שרשור עונה 6 פרק 15

Lady in red2

New member
באמת לא ברור עניין ../images/Emo58.gif

החוקים... זה כאילו נראה שאמא שלהם כפתה עליהם חוק שאסור להם לפגוע אחד בשני, ואז ג'ייקוב הורג את אחיו...

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

ג'ייקוב לא הורג את אחיו, הוא גורם לו "גורל גרוע יותר ממוות" (כמו שהאמא אמרה), אבל שלא נחשב כמוות כנראה.

stasus1

New member
אני ממש לא מבין את המתלוננים למיניהם!!

מה חשבתם שאבודים תספק לכם את התשובה למהות החיים?!? כל הסבר שהיו נותנים הייתם מתלוננים כי זה לא הגיוני אבל זה כל הקטע אין תשובה ברורה אחת כי אחרת זה לא הייתה סדרה! אז ברור שפספסו כמה דברים ולא הסבירו הכל, אבל בתכלס את מי מעניין אם פישלו בכמה פרטים טכניים. בתור אנשים אינטלגנטיים היוצרים מקווים שתפיקו את הנקודות העיקריות שיוצאות מהסדרה - אין טבע טוב ורע ושום דבר לא נקבע מראש אלא תלוי באדם ונראה לי שהפרק האחרון רק מראה שהחיים חזקים יותר מכולנו...

tamarhp

New member
מסכימה

ואני אגיד יותר מזה - אם מקבלים הכל בבת אחת - הפרק טכני מדי ונראה כמו מילוי חורים - אם מקבלים לאט לאט - כולם משתעממים ומתעצבנים שאין תשובות - אם מקבלים תשובות הגיוניות - כולם מתעצבנים שזה היה צפוי - אם מקבלים תשובות לא צפויות - כולם מתעצבנים שזה לא הגיוני (כי אם זה היה הגיוני כבר היינו מצפים לזה, כי כולם חשבו בערך על כל התיאוריות ההגיוניות האפשריות)

טיי 1

New member
נכון.. על זה אנחנו מתלוננים...

צודקת. אין מה להתייחס לטענות שלנו נקודתית... איזה כיף לתסריטאים
הם יכולים לכתוב הכי זבל בעולם.. להמציא תשובות מהשרוול - ותמיד יהיה אפשר להגן עליהם בטענה ש"אי אפשר לרצות את המתלוננים" הרי - תמיד יהיו מתלוננים נכון חברה ? גם לסידרה הכי גאונית. אז למה בכלל להשקיע ולכתוב משהו טוב? אפשר לכתוב זבל.. ואז כשמישהו יתלונן - לתקוף אותו ולהגיד "יופי, רק להתלונן אתה יודע ? " מעולה. טוב שאמרת "יותר מזה".

tamarhp

New member
זה לא מה שאמרתי

אני אומרת שאין משהו שירצה את כוווווווווווווולם.

טיי 1

New member
נכון. אבל תראי כמה אנשים כותבים שזה פרק רע,

לפחות 50 אחוז (נכון , 50 אחוז אוהבים) וכולם פה התחילו כמעריצים של הסידרה. כלומר - משהו פה לא טוב. ומותר להגיד את הביקורת .וזה לא הופך את אלה שאומרים את זה ל"מתלוננים קוטרים". למה לסיינפלד יש קונצנזוס שהיא סידרה טובה ? (נכון בטוח יש 10 אחוז מהאוכולוסיה שלא התחברו אליה) - אבל עדיין רוב העולם חושב שזו יצירת מופת. השקיעו, כתבו טוב, קשה למצוא שם דברים לא טובים - ולכן - היא גם מקבלת ביקורות טובות. פשוט המחלוקת בינינו היא כזאת- אני באמת באמת באמת חושב שהסידרה העונה הזאת (וגם עונה קודמת) , אבל בעיקר זאת, כתובה בצורה תת רמה - ולכן אין לי שום דרך להגיד עליה מילים טובות. גם אם ארצה ואהיה במצב רוח מפויס. אני לא מהממורמרים שמתלוננים כשאין אקשן - וכשיש אקשן מתלוננים שיש יותר מדי אקשן.. ולא מאלה שתמיד יבקשו הפוך ממה שיש. אני מסתכל נטו על מה שקורה - וזה רע . בלי להשוות לשום דבר אחר. את חושבת שהיא כתובה טוב ,היא עושה לך טוב ונעים - ולכן לא יעזור מה שאגיד - את נהנית - וזה מה שקובע. כל אחד יחזיק בדעתו :)

tamarhp

New member
לא אמרתי שאתם מתלוננים קוטרים

בכלל לא דיברתי על זה. כן דייברתי על העובדה שלאנשים יש ציפיות גבוהות מדי - שהתשובות יהיו גם הגיוניות וגם לא צפויות, שהפרקים יהיו גם מעניינים וגם יתנו תשובות וגם לא נמרחים, וגם נגיע מהר מהר לסוף וגם שהסדרה לא תיגמר. או שיש כאלה שאוהבים את עונה 1-2 בהן הכרנו את הדמויות לעומק והבנו מה עומד מאחוריהן ומאוכזבים שהסדרה כבר לא כזו, אבל מצד שני אי אפשר עד סוף הסדרה להכיר לנו עוד ועוד דמויות חדשות ורק להכיר אותן, הסדרה צריכה להתפתח לאנשהו. בקיצור אני אומרת שלדעתי הציפיות לא ממש ריאליות, ולכן האכזבה ברורה. וחומזה, מתוך אלו שהתאכזבו - כמה מתוכם קראו מש"שים? ברור שפה ושם באמת יש פרק מאכזב או גרוע, אבל אני מדברת בצורה כללית.

טיי 1

New member
כן.. חשבנו שאבודים תיתן לנו את התשובה

למהות החיים. באמת ישבתי וחשבתי את זה - ו... כשאני מבין שזה לא יבוא - אני מוציא את כל הכעסים שלי. להיפך , גם אני לא נטפל לפרטים טכניים קטנים, ומפריע לי שאני רואה שחלק מהעניין של הסידרה זה על כל פיפס שלא מוסבר , שצריך מגילות שלמות של הדרכה כלומר , למה השיער של האימא של ההוא היה צבוע לבן בסצינה ההיא ופה בשחור .. ובשביל תשובה לזה צריך לסקור את כל תקופת ההתיישבות באי .. ואת כל התחנות באי מתחנת הברבור עד תחנת הברווז.... לא מבין את זה. אם צריך בשביל כל פרט קטן הסברים של חוברת הדרכה מאיקיאה- משהו פה לא היה כתוב טוב. אז - לא חיפשנו את מהות החיים... אבל גם לא ביקשנו תשובות של גנון ש- יש "אור".. ויש כזה כאילו "מפלצת" כזה.. והמפלצת היא אבוללה רעה.. .. ויש מים שאם שותים חיים לנצח... ואחד שאם נבקש ממנו הוא יכול לעשות אותך צעיר לנצח (אבל אגב , הוא לא יכול להחזיר את אישתך מהמתים) .. . ואכתוב שוב - הסידרה בהתחלה, הציגה בצורה מאוד פתוחה ונתונה לפרשנות המון רעיונות פילוסופיים , שכל עוד היא לא נתנה תשובות מטופשות , כל אחד יכל להעלות את זה לדיון.. על משמעות אמונה ... משמעות ניסים רפואה.. רפואה... מדע... חיי אנשים בקומונה חברתית ועוד ועוד. ברגע שהכל הורד להסברים הילדותיים שמספקים זה הוציא את כל הרוח מכל דיון עמוק בסידרה. סמוקי כן רע , סמוקי לא רע.... מסידרה עמוקה, זה הפך לדו קרב טכני של סרטי רובוטריקים (שאגב, בלי קשר , הייתה סידרת מופת - לסוגה)., שליחות קטלנית , עם נגיעה של כישוף סתמי. נו ,שוין. נכון ששכנעתי אותך ?

laVita

New member
עונה מיש-מש אכזבה

עדיף היה שימרחו את הסדרה לאורך מספר עונות מאשר לקבל עונת סיום שכזו. היו רגעים חובבניים לחלוטין. מה שנותר לנו זה רק לצחוק על שהאמנו שנקבל הסברים משכנעים או לפחות עלילה מעניינת ומסקרנת. הלחץ לסיים את הסדרה גרם להם לעשות הרבה פאשלות. אכזבה.

IMLost

New member
רגע רגע שאלה חשובה~!!!! סופר חשובה!!!!

שבוע הבא ביום רביעי אני אהיה בשבוע שמירות משמע אני לא יוכל להורי דאתת הפרק אתם רוצים להגיד לי ששבוע הבא זה הפרק האחרון?!?!?!?!?! ושכל העולם ירא ה אותו לפניי יגיד לי מה היה?!?!??!?! או שעוד שבועיים ישודר הפרק האחרון??

vid21

New member
עונה פח-אין יותר../images/Emo58.gif פשוט מזה../images/Emo64.gif../images/Emo64.gif

כתב פה מישהו מעלי:כבר התרגלתי, והבנתי, שהעונה הזאת מגוחכת ברמות. בדיוק ככה היו צריכים לסגור את הבסטה לפני שנה כבר בריאת העולם ,מעיין נעורים,שדים ..מה זה זה??????

tamarhp

New member
יום רביעי הבא - שבועות - פרק לפני אחרון

ואז ביום שני לפנות בוקר - פרק כפול אחרון.

austin1

New member
ספוילר פרק 15 - למה אנשים כל כך מסתבכים

המפלצת לא היתה לפני הפרק הזה אנשים ממציאים פה תאוריות הזויות (אומנם חלקם מגניבות לקריאה ) אבל ממש לא מציאותיות מבחינת הזמן שנשאר לספר את הסיפור ( עלק עשן לבן ) ומבחינת חשיבה הגיונית זה מאוד פשוט בפרק תשע המפלצת אומרת לגיקוב - אתה לא היחיד שאיבדתה משהו השטן (גיקוב ) בגד בי לקח את הגוף שלי ואת האנושיות שלי בפרק 15 האמא המאמצת אומרת לגיקוב שזה יהיה יותר גרוע ממוות להיכנס לאור ושחיים מוות ולידה מחדש זה המקור והלב של האי , ורמז אחרון אנחנו רואים את הגופה של MIB במקום אחר עכשיו מה אנחנו מקבלים ברגע שגיקוב זרק אותו פנימה הנשמה שלו הופרדה מהגוף שלו , מכל הבחינות הגוף שלו מת והנשמה שלו התערבה אם האנרגיה (האור ) וככה נוצרה המפלצת פשוט מאוד

../images/Emo45.gif פשוט ולעניין ../images/Emo70.gif אבל נראה לי שהתכוונת

לריצ'ארד ולא לג'ייקוב (לגבי פרק 9, העונה) : "אתה לא היחיד שאיבד משהו, השטן בגד בי "........

Lady in red2

New member
מה, אני לא מבינה ../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה ממש סוחף... כמו הפרק של ריצ'רד, אפילו יותר סוחף. אולי זאת רק אני שאוהבת סיפורים אגדתיים... אז נכון שהקטע עם האור היה הזוי ולא קשור, אבל אולי יש שם משהו מעבר והאמא פשוט לא יודעת. אגב... תקנו אותי אם אני טועה... מסתבר שאפילו ג'ייקוב והאיש בשחור לא יודעים את סודות האי
אולי רק ווידמור יודע?
לא ברור לי עניין ה"לא יכולים לפגוע אחד בשני". האמא אמרה להם את זה, ולכן הם לא פוגעים, או הטילה עליהם כישוף או משהו? כי בסוף ג'ייקוב הרג את אחיו.... ובאמת תסכל אותי שלא גילו את שמו, זה בדיוק היה הפרק לגלות את שמו. ריחמתי על MIB... בפעם הראשונה בסדרה. זאת לפני שהפך לעשן שחור... בעיקר ריחמתי עליו בתור ילד. הוא בהחלט לא היה רע... בקיצור צריך לחכות ולראות, לדעתי יהיה הסבר יותר עמוק לגבי האור, ואני מקווה שגם לגבי החוקים.

למעלה