אני הכי הולך להתגעגע ../images/Emo58.gif
לחיוכים של לוק ודזמונד. שתי הדמויות האהובות עליי בסדרה. הבעות פנים שבמובן מסוים עיצבו והנחו את העליות והירידות ברכבת ההרים המטורפת הזו שרכבנו עליה בששת העונות האחרונות. שניהם הביאו אותי לדמעות במהלך הסדרה, נגעו, ריגשו, הזיזו, צימררו, העציבו וגם שימחו. לוק, עם החיוך הכובש, המיסתורי והנצחי. ודזמונד שלמדתי לאהוב בעונה האחרונה, עם חיוכיו בפלאשסיידוייז. החיוך הדזמונדי של "יהיה בסדר" כבש אותי, ואני בטוח שאני לא היחיד. גם לבן אתגעגע. אם אפשר ללמוד משהו מהדמות שלו, זה גאולה מחטא ומרוע. אמנם בעיניי הוא אף פעם לא היה רשע טוטאלי, אבל בעונות המוקדמות הוא כן שימש כגורם "עוין" ללוסטיז. והנה בסוף, הוא עובד בכדי לכפר על מעשיו. לסגור מעגל עם בתו אלכס, ועם רוסו. ועל האי - מתמנה למספר 2 של הארלי. ג'ייקוב שיחק בו כחייל צעצוע, הארלי, מעצם היותו הארלי, לעולם לא יעשה זאת. ולכן לבן לא תהיה סיבה להמשיך להיות התככן הרע שהוא היה, בנוסף לכל האירועים שעבר בסדרה. וגם לפורום הזה אתגעגע, עלל של ספוילריו ופיינשמעקריו ("פרק גרוע
"). עצוב להיפרד, וכל פרידה היא עצובה, אבל בואו נשמח שנהנינו מזה בזמן שזה נמשך, ושהיינו בחברה טובה של אנשים. משהו שלוסט שוב לימדה אותנו היום. ואת מיסטר אקו עוד לא נזכה לראות. אבל היה כיף. See you in another forum, Brothers.