שרשור עונה 6 פרק 15

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שאין לו שם. האמא המשוגעת שלו החליטה שאם לאמא הביולוגית לא היה שם, אז גם היא לא תתן לו שם. מבחינת המחשבה של היוצרים, אני חושב שהם חושבים שזה הופך אותו ליותר מסתורי, ובעל שם אייקוני - "האיש בשחור". תודה לאל שהפרק הזה הרס לגמרי את התיאוריה שמדובר באהרון, דרך אגב.

daeve1

New member
../images/Emo58.gif בראיון איתו, השחקן שמשחק את האיש

בשחור אמר שהיוצרים אמרו לו שיש לדמות שלו שם אבל הם לא גילו לו מהו..

maxin1

New member
../images/Emo58.gif תגובה לשם של האיש בשחור

לכן תדעו, אולי הסיבה שהם לא אומרים (עדיין) את השם היא משום שהשם שלו מאאד חשוב ומאד מוכר לנו??

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

התיאוריה הזו הוכחה כשגוייה אחרי הפרק הזה. אין שום סיכוי שהאיש בשחור הוא מישהו אחר שאנחנו מכירים. ראינו אותו גדל כל החיים על האי. זה פשוט לא אפשרי.

maxin1

New member
תגובה

לא אמרתי שהוא מישהו אחר! אמרתי שאולי יש לו שם מאד מוכר של מישהו שאנחנו מכירים. די ברור שיש משמעות לשם שלו, אחרת איך זה שהיוצרים שומרים את זה גם מפני השחקן שמחשק אותו?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

לא הבנתי מה הכוונה שלך. אם יש לו שם של מישהו שאנחנו מכירים, אבל זה לא באמת אותו מישהו, אז מה הפואנטה?

maxin1

New member
תגובה

אני לא בטוחה, ולכן זאת השערה. יכול להיות שזה קשור במחליף שלו או בקרבה למישהו שאנחנו מכירים. אני לא חושבת שזה מישהו שאנחנו מכירים בעיקר בגלל ההפרש הכ"כ גדול של השנים (וגם בגלל עוד דברים), אבל אני תוהה לגבי שמו ומשוכנעת שיש לו משמעות ולא סתם מחכים עם החשיפה שלו.

geula26

New member
השם של האיש בשחור

זה שאין אומרים את שמו- אולי האיש בשחור קרוב משפחה של וולדמורט?

austin1

New member
השם ועוד מש"ש

השם כנראה מאוד חשוב עם הם ניסו להסתיר אותו כל הפרק נגלה את השם בפינאלה וזה אחד הטווויסטים של הפרק האחרון וזה יהיה ממש באחת הסצינות האחרונות ובכלל בפינאלה נקבל את רוב התשובות המלאות מהפרק הזה כמו מה זה לעזאזל האור במנהרה מה הוא עושה וכו והם אפילו הולכים להיכנס פנימה ועוד מישהוהולך להתערבב באור הזה הפרק הזה הוכיח שהתסריטים שדלפו נכונים במאה אחוז

geula26

New member
הדוס רבי שמעון בר יוחאי

כתב בזהר מעבר למה שנכתב בכל ספרי המיסטיקה גם יחד

נבובה

New member
היה מאכזב, ואני נהנה מאוד מהעונה הזאת../images/Emo58.gif

מה שעיצבן אותי במיוחד בפרק זה הקטע שהוא הפך לעשן... לא היו צריכים להראות את זה, מיותר. לא העמיקו מספיק ביחסים ביניהם, לא ברור לי למה הם מביאים אנשים לאי ולמה סמוקי עושה את כל הדברים הרעים האלה... הוא רוצה לעזוב, בסדר, אבל כל זה.. אני מקווה שהפרקים הבאים ישפכו יותר אור על כל הסיפור. הלכתי לישון.

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif אני חושב שהיתרון בפרק הזה

זה שכפרק, כסיפור סגור, היה פה רעיון כמובן, וזה (שוב) נראה כמו "סיפורי התנ"ך"... ממש כסיפור סגור עם התחלה אמצע וסוף. שתי הבעיות , לדעתי הן אלו : זה נראה יותר כמו הפקת "סיפורי התנ"ך" , אבל - לילדים. בערוץ 6. והבעיייה הנוספת , הקשר התלוש לסיפור הכללי. (כן, הבנתי את הקשר לסיפור , זה ברור. אבל זה הרגיש כמו פרק תלוש וברמה מאוד לא עמוקה. אפילו יותר מהפרקים האחרונים.

למעלה