שרשור עונה 6 פרק 15

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifפרק מיותר לחלוטין

לא נתנו הסברים לכלום. חוץ מ"אדם וחוה". אכזבה אחת גדולה. אני בעד האיש בשחור!!, הוא לא רשע. ג''יקוב הוא הרשע! הילד החנון, הצייתן והקנאי. זה שעושה בלי להבין. ברירת המחדל. very dissapointed

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gif עוד שאלה פתוחה מהפרק הזה

הראו לנו את הגלגל בתוך הבאר ליד האור. אבל.... ה'אמא' שרפה הכל, סתמה את הבאר, אז אייך הגלגל הגיע להיות מחובר?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שמתישהו אח"כ סמוקי מחבר את הגלגל, אבל לא מצליח לצאת בגלל כי ג'ייקוב מונע ממנו.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

במחשבה שנייה, זה כנראה נעשה בעזרת המצרים (שלא הגיעו לאי עדיין בזמן הפרק הזה), כי היו הירוגליפים ליד הגלגל. הם כנראה ראו את הגלגל והבינו (כמו שהקדומים יותר שהסתובבו עם האיש בשחור הבינו) שצריך לחבר את הגלגל ל"מקור".

qwerqwerty

New member
איפה הפרקים של העונות הראשונות..

נראה שהלהט של היוצרים להספיק לענות על כמה שיותר שאלות בכמה שפחות זמן..הם שכחו איך לעשות פרק טוב.. למה אין כבר פרקים כמו בעונות הראשונות שהייתי נשאר פעור פה בסוף כל פרק.. אני(ונראה לי כמו השאר)ממשיך לראות את הסדרה כי אנחנו כמו מכורים שמוכנים לקבל כל דבר גם אם החומר הוא מסוג ד' ומעורבב ומקווים שבפעם הבאה יהיה משהו יותר טוב. שתגמר הסדרה הזאת כבר ונתחיל בתהליך הגמילה

בהלםם

New member
אני היחיד שנהנה מהפרק?? פרק קטלני ../images/Emo58.gif

כנראה זה מה שקורה כשלא קוראים מששים ולא נכנסים לפורום יותר
הסיום היה חזק ביותר! אהבתי כל שניה ושניה מהפרק..הוא פשוט טס ונגמר כאילו שהפרק ארך רק 10 דק מרוב שנהנתי! זה כאילו שמי שמצא את המערה ג'ק קייט ולוק הם כאילו המחליפים לשלושה לא יודע עדיין איך זה יתתרגם בסיום הסדרה ולא רוצה לדעת גם לפני הזמן! כבר ברור לנו שג'ק הולך להיות הג'ייקוב הבא ולוק הוא סמוקי (שעדיין לא ידוע לנו מה שמו האמיתי!!) מה התפקיד של קייט בכל הסיפור הזה? אהבתי את כל הסצינות את הגלגל את המערה שאני עדיין חושב שזה רק חלקיק מהסיפור של המקום הזה אהבתי את המשחק שחור לבן זה מה שאילנה מצאה בשק הקטן השחור? המחשבות שלי יתגבשו בהמשך!!

daeve1

New member
../images/Emo58.gif אגב,

משהו שמישהו העלה ב-IMDB: 30 שנה האנשים האלה חפרו שם בורות במחשבה שאיכשהו זה יעזור להם לצאת מהאי, אז.. למה הם לא פשוט ניסו לבנות ספינות בזמן הזה? או לפחות רפסודות כמו שהלוסטיס עשו בעונה הראשונה?

daeve1

New member
אם היו עושים היו מראים..

והם בטח גם היו יוצאים מהאי..

austin1

New member
תגידו אתם רצינים ?

מי אמר שהם לא ניסו זה ידוע שאי אפשר לעזוב את האי בספינה רק דרך זווית אחת שעוברת דרך חור תולעת האי זז בזמן ובמרחב אתם רואים את הסדרה בכלל ? בגלל זה אנשים שאלות מפגרות כמו איך שבן סיבב את הגלגל האיזור היה קפוא ובפרק הזה שהם בנו את הגלגל האיזור היה שונה

Hubert Hubert

New member
../images/Emo58.gif

היתה איזה סיבה פיזיקלית שבגללה הלוסטיז לא יכלו לצאת בעונות הראשונות, לא? משהו שקשור לאנרגיה האלקטרו-מגנטית או קשקוש כלשהו אחר, שבוטל כשדזמונד סובב את המפתח. או שהתבלבלתי עם דברים אחרים?

daeve1

New member
כן, אבל אם אני לא טועה היה הסבר שזה קרה

אחרי שהפסל נהרס או משהו..

daeve1

New member
ועוד חור ../images/Emo58.gif

הגופות של האיש בשחור ואמא שלו היו אמורות להפוך לאבק עד שהלוסטיז גילו אותם. הרי עברו אלפי שנים, וזה לא כאילו שימרו אותן או משהו, הן פשוט היו מונחות במהרה כל הזמן הזה..

טיי 1

New member
אני חושב שאתה מחפש חורים במקומות לא נכונים|ספ

כלומר.. . ברגע שהסידרה הפכה למישמש של הכל (רוחות, וקפיצות בזמן, ושדים ומפלצות ומעיין שנותן נעורים , ויין שנותן לא למות) - השאלות שלך הן קטנות מדי.. לכל דבר - אפשר כבר למצוא הסבר וחריגים. תאמין לי - לכל מה ששאלת אני יכול לעשות רשימה של עשרה הסברים. וזה בדיוק מה שמטריד אותי.. רמת ההסברים היא שרירותית. שאלת - למה בזמן הזה הם לא חפרו בורות ? הנה.. קח הסבר מהשרוול.. בשנים שהם היו באי .. (נגיד - 500 -600 אחרי הספירה)... האי היה בדיוק בזמן של מעבר בין שני מימדים (שנבעה מהקרינה שראינו, ככה שלא המצאתי שום דבר), ובזמן המעבר אי אפשר לחפור באי כי האדמה היא מעין נוזל שנע בין לבה לגז שאי אפשר ממש לחפור בו. מה , לא הגיוני ? הנה. חוק שהמצאתי. זה מה שאני לא אוהב , את כל ההסברים והחוקים שאנשים פה נותנים פרשנות ומשמשים כמגינים על התסריט.. זה ממש לא חוכמה .

tamarhp

New member
הגיוני שהם ניסו ../images/Emo58.gif

וגילו שהם לא מצליחים לצאת מהאי. אין סיבה שיראו לנו את זה.

voguemaster

New member
האנשים שם לא חפרו במטרה לצאת מהאי

גם האיש בשחור אמר את זה - שיש שם אנשים שמעניין אותם לדעת איך דברים עובדים. האנשים שבאו לאי ניסו להבין את הקרינה האלקטרומגנטית ואת האור הקסום הזה. הוא, באופן אישי, הבין שהוא יכול להיעזר בקרינה הזו כדי לצאת מהאי. כשאמא שלו שאלה אותו איך הוא יודע את זה הוא אמר לה "כי אני מיוחד...".

rawsh

New member
אכזבה מרה!../images/Emo58.gif

פרק קלוש וכתוב בצורה גרועה, דווקא בסדרה שבה כל פרק "רגיל" כתוב בצורה הרבה יותר מותחת ומסקרנת. ודווקא עבור שתי הדמויות שהכי היה מגיע להן סיפור עמוק ומרגש. בשום נקודה לא התחברתי לקונפליקט בין שני האחים כמו לסיפורים אישיים של דמויות אחרות בסדרה הזאת, והתשובות ביחס למניעים שלהם או של האמא המאמצת שלהם היו חלשות עד לא קיימות. אמנם פה ושם היו משמעויות וניואנסים שהתחברו לדברים שראינו בעבר, אבל בסה"כ היה משעמם ורדוד בצורה שממש לא אופיינית לאבודים. בנוסף מעצבן גם חוסר האותנטיות: לא ידוע באיזו נקודה בהיסטוריה מתרחשים האירועים, מה התאריך ומה מצבם של מבנים עתיקים אחרים על האי בזמן הזה (המקדש, הפסל, החורבות מעונה 3); הנשים בהתחלה והילדים מדברים אנגלית מודרנית לחלוטין עם מבטא אמריקאי והגייה בת-ימינו, ואפילו הלטינית מלווה במבטא אמריקאי, וגם אם זה רק "לאוזני הצופים" וב"מציאות" הם דיברו בשפה אחרת, זה עדיין נשמע רע; וכמובן היעדר השמות עבור האמא והבן. התשובה לגבי "אדם וחווה"... ניחא, אפשר היה לקבל את זה אפילו שלא אמור להזיז לנו שאלה האיש בשחור ואמא שלו, אבל השילוב של ה"פלאשבק" הקצר לעונה 1 היה מיותר לגמרי. כולנו זוכרים את השלדים, וגם אם מישהו לא זוכר, עדיף היה לא להעליב ככה את האינטליגנציה של הצופים ולפגום ברצף של הסצינה. בנוסף, "משום מה" לא הראו לנו את הקטע, מאותה סצינה בתחילת עונה 1, שבו ג'ק קובע שהשלדים הם בני 40-50 שנה... עוד הוכחה שהיוצרים פישלו איפשהו בתהליך ההגעה לתשובה הזאת, ושמן הסתם, כל העסק לא תוכנן מראש.

daeve1

New member
../images/Emo58.gif אולי

השם שלו זה אדם ושלה איב (חווה)? נשמע הגיוני לא?

Hubert Hubert

New member
לא ../images/Emo58.gif

למה שהשם הסימבולי והלא מאוד מקורי שלוק המציא יהיה בדיוק גם השם האמיתי של הדמויות? בכל אופן, לא נראה לי שכדאי לצפות יותר מדי לגלות את השמות שלהם, אני חושב שזה חלק מה"קטע". בתחילת הפרק האמא האמיתית שלהם אומרת שהיא לא חשבה על שם לתינוק השני, סביר להניח שגם האמא החדשה לא חשבה על שם, זה גם לא באמת מהותי כשאתם רק שלושה אנשים על האי.

למעלה