מכושף והשני נפל למערה של אור" באמת שזה גורם לי להרגיש כאילו אין לסדרה הזו שום סיבה אמיתית למה אמור להיות אכפת לי מהם בכלל? לפחות אם הם היו אלים (תאוריה שהייתי נגדה) היתה לסדרה ולמעשים של הדמויות האלה סוג של סיבה מספקת אבל מה שנתנו לנו בפרק הזה היה זלזול מוחלט וכמעט גרם לי להגיד "אני רוצה את 6 השנים האלה שלקחתם ממני בחזרה!"

MoGanC

New member
טוב../images/Emo58.gif

אני חושב שהפרק הזה טרף את הקלפים באשר לכל מה שחשבנו עד כה (הם יודעים לעשות את זה הרבה). אם עד עכשיו חשבתי שהסממנים המצריים הם המקור של האי והמהות שלו, עכשיו אני רואה שהם אפילו לא היו שם כשהם נולדו (האמא האמיתית של הבנים היתה על החוף שבו נמצא הפסל,רק שהפסל לא היה שם{לפחות אני דיי בטוח שזה היה החוף של הפסל}). אם חשבנו שידענו מי זה האיש בשחור (שהפרק הזה הוכיח שאו שאין לו שם,או שהשם שלו פשוט לא חשוב) עכשיו אנחנו צריכים לחשוב שנית. הגלגל אמור להיות הרבה,הרבה,הרבההההההההה יותר למטה באדמה. זוכרים כמה זמן ללוק ולבן לרדת במעלית הזאת? וגם אז בן היה צריך לרדת עוד בשביל להגיע לגלגל. בפרק הזה כאילו ירדו ב2 סולמות והופ, אור. לא הגיוני. כשהאמא הראתה לבנים את האור בפעם הראשונה, לא הבנתי בדיוק על מה אני מסתכל. לשנייה חשבתי שזאת חללית (וכמעט נחנקתי מצחוק). קצת עצבן החוסר ידע של MIB, כאילו, הוא לא יודע מה זה "מתה" אבל יודע מה זה להרוג (אמר שהרגו את החזיר). וזהו, בערך.

hofri10

New member
מישהו מוכן להסביר לי

את הסוף של הפרק? לא הבנתי אותו. הפרק הזה ענה על כמה שאלות חשובות אבל יצר יותר שאלות מאשר תשובות שהוא נתן. היה פרק מעניין אבל לא מובן. לא הבנתי מה קורה בסוף, מבחינת הסדר של ההתרחשויות ב-2 דקות האחרונות... מישה מוכן להסביר?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

ראינו את ג'ייקוב מניח את גופותיהם של אחיו (שנהפך למפלצת העשן) ואמו במערות שהניצולים שכנו בהן בעונה 1. בפרק 6 של עונה 1, ג'ק וקייט מוצאים את השלדים האלו, ולוק קורא להם "אדם וחווה".

למעלה