הייתי מסכים איתך ../images/Emo58.gif
אם הייתי חושב שהיתה פה דרמה אנושית שעשויה טוב, אבל גם זה אין. כן, אני קצת מבואס שלא פתרו את העניין עם המספרים וכל הקשקוש של ג'ייקוב ומפלצת העשן היה נראה לי כמו קלישאה נוראית, אבל הייתי מתגבר על זה אם היה פה סיפור אנושי מוצלח, כי זה באמת מה שאהבתי בעונות הראשונות. אבל מהעונה הרביעית והלאה הם התחילו לאבד את זה, ובעונה הזאת הם כבר לגמרי פספסו הכל. קח דמויות ראשיות כמו סוייר, קייט, בן וקלייר, מישהו הצליח להבין מה המוטיבציה שלהם בעונה הזאת? פעם היתה לדמויות האלה מהות, בעונה הזאת הם החליפו צדדים, הלכו מפה לשם ומשם לפה ללא שום מטרה, היו להם את הרגעים שלהם אבל בתמונה הגדולה לא היה להם שום בסיס. ג'ק לפחות השלים את המעבר שלו מאיש מדע לאיש אמונה, אבל איזה תהליכים הדמויות האחרות עברו? או דזמונד למשל, יש לו כזה סטורי-ארק מבולבל, כל סיפור האהבה שלו עם פני ובסוף זה מסתכם בזה שזורקים אותו למערה הקסומהואז מוציאים אותו משם ואז מה? אני אפילו לא זוכר מה קרה איתו וראיתי את הפרק היום בבוקר! בעונות הראשונות הדמויות בסדרה הזאת היו כתובות מעולה, היו מערכות יחסים מרתקות בין הדמויות, היו קונפליקטים, היה מתח, היתה דרמה, בעונה הזאת לא היה כלום ופרק הסיום רק העצים את זה. כן, קצת התרגשתי כשג'ק מת, אבל כל השאר הרגיש כל כך אקראי. למה טרחו כל כך להכיר לנו את הדמות של האיש בשחור ולהסביר לנו את המוטיבציה שלו רק כדי לתת לו את המוות הכי סתמי ואנטי-קליימקסי שיכלו לתת? והקלוז'ר של בן זה שהוא הופך להיות הריצ'רד החדש של הרלי, שהוא בחור עם לב רחב, נכון, אבל קבינימאט, אף אחד לא שם לב שהוא חצי מפגר או משהו??? הוא כמו ילד בן 12! בקיצור, אני יכול להתמודד עם מסתורין לא פתור, למרות שגם זה מבאס, אבל כתיבת הדמויות המחורבנת של העונה הזאת (וגם שתי הקודמות, לדעתי, אבל הכי הרבה בעונה הזאת) היא בלתי נסלחת.