שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

qwerqwerty

New member
לא הוסבר למה למיילס היו כוחות מיוחדים

וגם איך למשל הארלי יכל לראות את הרוח של צארלי או איך ג'ק ראה את הרוח של כריסטיאן בעולם האמיתי?

שאלההההההההה../images/Emo58.gif

כשהפלצת וג'ק הורידו את דזמונד למער , פלוק אמר לג'ק שזה מזכיר לו פעם אחרת שהם הורידו את דזמונד לבור כדי ללחוץ על הכפתור? על איזה קטע הוא בדיוק דיבר ? כי אני לא זוכרת את זה!
היה פרק מדהים !!! כלומר עד השניה שג'ק פגש את אבא שלו , השניה שהרסה את הכל וגררה אותנו לקטע של הסברים מטופשים ומופרכים חסרי משמעות כמו "מה המשמעות של כל זה?" "שצריך להרפות" תקנה אימודיום , ראבאק! ומשם מעבר למסיבת קוקטייל/חילופי זוגות של הלוסטיז. לא אהבתי!!!
למה בן נשאר בחוץ?
בסוף היוצרים הלכו על הפתרון הפחות טריואלי - והנוח - שכולם מתים! לא אהבתי בכלל. אם הם היו עוצרים בזה שג'ק מת במערה , בתוך האור והאי שוקע , והמציאות החלופית היא המציאות האמיתית - לפי דעתי הסוף יכל להיות הרבה יותר מוצלח. אבל אין ספק שהיה פרק מדהים ומושקע. היו הרבה קטעים משעשעים :
מיילס תולש לריצרד שערה לבנה , כאילו WTF DUDE אתה לא יודע שזה מביא עוד הרבה שערות לבנות חדשות???
כשמיילס תיקן את הגלגל עם סלוטייפ- והוא אומר שזה יחזיק ושניה אחרי זה כל האי רועד וכל הכאבלים מסביבם מתנופפים להם , זה היה קורע.
christian shefard , seriously?
כל הקטעים שהם נזכרים בחיים האחרים שלהם מרגשים עד דמעות
הטוויסט עם הארלילא היה צפוי , והיה ממש יפה וזהו בערך , וואוו, היה מדהים!

JohnLocke

New member
הוא לא התייחס להורדת דזמונד

אלא לכך שדזמונד היה למטה, בעוד לוק וג'ק היו למעלה. כך היה בדיוק בסוף עונה 1 ותחילת עונה 2, כשדזמונד היה בהאץ' בעוד לוק וג'ק הסתכלו למטה.

זהו אנשים, זה נגמר-עכשיו אני יכולה להגיד לכם:

יש לי מש"ש לפרק הבא
עוד משהו שנזכרתי בו , זה שהסדרה התחילה בג'ק בין עצי הבמבוק ונגמרה כך , זה ממש ממש יפה , אהבתי את זה שנתנו לנו קלוז'ר על דברים קטנים (מהגדולים כבר התייאשתי
) והיה רגע בפרק שחששתי שהם ילכו על הרעיון ההוא - שהכל בראש של הארלי - כשג'ק ביקש ממנו להחליף אותו בשמירה על האי , שמחה שזה לא קרה. ועוד דבר - כנראה שכלאחד מהלוסטיז שלנו מת בזמן כזה או אחר על האי באחת העונות , רק שלא ראינו את זה , ולכן גם הם נזכרים במציאות על האי כל אחד בקצב שלו? לפי הסדר שהם מתו על האי?

Slow Cheetah

New member
לא, כל אחד מת בזמן אחר ובמקום שונה.

כמו שיש בנאדם שימות בסין ב-1985 ובנאדם אחר ימות פה ב-2010... LOL (השוואה לא קשורה ממש, אבל עדיין)

OCarmeli

New member
../images/Emo58.gif לדעתי

לא צריך למצוא תשובות לכל השאלות שעלו , כמו למה למיילס יש כוחות מיוחדים... ואיך חיים ככ הרבה שנים בגלל ששותים את המים בגלל שאת כל זה הם המציאו כי הם מתו זה לא באמת אמיתי אפשר להשתולל איך שרוצים

shaieden

New member
לא הבנתי משהו לגבי דזמונד...

דזמונד אמר לג'ק בפתח המערה של האור, שכל מה שיקרה לא חשוב, כי הוא כבר ראה את זה שהם יושבים יחד בטיסה, והכל כביכול הסתדר בעולם מקביל. אז מה הוא ראה בעצם? אם הוא ראה אותם בעולם מקביל מתוקן, אפשר להבין שהפצצה אכן גרמה לשינוי המיוחל, ואכן ביטלה את התרסקות המטוס, וכן נוצרה מציאות חלופית בה הם לא מכירים אחד את השני. אם הוא ראה אותם ב'עולם המעבר', אין זה יתכן? הרי הם מתים שם כולם... ואם בכל זאת נחזור לאופציה 1 שהוא ראה אותם בעולם שהפצצה תיקנה, אז למה להם בכלל לרצות להיפגש ב'עולם המעבר' - הרי הם לא מכירים זה את זה בכלל??? ועוד דבר - לאחר הפצצה ג'ולייט אמרה אם אני לא טועה לסוייר: "זה הצליח". מה לעזאזל הצליח!!?

shaieden

New member
הבנתי משהו... נראה לי.

תוך כדי שליחת הפוסט הזה הבנתי שאולי הבנתי: כשדזמונד נכנס לניסוי האלרטרומגנטי של ווידמור, הוא מת. הוא עבר לעולם הבא, שהוא בעצם 'עולם ההמתנה' של המציאות החלופית - וחזר מחדש לחיים. לכן, הוא תיאר לעצמו שמה שהוא ראה שם זה בעצם מציאות אחרת. אותו דבר קרה עם ג'ולייט - היא מתה בעקבות הפיצוץ, ביקרה במציאות המקבילה, וחזרה. בטעות היא שיערה שזה אכן הצליח, אלא שהיא חוותה את 'עולם המעבר' לעולם הבא.

JohnLocke

New member
דזמונד של האי חשב

שהמציאות הזו שהוא נחשף אליה לכמה שעות היא מציאות טובה, כי אין בה שום אי והדמויות חופשיות בה. הוא רצה להביא את כולם למציאות הזו. מה שהוא לא ידע היא שזה בעצם עולם מעבר, ושדזמונד בעולם הזה הבין את זה כבר ורוצה לגרום לשאר הדמויות להיפגש. חשבנו שהדזמונדים מסונכרנים, אבל הם לא היו.

tomash11

New member
יפה...לא חשבתי על זה

זה ההסבר היחיד שהגיוני לי. ששניהם היו באיזה "מעבר" בזמן שהם דיברו.

../images/Emo58.gif פרק אדיר

לא מבין על מה כל המהומה. נכנסתי לפורומים ויצאתי מבולבל. אוקיי אז להבנתי- ג'ק ממש לא מת בהתרסקות הראשונה אלא בשנייה (מטוסו של לפידוס) החלק שמאשש את זה, לדעתי, הוא זה שאביו אומר לו שהכל קרה והכל אמיתי. חלק נוסף שמאשש את זה: שג'ק חובר לסמוקי ושואל אותו אם הוא האיש ש"לבש" את צורת אביו הוא עונה לו שכן. באופן אישי, אני לא חושב שיכולים להיות להם זיכרונות משותפים אם הם לא קרו.. אבל מאמין שכן יכולים להיות להם זיכרונות מקבילים- למשל מהעולם הקודם... כשנכנסתי לפורומים זה היה כדי לצטט בדיוק את המשפט שכרסיטיאן אומר לג'ק. מעניין שהתחלתי לקרוא ופשוט נפעמתי מרמת היצירתיות של האנשים. מאד מזכיר את הסוף של הסופרנוס שכל אחד יכל לפרש כרצונו. אבל פה זה ל-א המקרה. אין כאן מסך שחור!! איך הצלחתם להבין שכלום בעצם לא קרה והכל כן קרה?

שאלה ../images/Emo122.gif

מה הסופים האחרים? ואיפה אפשר לצפות בהם? לא הבנתי מה המשמעות של האי, כלומר כל מה שהיה באי קרה, אבל הפלאשבקים של העבר שלהם ושל העתיד שלהם-קרו או לא קרו? הם כבר מתים בזמן הזה? לא הבנתי כ"כ וזה אחרי שקראתי פה הסברים ואשמח לקבל תשובה. תודה!

JohnLocke

New member
אין סופים אחרים, הם רק קומיים

כל מה שהיה באי קרה. כל הפלאשבקים והפלאש-פורוורדים שלהם קרו. כל אחד מהם מת בזמן אחר (ג'ק על האי, סעיד מהפצצה, צ'ארלי מהטביעה), והם הגיעו למקום מעבר שהוא מחוץ לזמן, שבו הם יכלו להיפגש, לסלוח ולהרפות מהבעיות שלהם, עד שהם המשיכו הלאה לעולם הבא.

DearPrudence

New member
../images/Emo58.gifאני לא מאמינה... כמה שאלות

1. למה דניאל, שארלוט ומיילס לא היו בכנסיה? 2. לא ניתנת לזה תשובה ברורה, אבל אולי למישהו יש ניחוש מתי נבנתה הכנסיה, ע"י מי, מתי, האם המקום הזה בכלל קיים...? 3. יש לי קצת קושי בהבנת ציר הזמן. ב-22 לספטמבר המטוס מתרסק והם חיים במשך זמן מסוים באי. כל מה שקורה שם קורה באמת. הם גם באמת מצליחים לחזור (שישיית אושיאניק), ומגיעים שוב לאי... בסוף עונה 5 כשג'ולייט מפוצצת את הפצצה... הם עדיין חיים? חוזרים ל-,2007 נכון? אז למה מתקשרת העובדה שאנחנו רואים את האי מתחת למים בפרק 6? 4. איך מתקשר כריסטיאן לתחנת מעבר? בגלל שזה כביכול התחנת מעבר של ג'ק? 5. אנחנו כאילו רואים את התחנת מעבר לפי נקודת המבט והזמן של ג'ק, אבל זה בעצם קורה לכולם ביחד, אחרי שהם מתים? 6. ג'ק הוא האחרון שחווה את הזכרונות שלו במציאות המדומה... למה? ועכשיו אני סתם כותבת ומנסה להסביר לעצמי, עדיין בקשר לציר זמן. הם מגיעים לאי וכל מה שקרה שם, באמת קרה. כל מי שמת, באמת מת, כולל ג'ק. הארלי ובן נשארים. כל אלה שעזבו על המטוס, ממשיכים לחיות עד שאלוהים יודע מה קורה להם. ומשהו שלא קשור לכלום. למה בעונה... 4 / 5 (לא זוכרת) אלואיז עוזרת לבן ולג'ק למצוא את המיקום של האי?

למעלה