שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

n o g a m o o n

New member
../images/Emo58.gifאבל

צ'רלי כבר ניזכר קודם, לא? כשהוא הטביע את דזמונד עם האוטו והחזיק את היד על החלון. למה היה צריך להיזכר שוב?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

צ'ארלי לא נזכר לגמרי, הוא רק ידע שמשהו לא בסדר ב"מציאות" הזו אבל לא זכר בדיוק את כל החיים שלו. למשל, הוא רק ידע שהוא ראה מישהי בלונדינית על המטוס שקשורה אליו איכשהו, אבל הוא לא אמר "יש בחורה בשם קלייר שאני חייב למצוא כי היה לי קשר איתה על אי". הזכרון המלא קרה רק בלידה.

JohnLocke

New member
ייקח לי קצת זמן

אני חייב לראות את הפרק שוב כדי שיהיו לי מחשבות קוהרנטיות שלא נשענות על אנשים חכמים ממני באינטרנט.

murphy

New member
יש לי שאלה לגבי קלייר

הקדמה: סעיד מת וקם לתחייה על ידי הענן השחור. לטענת האחרים במקדש, דבר דומה קרה לקלייר, כלומר גם היא מתה והענן השחור החזיר אותה לחיים. סעיד איבד את הרגשות שלו לגמרי והפך לזומבי ובאיזשהו שלב הוא חזר להרגיש ולהיות איכפתי, זה קרה אחרי המקרה שבו הוא היה אמור להרוג את דזמונד למרות שלא ממש מסבירים איך ולמה הוא חזר להיות אנושי. שורה תחתונה: בעוד שסעיד מת לבסוף באמת, קלייר חזרה לחיים ונשארה ככה גם כשיצאה מהאי אבל מה גרם לה להיות אנושית עם רגשות?

JohnLocke

New member
אף אחד לא אמר שקלייר מתה

לדעתי לא חייבים למות כדי להידבק במחלה. לגבי סעיד - ההסבר הוא שכל בן אדם יכול לצאת מהאופל שנמצא בתוכו, ושאף פעם לא מאוחר מדי, בניגוד למה שחשבנו. לא צריך יותר מזה (כמו "הכוחות של סמוקי פחתו בגלל ככה וככה...").

cundason

New member
../images/Emo45.gif או כמו שהארלי כהרגלו הטיב לומר

אפילו דארת' ודאר חזר למוטב :) זה אחד הלקחים שלנו מהסדרה.. לכל אחד יש תקווה, לכל אחד יש תיקון.. בכלל, חשבתי על כך לאורך כל היום, והגעתי בזכות הסדרה ללא מעט תובנות על החיים שלי... אולי גם אני מוכן לעבור הלאה :)

Antonio Montana

New member
אני הכי הולך להתגעגע ../images/Emo58.gif

לחיוכים של לוק ודזמונד. שתי הדמויות האהובות עליי בסדרה. הבעות פנים שבמובן מסוים עיצבו והנחו את העליות והירידות ברכבת ההרים המטורפת הזו שרכבנו עליה בששת העונות האחרונות. שניהם הביאו אותי לדמעות במהלך הסדרה, נגעו, ריגשו, הזיזו, צימררו, העציבו וגם שימחו. לוק, עם החיוך הכובש, המיסתורי והנצחי. ודזמונד שלמדתי לאהוב בעונה האחרונה, עם חיוכיו בפלאשסיידוייז. החיוך הדזמונדי של "יהיה בסדר" כבש אותי, ואני בטוח שאני לא היחיד. גם לבן אתגעגע. אם אפשר ללמוד משהו מהדמות שלו, זה גאולה מחטא ומרוע. אמנם בעיניי הוא אף פעם לא היה רשע טוטאלי, אבל בעונות המוקדמות הוא כן שימש כגורם "עוין" ללוסטיז. והנה בסוף, הוא עובד בכדי לכפר על מעשיו. לסגור מעגל עם בתו אלכס, ועם רוסו. ועל האי - מתמנה למספר 2 של הארלי. ג'ייקוב שיחק בו כחייל צעצוע, הארלי, מעצם היותו הארלי, לעולם לא יעשה זאת. ולכן לבן לא תהיה סיבה להמשיך להיות התככן הרע שהוא היה, בנוסף לכל האירועים שעבר בסדרה. וגם לפורום הזה אתגעגע, עלל של ספוילריו ופיינשמעקריו ("פרק גרוע
"). עצוב להיפרד, וכל פרידה היא עצובה, אבל בואו נשמח שנהנינו מזה בזמן שזה נמשך, ושהיינו בחברה טובה של אנשים. משהו שלוסט שוב לימדה אותנו היום. ואת מיסטר אקו עוד לא נזכה לראות. אבל היה כיף. See you in another forum, Brothers.

יכול להיות שהמטוס בסוף, זה המטוס של קייט ו

סוייר והחברה שטס מעל ג'ק לפני שמת .. והתרסק כמה שניות אחרי ?

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

קייט אומרת לג'ק בעולם המעבר "התגעגעתי אלייך כל-כך". אם היא הייתה מתרסקת שנייה אחרי שנפרדה ממנו, לא היה לה בכלל זמן להתגעגע. המשפט הזה הוא רמז עבה לכך שקייט חיה חיים די ארוכים.

אולי הכוונה לחיים הארוכים במציאות השנייה

ברגע שההבנה הגיע אליה , היא הרגישה כמה היא התגעגע לג'ק.

leraax

New member
חח ת'אמת שגם לי זה עבר בראש,

אבל היום בשידור החוזר צריך להסתכל טוב טוב: האם שני חלקי המטוס מונחים שם? אם כן- לא מדובר באושיאניק (שהרי התפצלה לשניים באיזורים שונן של האי) אולי גם לא מדובר בחברה ההודית אלא במשלחת חדשה שהארלי כג'ייקוב החדש זימן.. ואולי כפי שזה אמור להתפרש- זו כן אושיאניק הזנוחה... או מחווה יפה לסט! :)

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

"אמנות, אמנות אמיתית תפיג ברגע של הכרה את התחושה שאנחנו, כל אחד מאיתנו, לבד. אנחנו נראה חיזיון שהיה לנו אבל לא יכלנו לנסח ואנחנו נרגיש תחושה של קשר. - אלן מור.

Funk18

New member
../images/Emo58.gifשאלה...

כמה אנשים פה דיברו על שברי המטוס שמופיעים בפרק... מתי זה מופיע בכלל?

למעלה