שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

JohnLocke

New member
למה אנשים מקריפטונייט

מקבלים בכדוא הארץ דווקא את היכולת לעוף, אבל לא את היכולת לשנות צורה? צריך להתמודד עם העובדה שליצורים על-אנושיים יש כוחות מסויימים ומוגבלים.

22ק ו ס ם

New member
ההסבר של האיש בשחור די קלוש

בכלל לא ברור מאיפה הכוחות שלו הגיעו, מי האמא שלו ולמה דווקא לו יש כוחות ולא לג'ייקוב. חוץ מזה, כמה שאלות שלא נתנו עליהן תשובה נוגעות לאחרים. מה הדיילת עשתה שם בדיוק? מה כל העניין עם הילדים? אפשר לומר שהדברים הללו לא כל כך חשובים, אבל הם לא חשובים מכיוון שהיוצרים הפכו אותם לכאלו והתעלמו מהם במשך עונות שלמות. כלומר מה שיוצא מזה זה שהיוצרים יצרו מיסתורין פיקטיבי שאין לו קשר לשום דבר והשאירו אותנו תלויים באוויר.

השורד

New member
לא, אני פשוט מאוכזב

ומרגיש שהיוצרים רימו אותי ברמה מסוימת, וזכותי להביע את זה פה בפורום. לא רוצה, אל תקראי את ההודעות שלי. כנ"ל ג'ון לוק.

carmelo

New member
אבל האמא של ג'ייקוב אמרה שזה גורל גרוע ממוות

אז בעצם לא קורה כלום אם מתקרבים לאור, אלא אם אתה מת לפני? מה גם שג'ק אמר בעצמו שהוא כבר מת...כנראה מהדקירה של לוק. גם ההסבר על "אור בעוצמה חלשה" נראה לא מספק.

שאלה לגבי 1

אם כן, לאן עבר דזמונד בפרק 3.08 לאחר שסובב את המפתח בצוהר? ואיך זה קשור לאנרגיה האלקטרומגנטית שהתפרצה? האם הוא עבר לתחנת המעבר (מציאות ב') לתקופה קדומה יותר מזו שראינו בעונה 6, ואח"כ חזר לעולם האמיתי? הסברה שהוא הגיע לעבר נשמעת לי עכשיו קצת צורמת, בהתחשב בעובדה שגילינו כעת שבאמת אין שום אפשרות לשנות את העבר, ומה שקרה קרה. ובאותו עניין, לגבי 4 - מדוע לאחר פיצוץ הפצצה הלוסטיז עברו ל-2007? האם זה קשור לפיצוץ?

JohnLocke

New member
תשובה

אם כן, לאן עבר דזמונד בפרק 3.08 לאחר שסובב את המפתח בצוהר? דזמונד עבר בתודעתו ל1996 במציאות היחידה המוכרת לנו. הוא היה מבולבל בהתחלה, ולא זכר בדיוק את כל הפרטים של 2004. עד שהוא הבין שהוא יכול לשנות את העבר, הוא נחבט בראשו וחזר ל2004 בתודעה. האם הוא אכן היה יכול לשנות את העבר? אני חושב שהוא היחיד שהיה יכול לשנות משהו בעבר, אבל היקום בכל מקרה היה עושה course-correcting, אז זה לא היה משנה. ואיך זה קשור לאנרגיה האלקטרומגנטית שהתפרצה? זו הייתה תופעת הלוואי של התפרצות האנרגיה בשביל דזמונד. האם הוא עבר לתחנת המעבר (מציאות ב') לתקופה קדומה יותר מזו שראינו בעונה 6, ואח"כ חזר לעולם האמיתי? אין סיכוי שזו תחנת המעבר, כי הוא לא הכיר בתחנת המעבר את פני ב2004, וגם פני לא הכירה אותו, בעוד ב2004 של תחנת המעבר הם רק נפגשו לראשונה. ובאותו עניין, לגבי 4 - מדוע לאחר פיצוץ הפצצה הלוסטיז עברו ל-2007? האם זה קשור לפיצוץ? לדעתי ג'ייקוב הביא אותם חזרה ל2007, לכן אמר לסמוקי "הם באים". הוא השאיר אותם ב1977 וחיכה להקפיץ אותם חזרה להווה רק כשהוא מת. זו הייתה הפתעה בשביל סמוקי, שחשב שהם מתו ב77.

cundason

New member
השם של סמוקי

אתמול פרסמו שהשם שלו זה סמואל.. אולי זה יהיה ב20 דקות החסרות.. לדעתי זה הקבלה לסמאל- שזה הכינוי של השטן בקבלה. אבל אולי זה הקבלה לשם התנכי שמואל.. שמתם לב איך לכל שאלה עונים אולי זה יהיה ב20 דקות האלה? מעניין כמה אפשר לדחוף ל20 דקות:)

צנטריול

New member
הסופרנוס ואבודים. מצא את ההבדלים

סיום צולע לסדרה טובה. להרוג את הדמויות, ממש קלוז'ר אידיאלי...

Boran

New member
לא הרגו אף דמות

אמרו בפירוש, שכל אחד מת בזמנו. הרי כולם מתים מתישהו.

tamarhp

New member
כולנו מתים בסוף.

וקייט, סוייר, קלייר, הארלי, בן, אהרון, ג'י-יאן, לפידוס, מיילס, ריצ'ארד - שלמים ובריאים ומתי מתישהו בהמשך, כמו שכולנו נמות בסוף. זה בדיוק כמו לסיים בסדרה בהצצה 100 שנים קדימה. ברור ש100 שנים אח"כ כולם יהיו מתים...

השורד

New member
אני לא אתפלא אם היוצרים שאבו השראה

מהסוף העלוב והקטוע באמצע של הסופרנוס. הכותבים לא ידעו איך לסיים - אז החליטו "יאללה, נקטע באמצע, זה ייחשב מאגניב ומקורי" העיקר שאח"כ כולם אמרו "וואו.. סוף גאוני....מקורי..." ואף אחד מהמבקרים המטומטמים לא העז להגיד "המלך הוא עירום".

elena20

New member
../images/Emo58.gifרק אותי הקטע עם

סעיד ושנון עיצבן והיה הזוי קצת? הרי אהבת חייו הייתה נדיה ומה קשור עכשיו שהם מביאים את שנון??? הם כולה הכירו כמה ימים/ חודש וממש התנפלו אחד על השני כאילו חיו ביחד שנים. היה לא אמיתי בעליל....

AlmostHappy

New member
במילה אחת: וואו

נחיל בוידוי: אני קורא אדוק של הפורום הזה ותמיד נכנס אחרי הפרקים המשודרים להחכים ולהבין עוד, אך אף פעם לא כתבתי פה, למיטב זכרוני. לכבוד הפרק הזה אני אכתוב, לאו דווקא פרשנויות, כי את זה קודמיי עשו יפה מאוד, אלא בעצם מילות סיכום: לא היתה (וכנראה לא תהיה) סדרה שריתקה אותי כ"כ וגרמה לי להמתכר לה, ובו-זמנית לחשוב ולתהות כ"כ הרבה על מגוון נושאים. 5 שנים (התחלתי לראות באמצע עונה 2 - כמובן שראיתי בסדר הנכון) מחיי העברתי עם הסדרה הזו, ובהחלט משהו השתנה בי. גם אני הייתי מאוד מאוכזב מהסיום, אבל עכשיו, כמה שעות אחרי וכמה פוסטים שנקראו על-ידי אפשר להגיד שפרק הסיום הוא בדיוק LOST: לא מתנהל לפי איך שרצינו ועל-פי הגיון מסוים, הולך בדרכו שלו ובעצם משאיר אותנו לחשוב על כל מיני דברים במקום לקבל אותם בכפית. מודה שחיכיתי לפתרונות (והרבה) או לסוף יותר משכנע, אבל שוב, זו LOST - Love it or hate it, you're an addict
אין לי ספק שמתישהו שיהיה לי מספיק זמן, אראה את הכל מהתחלה ואז הכל אפילו יותר ייראה הגיוני ושלם. "אבודים" זו סדרה שתישאר נצחית ובליבם של הרבה אנשים. אימרות הסיום של כריסטיאן שפרד כ"כ מתאימות באנלוגיה לכל הצפייה בסדרה עצמה: סוף הסדרה לא כ"כ משנה, מה שיישאר איתנו ומה שנזכור זו הדרך שעברנו עם הסדרה לאורך 6 עונות ומה שהיא עשתה לכל אחד ואחד מאיתנו. LOST 22.9.2004 - 23.05.2010 R.I.P

השורד

New member
בסופו של יום

גם אני אזכור את אבודים כסידרה גדולה... הסיום, אפילו שהוא מאכזב מאד בעיני, לא מבטל את ההנאה שהיתה לי מצפיה ב-6 עונות, ניתוחים, תיאוריות, תגליות יפות... חבל שזה צריך להסתיים בתחושה כזו. אבל עדיין, אבודים אחת הסדרות הגדולות שהיו...

NaRkoTika

New member
לא יודע אם מישהו שם לב לזה.. אבל..

ממתי מטוס נוסעים יכול לעשות רוורס חחחחחחחחחחחח זה הדבר הכי הזוי שראיתי פגיעה באינטליגנציה של הצופים

JohnLocke

New member
פרנק לפידוס הוא הטייס הכי טוב בהיסטוריה

אין שום דבר שלפידוס לא יכול לעשות עם מטוס.

למעלה