שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

22ק ו ס ם

New member
קפצת לבקר הא?

ראו את המטוס של לפידוס ממריא כך שנראה שהם בטוחים. הסוף היה מחווה. אם תסתכלי טוב תראי שהשברים די ישנים כך שדי ברור שהם רמז להתרסקות הראשונית. לגבי הסוף, כן זה ברור שהכל היה אמיתי חוץ מהעונה השישית. מוזר שיש כאלו שלא קלטו את זה עדיין.

ועדיין|ספוילער|

הוא יכול להתפוצץ. הוא אפילו לא הגיע לגובה שיוט ולא התחילו לחלק את מזון המטוסים הידוע לשמצה. השברים נותרו באותו מקום מאז ההתרסקות הראשונה? אני רוצה לקוות שלפידוס פישל וכולם מתו מיד כשיצאו. בכל זאת, יש גבול למידה בה מסקינגטייפ יכול לתקן מטוס. אהבתי את הקטע עם בן והארלי בסוף (מס' 1, 2) אפשר לדמיין ממש איך הם חיו עוד 6 (או 60) עונות ביחד, הארלי המסתורי-והלא-שווה-בניגוד לג'ייקוב ובן בעל-עיני-הצפרדע-אך-ללא-האייליינר, ובשלב מסוים, אפילו אחרי מאות שנים של שלטון, הארלי מת איכשהו (כמו ג'ייקוב) וגם בן מת. גורם לחשוב על מה הם עשו ביחד כל התקופה הזו. חביב ביותר.

22ק ו ס ם

New member
העובדה שזה היה על הכתוביות מראה שזו מחווה

אם היו רוצים לעשות את זה הם היו עושים משהו יותר מפורש.

cundason

New member
בתור מוהנדס לשעבר

אין גבול למה שאיזולירבנד יכול לעשות:) מה שמיילס אמר גרם לי לתהות אם הוא שירת איתי בגדוד :)

cundason

New member
../images/Emo58.gifהטיעון המוחץ להפרכת התיאוריה../images/Emo58.gif

טיעון פשטני משהו, אבל עדין זו ההוכחה שהסיום הוא פשוט סגירת מעגל גאונית של ג'ק ושל התסריטאים ולא הוכחה לכך שכולם מתו בהתרסקות המקורית: השוני בלבוש של ג'ק. בסצינה המקורית הוא עם אדום (נדמה לי, היוטיוב חסום אצלי בעבודה) ואילו בפרק היום - כחול..

cundason

New member
כן , בדיוק :) ../images/Emo58.gif

ואם כבר, גם משהו בוינסנט השתנה :) הגיל עושה את שלו..גם בכלבים... :)

הלואה

New member
חח גדול! ../images/Emo58.gif

כי הם אשכרה הלכו על האי לקניון לקנות בגדים חחחח הרגת אותי. זה משהו שמפריך גם את זה שהם לא מתו. די לכולם השתנו שם הבגדים (חוץ מג'ייקוב וסמוקי).

cundason

New member
על זה דווקא הייתה תשובה עוד בפרקים הראשונים

הם אספו בגדים, בין שאר הציוד, מהמזוודות שנותרו משרידי המטוס.. זה היה בהתחלה. אחרי זה לא היו חסרים הזדמנויות : במגורי האחרים, אצל הדהארמה, שלא לדבר על כך שאושיאנק 6 תכננו הכל ויכלו גם להביא איתם את הפלייסטיישן והDVD האהוב עליהם.. אנחנו כמה באבודים יורדים לפרטים הקטנים. אם הם באמת רצו שהכל יהיה בראש של ג'ק דקות או שניות לפני שהוא עוצם את עיניו, הם היו דואגים ללבוש. לדעתי לפחות.

הלואה

New member
נו אבל עדיין זה לא מפריך ../images/Emo58.gif

מאחר והם מתו, הכול אפשרי מבחינת הנפש שלהם שחוותה שם דברים. לא חובה שהם יחליפו בגדים פיסית. כמו שגם םבעולם הבא, ה מתים, אבל עדיין מחליפים בגדים, מסתרקים ומסתדרים. לא חובה פיסיות בשביל הנפש ותהליך הטיהור שהיא עוברת. (אגב, כל פרויקט הדהרמה, האחרים, ספינת שכירי החרב, הצרפתיה.. גם הם בתהליך ושימשו בעצמם כלי ניסיונות בתהליך של אחרים, כמו שהאבודים שלנו היו במסע נפשי ושימשו בעצמם ניסיונות עבור אחרים) וזו דעתי כמובן :)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif זה כי אתם חושבים

שהכל היה מתוכנן מראש לפרטים הכי קטנטנים מהשנייה הראשונה שידעו בדיוק מה הולך להיות 6 עונות. רבאק - הם לא ידעו בכלל שהם ישודרו שש עונות. 2 כותבים , מול משהו כמו מיליון או יותר שכותבים בפורומים ברחבי העולם ,שמנתחים כל פרט, כל לבוש, כל פריים, כל תנועת מצלמה...מצליבים כל מידע על ציר זמן ... אין סיכוי לכותבים לדייק ככה בכל פרט. הם רק 2 מול מיליוני עיניים בוחנות. אז ברור שחלק מהדברים הם פיספסו - וזה עדיין לא אומר שזה מכוון , שגם פספוס כזה יכול לשמש כהוכחה לאישוש תאוריה כזאת או אחרת. אם הם היו לבושים באותם בגדים בפרק 10 ובפרק 100 זה יכול להיות סתם פספוס ותו לו. ואם השחקנית ששיחקה את קייט הלכה למספרה באותו יום ושינתה שיער , איך זה יכול להיות שהשיער של הדמות התחלף כשהיא על האי ? אולי זה אומר שיש מציאות 3 מקבילה ?

cundason

New member
סתם פרט טריוויה :)

דווקא השחקנית ששיחקה את שאנון צבעה את השיער שלה בשביל הפלאשבקים של עונה 3 :)

טיי 1

New member
:) זה הגיוני, אלא פרטים די

שקשה לא לחשוב אליהם (שהשחקן צריך להראות פחות או יותר כמו שנראה) אבל יש ה מ ו ני פיתולים ודברים בדרך שהיוצרים לא יכולים על מליוני מעריצים שמנתחים כל פרט. אז ברור שתמיד נמצא אי התאמות וכל אחד את אי ההתאמה ויגיד שהיא מוכיחה את התאוריה שלו.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif הארועים על האי

כן התרחשו. ג'ק היה האחרון שמת מבין כולם, ולכן היה צריך לחכות שהוא "ימות" כדי שהם יוכלו להמשיך הלאה. כשראינו אותו נושם את נשימתו האחרונה, זה גם השלב שבו במציאות ה"מקבילה" (שהיא בעצם לא מקבילה, אלא פרק מעבר) כולם נפגשו וכריסטיאן פתח את הדלת לקראת ה"מעבר". ואין כרגע כלום בערוץ 3. השידורים מתחדשים קצת לפני 10:00, בינתיים יש המון המון המווןןןן פרומואים.

eyalal

New member
לא נכון

ג'ק מת לפני הארלי ובן, ולפני כל מי שטס במטוס... הרי הם לא מתו כשג'ק מת כמו שאבא של ג'ק אמר- כולם מתים מתישהו... גם אחרי המון שנים. המציאות הזאת היא לפי דעתי הרבה שנים אחרי כשכולם מתים

eyalal

New member
אני חושב שאת טועה

רק במציאות החלופית הם מתים. ככה אני מבין את זה. האי קרה לפני שנים במציאות

למעלה