שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

CaptainYahav

New member
עם כל התסריטים והספקולציות לפרק

לא יכול להיות שפשוט בראיה לאחור, מיקום מקביל, בן אדם מקבל משמעות לחייו. הוא משלים עם המציאות הקודמת שממנה הוא ניסה לברוח והבין שמה שהוא עבר היה הזכרונות הטובים ביותר. עצם העלאת השערת הגן עדן היא לא יותר מופרכת מיקום מקביל.

disney fan

New member
LOST! תרתי משמע

לא יודעת מה הרגשתי לגבי הסיום, מה שכן היו פרקים אדירים! צמרמורות לאורך כל הפרק. ממש אהבתי את הפלשבקים - החלק הכי טוב העונה לדעתי. מה שאני הבנתי (או לפחות חשבתי עד סצינת הסיום) זה שמצד אחד הפלשבקים של ההווה שאנחנו רואים זו המציאות שהייתה אלמלא המטוס מעולם לא התרסק, ויפה לראות איך בכל זאת החיים שלהם נקשרים אחד לשני ושמצד שני הפלשבקים שהם חובים בסיטואציות דומות שמחזירות אותם לאי זה על מנת להזכיר/להוכיח לא יודעת איזו מילה מתאימה, שהם הכירו בחיים קודמים או משהו כזה (אם זה נשמע הגיוני, המוח שלי כבר חסר מעצורים בשלב זה). לצד הפלשבקים, ראינו את מה שקורה באי, ג'ק ומלחמתו האחרונה בלוק (סצינה אדירה!) ואיך השאר עוזבים את האי והרלי נשאר להגן עליו. עד כאן קיבלתי את זה, אהבתי את זה. ואז! באה הסצינה האחרונה להגיד לי שכולם מתים?!? שהם נפגשים כולם בכנסייה בשביל להמשיך הלאה?!? לא הבנתי את זה.. וכמה שהסידרה הייתה מעורפלת הסוף שלה עירפל אותי יותר מאי פעם. נהנתי מכל רגע, והשיחה של ג'ק עם אבא שלו הייתה מרגשת.. אבל מה הלאה? כתבו פה שהפלשבקים היו עולם מעבר, בן לא משלים עם מעשיו לכן הוא לא נכנס לכנסייה.. ורגע? הוא והרלי מתו על האי? כי בן אומר לו "you were good number one" בתגובה "you were good number two". מה קרה למייקל ווולט??? ואם הפלשבקים אכן היו עולם מעבר ואירועי האי היו אמיתיים, איך בון ושאנון הגיעו לעולם הזה? הרי הם מתו על האי. אז מה הקשר? ועוד דבר, מאיפה ברנרד ואישתו הגיעו פתאום?!? איך לא הדמויות לא נתקלו "בבית הקטן שלהם" קודם?? אהבתי את ההקבלה שעשו לבקבוק היין של ג'ייקוב לבין הפקק שדזמונד הוציא מהאדמה. אהבתי את שוט הסיום עם ג'ק והעין ו.. יאי זכינו לראות את וינסנט :). אהבתי,התרגשתי,בכיתי, בעיקר התבלבלתי.

netaK

New member
../images/Emo58.gif איך עברו 6שנים...

האמת שלא עברתי עלהרבה תגובות פה, רק על ההתחלה וראיתי כמה מאוכזבים אני חייבת לציין בתור אחת שפשוט שנאה את 3 העונות האחרונות, מעונה 3 הם קצת איבדו אותי,בעונה 4 כבר לא הבנתי כלום, עונה 5 כבר לא ניסיתי להבין ועכשיו העונה האחרונה שהייתה מבחינתי מלאת עליות וירידות, התחילה טוב, המשיכה באכזבה, הבליחה לפעמים הגעתי לפרק של היום עם הרבה ציפיה שזה יסתיים (ואיזה מתנת יום הולדת טובה יותר, מלסיים סדרה שמזמן איבדה את ההיגיון אצלי, אבל עדיין ריתקה כי אי אפשר להפסיק?) אבל כמובן שעכשיו אחרי שראיתי,אני אתגעגע כל כך... נורא פחדתי שהפרק ינסה להסביר יותר מדי, ינסה למצוא פתרונות, כי זה מה שהיה כל העונה ואותי זה רק אכזב... ונורא שמחתי לראות שזה לא היה ככה. זה היה מעבר לפרק מסכם, מעבר לפרק שמזכיר לנו כמה שהעונה הראשונה הייתה יצירת מופת, מעבר לסגירת מעגל שכזאת. נורא אהבתי את הסוף. העובדה שכולם מתים (בזמן זה או אחר, כמו שכריסטיאן אמר לג'ק "חלק מתו לפנייך, חלק הרבה אחרייך") ושבעצם כל מה שראינו, "המציאות הטובה", זה הדרך שלהם להישאר אחד עם השני. זה היה מרגש, זה היה במקום,זה לא ניסה יותר מדי, זה היה פשוט, האנשים שהכי חשובים אחד לשני, עושים הכל כדי להישאר ביחד, ועכשיו הם מוכנים להמשיך הלאה. פשוט,קל, מרגש. כמובן שכל הפרק היה נפלא, הזכרונות שלהם, כל אחד נזכר דרך מי שהוא אוהב (אם בפרק היום ואם בפרקים קודמים), איחודים מרגשים, דמויות חוזרות. זה היה פרק סיום כמו שפרק סיום צריך להיות. וכמובן הסוף, ברגע שהבנתי שג'ק הולך למות איפה שהוא התעורר וזה ייסגר ככה עם העין שלו נסגרת, שהתחילה את כל הסדרה, עברה בי המחשבה של "וואו, נדוש מאץ'?" אבל הם גרמו לזה לעבוד. רק שאלה אחת, למה לא יכלו להביא כלב שבגודל, או לפחות בצבע של וינסנט
לסיכום, סדרה נפלאה (ברובה), סוף מספק, פורום נוסטלגי

alonnn

New member
חדשות אדירות!!(ספויילר לפרק הסיום)

שמעתם?? נותנים להרלי סדרה! העלילה תתחיל מרגע שג''ק ממנה אותו להיות מחליפו אני לא יכול לחכות עד ספטמבר!!

22ק ו ס ם

New member
איפה שמעת או קראת את זה?

זה נראה לי לא נכון ובכל מקרה נדון לכישלון אם זה יתרחש.

ViolSastrad

New member
../images/Emo11.gifאז... מה שמה האמיתי של מפלצת העשן?!../images/Emo192.gif

AKA MIB AKA Smokey וכו'... לא הבטיחו לגלות את שמהּ בפרק האחרון?

JohnLocke

New member
לא, היוצרים אמרו כבר לאחר 615

שהם לא הולכים להגיד את השם של סמוקי, בתור בחירה מודעת. אני חושב שזה נעשה כדי לשמור את המסתורין שלו, כל שם שהיו נותנים לו היה מוריד מהמיסטיקה שלו.

בהלםם

New member
טוב היה פצצה..ניסיתי למקד את מה שהפריע לי באמ

זה העובדה שהסוף היה חלש ולא מבחינת התשובה של איפה הם או מה הם ציפיתי לסוג של המשכיות אם הארלי מונה לג'ייקוב החדש.. אז היה יפה אם היוצרים היו מראים איך הארלי נמצא באי ורואה חבורה של אנשים חדשים שהתרסקו זה הרגע במטוס או בתאונת דרכים או בצוללת ולהראות בקצרה עם מנגינת לוסט איך החדשים עומדים לעבור בדיוק את מה שהלוסק שלנו עברו במשך 6 עונות זה היה יכול לקחת 2 דק' והיה סוגר את זה בצורה הכי מתוקה שיש זהו זה מה שהפריע לי!

JohnLocke

New member
אני שמח שזה לא קרה ../images/Emo58.gif

אני חושב שהמשפט של בן והארלי בכנסייה היה חזק יותר כי לא ראינו כלום מהתקופה שלהם ביחד, ונותר לנו רק לדמיין מה קרה.

../images/Emo58.gif את אותו סוף פתוח

הם יכלו לתת בסוף העונה השלישית . בשביל זה משכו אותנו עוד 3 עונות ?! בשביל מה היינו צריכים שהם יצאו מהאי, יחזרו לאי ויעברו את כל הקפיצות בזמן ? בלי שום קשר הפרק היה כתוב טוב ומרגש .

tuv18

New member
אז כל מה שג'ייקוב היה צריך לעשות

זה לחזור לאותו אור, לכבות את האור ולגרום לאח שלו להיות אמיתי עוד פעם וזהו , הוא לא קלט את זה במשך אלפי שנים? אמממ לא כלכך מבריק הג'ייקוב הזה..

leraax

New member
אבל ג'ייקוב ידע

הוא חייב היה לשמור על לב האי ולעשות את זה היה מסכן אותו, ואם הוא לא היה יוצא מהבור לא היה לו אף אחד אחר במקומו. בגלל זה הוא כביכול חיכה לרגע המתאים וזה למה גם היו לו מועמדים.. כמו שג'ק לא ידע אם הוא ישרוד ומהר מינה את הארלי. בסופו של דבר, ג'ייקוב הוא זה שזימן את צ'ארלס עם דזמונד וסיפר לו שהוא "אל- כשל", זאת אומרת, זה היה הפתרון האחרון למקרה שלא יצליחו למנוע מסמוקי לעזוב בשום דרך אחרת.

Sid

New member
טוב, זה כתב שבעיקר נותן סיקורים

על הופעות של קובי פרץ ומושיק עפיה בהיכל התרבות, אז מה כבר יש לצפות ממנו?

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gif פרק הסיום

הקלטתי את הכל אבל אני שמחה שלא צפיתי בפרק שלפני הסיום אלא רק בפרקים עצמם. סיום אמריקאי צפוי, קיטשי לחלוטין. הכיוון היה מובן יותר הפעם מההתחלה. בעיקר כי נפל לי האסימון בקשר לשם של אבא של ג'ק : כריסטיאן שפרד שבתרגום חופשי זה : רועה נוצרי . שזה בעצם הביא אותי להבין שהוא הולך לקחת את כולם לעולם הבא. הדרך לשם היתה מרגשת וכמובן שלא נענו כל השאלות שהיו במשך העונה האחרונה בעיקר. אבל זה כבר לא משנה. סיום צפוי ומאכזב. היו שלום ותודה על הדגים.

למעלה