שרשור עונה 6 פרק 16

tamarhp

New member
קשה לי להאמין שדחו דבר כזה בשניה האחרונה.

הכל כבר היה מוכן!

../images/Emo58.gif

לדעתי, די ברור שזה הקונצרט הזה, והקטע שנראה שהם מכינים את הכל לאותו הערב הוא סתם פאשלה קטנה. אולי זה אפילו לא היה כתוב בתסריט, וזו הייתה החלטה של הבמאי לתת לאלואיז להנחות את המלצרים בסידור הסכו"ם, והיוצרים לא תיקנו את זה מאיזושהי סיבה..

tamarhp

New member
קצת טפשי. מילא.

כאילו - או שדחו, וזה מפגר או שזה לא היה אותו יום, ואז מפגר שהם סידרו סכו"מים. או שזה היה חזרה, כמו שאמרו כאן

tamarhp

New member
או שבעצם לא

רפרפתי עכשיו על הפרק ולא ראיתי שהתייחסו לאותו יום, אלא אם כן פספסתי. ובאמת באותו ערב פנלופי עושה ספורט באמפי, שזה לא כל כך מתאים אם היא מתכוונת ללכת אח"כ לנשף צדקה. מצד שני קצת טפשי לערוך סכו"ם למשהו שיתרחש כמה ימים אח"כ.

טוב, לא יודע מה אתכם.. ../images/Emo58.gif

אותי ריגש הקטע שג'ק לוקח על עצמו את התפקיד ואומר שזה מה שהוא אמור לעשות. לרגע אחד דמיינתי את לוק (האמיתי) מביט עליו מהשמיים ומחייך חיוך שבע רצון. כל הסצינה עם ג'ייקוב הייתה מאד טובה, אמנם צפויה ולא מחדשת כמעט כלום, אבל דווקא כן מרגשת. המשחק היה טוב, וגם היה משהו בלשמוע פעם ראשונה את מה שכולנו מאז ומתמיד ידענו מפי "מלך האי", ג'ייקוב. בסדר, זה היה צפוי ברמות שג'ק יחליף את ג'ייקוב, ושכולם היו "אבודים" בחייהם לפני שהגיעו אל האי, אבל.. היה משהו יפה בלשמוע את זה. וכשג'ק שתה את המים (והנה הוכחה לכך שאין חשיבות ליין, זה לא משנה מה שותים, כל מה שחשוב הוא ששומר האי הקודם לך יתן לך לשתות משהו לאחר שהוא ממלמל את הברכה ההזויה ההיא), זה היה די מרשים. מעניין מה ילך אם ג'ק בפינאלה, עכשיו כשיש לו כוחות על מכל מיני סוגים חח

tamarhp

New member
למה ספוילר בכותרת???

ואיך קלייר אמורה לדעת איפה דזמונד + שצריך להוציא אותו?

austin1

New member
לגבי דזמונד והבאר

מש"ש למטה למטה למי שסקרן זה רק רמז וינסט

JohnLocke

New member
לא, סעיד אמר

שנייה לפני שמת שדזמונד עדיין בבאר. מישהו אחר שיחרר אותו.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

סעיד אמר בפרק 614 שדזמונד עדיין בתוך הבאר, אז זה לא היה הוא.

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

מעניין אותי מה יהיה עם בן במציאות ב'. כרגע החיים שלו דווקא די טובים - הוא מפלרטט עם דניאל רוסו ומתפקד כמעין אבא לאלכס. אם הוא יתחיל לזכור את החיים שלו על האי, או אם דניאל ואלכס ייזכרו, שום דבר טוב לא ייצא מזה, בניגוד לשאר הלוסטיז שיוכלו להתאחד עם אהוביהם (כמו הארלי וליבי, פראדיי ושארלוט, צ'ארלי וקלייר). אלכס יכולה להיזכר שבן גרם לה למות במציאות הראשונה, דניאל תיזכר שהוא חטף את ביתה, ובן ייזכר שהוא רוצח פסיכופט. לא ממש סוף טוב...

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif יש כל כך הרבה מה לתהות,

קודם כל - האם יש בכלל משמעות למציאות ב'... כלומר - מי מהמציאוית "תישאר" ? אני ממש באפילה לגבי זה. והלוואי ויכלתי להיות בטוח שלא יהיה איזה הסבר מדעי יותר מדי מפולפל ולא מבהיר כלום בסופו של דבר. אני לא איש של אמונה בנושא הזה. לגבי זה שבן כרגע מאושר במציאות ב'- זה מעניין , כי גם אני חשבתי על זה.. בהתחלה עוד ניסיתי למצוא נק' שיתוף בין הדמויות.. האם כולן אומללות גם במציאות ב' ? האם זו המציאות המאושרת שלהם ? האם זו המציאות ה"מתוקנת"? אין שום דבר משותף... לדעתי גם ג'ק - בסה"כ החיים שלו יפים (יש לו בן מוצלח).. אם כי יש הרגשה שחסר לו משהו.. החיים של לוק נראים שהולכים להסתדר במציאות הזאת (הוא נשאר עם האהובה שלו... הוא רוצה לעשות את הניתוח) מצד שני יש את סעיד, סויר, קייט - שלא הגיעו לנחלה. והאם הולכים להעלים גם את ג'ין וסאן מהמציאות החלופית הזאת אחרי שניטרלו אותם במציאות האי ? וכמובן - העניין הזה של להיזכר במציאות הקודמת של האי.. לא יושב לי טוב. רק אם זה איזהשהוא גלגול נשמות. כי שתי המציאויות לא יכולות לחיות באותו ציר זמן. יש יותר מדי סתירות ביניהן.

dar dahan

Member
מה העניין אם אותו ציר זמן?

יקומים מקבילים יכולים לחיות על צירי זמן שונים ובכל זאת לשדר איזשהו חלומות כלשהם מיקום מקביל כלשהו ליקום אחר, לכן אני לא מופתע מהעובדה שהם מרגישים, חולמים וואטאבר דברים מהמציאות הג'ייקובים
אגב ייתכן וגם באמת יש אנשים שרואים את העתיד (פה בעולם האמיתי) או משהו בסגנון בגלל שהם בעצם חלמו חלום או ראו משהו מיקום מקביל לשלנו ששם הדברים מתנהלים בצורה שונה, אבל עדיין יש קישור כלשהו ליקום שלנו, כי כל דבר שאתה מתלבט לגביו בתאוריה כמובן, פותח יקום מקביל, ויכול להיות קשר ליקום המקביל כי החלקיקים שלך ושל עצמך ביקומים כלשהם דומים בצורה מסוימת ושונים.

למעלה