שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

ryngs

New member
הפרק הכפול נגמר?

אמרו שזה מתחיל בשעה 7 שעון ישראל, לפי זה רק פרק 17 נגמר ופרק 18 אמור להתחיל? אני מתכנן לראות בערב.

ryngs

New member
אבל יש תגובות מעלייך

שכביכול ראו הכל והם מאוכזבים

דנה1982

New member
לא יודעת מה הם ראו

אני כרגע צופה בערוץ 3, השעה 8:04 והחלק השני החל לפני כמה דקות. הסדרה טרם הסתיימה. ואני בינתיים ממש לא מאוכזבת. אפילו נהנית.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif לאחר צפייה בפרק 17 (החלק הראשון)

אני חייבת לציין שאני די מבסוטית בינתיים. גם מהפלאשים ואולי אפילו בעיקר מהם. נראה סיום הולם לסדרה - כל אחד מקבל כמה פלאשים לרגעים על האי, סוג של מבט מרגש לאחור על 6 העונות שהיו לנו. כיף גם לראות את כל הדמויות הישנות - שאנון (מאיפה היא צצה??), צ'רלי, רוז, ברנרד ואפילו שמחתי לראות את וינסנט!! אני גם חייבת להוסיף ולומר שהמאבק בין ג'ק ללוק מבוצע פה בצורה נהדרת. השימוש בדזמונד בתור היחיד ששורד אנרגיה א"מ, העובדה שלוק הפך לאנושי פתאום ואפשר עכשיו להרוג אותו, והסצינה האחרונה של הפרק שבה הם רצים אחד לעבר השני על הצוק. יאללה שיתחיל כבר החלק השני!! אני ממש נהנית מהפרק!!

Elsewhere

New member
הופעת אורח. ../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

בכל זאת, פרק אחרון. אנקדוטה קטנה: עכשיו 1:08 בDVR, ואיפשהו באמצע הפרק הסתכלתי והיה 12:17. סמלי משהו. :) כמי שפתח את הפורום עוד כשהסדרה רק התחילה שידוריה בארה"ב (בסביבות פרק 9, בהפסקה של הסוויפס, אבל אל תתפסו אותי במילה - עבר קצת זמן מאז...) אני בהחלט מתרגש מהפרק האחרון. הסדרה כמעט איבדה אותי בעונות האחרונות, וכולנו יודעים את זה ודיברנו על זה. הפרק האחרון היה הצלחה בעיני. אבל הוא לא שבר את הקו הזה. לא שמעתי על זה שהסוף יהיה "נתון לפרשנויות", והאמת שזה קצת מאכזב. כמי שציפה לקבל תשובות אי שם בתחילת הסדרה, כשהכל היה אמור להיות "הגיוני ומציאותי", התאכזבתי. יש כל כך הרבה שאלות שנשארו לא פתורות (הלו, המספרים?! הדבר הכי מייצג של הסדרה?!), שכן מעוררות בי תחושה של החמצה. ברמה של כשהתחלתי לראות את הסדרה, אמרתי "וואו, אם להכל יש פתרון - זה כנראה יהיה שונה. זה כנראה יהיה שווה את הזמן שזה יקח." ועד כאן לכל האכזבות. הסדרה הזו, מעבר להיותה מרתקת ומרגשת, מסקרנת ומלאת שאלות - היוותה איזשהו קסם. בין אם זה לקום בימי חמישי בשעה 4 וחצי לפנות בוקר כדי להספיק לראות לפני ביה"ס (
נטעק המנהלת השותפה הטובה בעולם וחברה מוצלחת לא פחות) ובין אם זה לסיים פרק ב"OMG", או ב"אני לא מאמין שהם עשו את זה" (או לפעמים ב-"טוב, WTF?" ו"לא הבנתי אני מתייאש"...). אבל היא תפסה אותך והחזיקה אותך. את העונה החמישית השלמתי בשבוע, באוקטובר האחרון, כי הייתי חייב את זה לעצמי ולסדרה. זה מה שעושה טלויזיה בימינו. לגבי הסוף, אני מעדיף לחכות לתגובות כדי לגבש פרשנות. אולי עוד אצפה בפרק שוב.. ובכל אופן, אני בטוח שגם על זה יעלו מספיק תיאוריות...
אני כן רוצה לציין לטובה כמה קטעים, שבעיני עשו את זה שווה את כל השש עונות:
קלייר וצ'ארלי. קלייר יולדת, והאיחוד המדהים שלהם... זה היה השיפ האהוב עליי מתחילת הסדרה, ואני כל כך שמח מזה. התרגשתי מהקטע מאוד, והוא היה עשוי מעולה.
הנשיקה של ג'ק וקייט. סוף סוף.
ההחזרה של רוז וברנרד. חיכיתי לזה ואני שמח שזה קרה.
סמוקי מת.
סוייר וג'ולייט. זה היה מצויין. גם לראות את ג'ולייט שוב, וגם האיחוד. לסיכום אמיתי: אם אני מאוכזב מהסוף? אני חושב שיש עוד תשובות לתת, לפחות חלקית, או להגיד "תכלס, אין לנו מושג, זה היה מגניב בזמנו". אבל יש עוד דרכים להעניק את התשובות האלה, והם יודעים את זה וניצלו את זה לאורך השנים. לגבי הסיום הפתוח - מבאס. מאוד. ציפיתי למשהו קונקרטי, כמו "אתם לא יכולים להמשיך הלאה, נכון?". אבל אולי זה היה פוגע, אז אולי עדיף ככה. אז with that being said, אני מרוצה. אני חושב שפרק כזה זה כל מה שהם יכלו להעניק אחרי עונה כמו שהייתה לנו. LOVE, אה? היו שלום. (עד שאבוא לדבר על זה עוד קצת) רז לילה אחרון בניו-יורק.

netaK

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

באתי לכתוב פה, for good times sake,וראיתי את ההודעה שלך ובדיוק אני ואירית הסכמנו כמה נוסטלגי זה
עכשיו אני אכתוב

איך בן השתחרר מהעץ שנפל עליו?

ובמטוס לא היו אמור להיות חומר נפץ ששמו אנשיו של וויטמור? יאללה! עוד כשעה ונגמר אבודים!!!

maiodo

New member
צודק!!!

רמאות קשה ולמה סמוקי ביקש מסעיד להרוג את דזמונד אם הוא היה צריך אותו ועכשיו תאמר - כי הוא ידע שסעיד לא יעשה זאת אז למה לבקש את זה בכלל???

JohnLocke

New member
כשסמוקי ביקש להרוג את דזמונד

הוא לא ידע שדזמונד חסין לאלקטרומגנטיות. רק כשווידמור אמר לו את זה הוא הבין שהוא יכול לנצל את דזמונד כדי להרוס את האי.

../images/Emo58.gif

זה פשוט היה גאוני מצידם הקטע עם המטוס. כל הפרק הייתי בטוח שהם עומדים להתפוצץ. אבל נראה שסמוקי ניתק הכל, ובעצם הציל את חייהם. ואם כבר אני ממש מגיב על הפרק עצמו, אז רק אציין שמדהים אותי איך עם כל התיאוריות על הסדרה, אני לא חושב שאי פעם מישהו חשב על סיום כזה מתאים ונכון - ג'ק סוגר את העין במותו. כל כך פשוט, כל כך גאוני. כל-כך LOST.

השורד

New member
לוק לקח את החומר נפץ מהמטוס ושתל אותו בתיק של

ג'ק. כך שהמטוס לא היה ממולכד. או שלפידוס ושות', שידעו מראש הוא יהיה ממולכד, ניטרלו אותו. לגבי בן והעץ - זה היה "בשביל האווירה". בוא נגיד ככה - יש הרבה דברים אחרים הרבה יותר מהותיים שהיוצרים לא ענו עליהם מאשר להיתפס בעץ הזה (תרתי משמע)...

דנה1982

New member
ספוילר למי שלא ראה את הפינאלה.......

עד 8:40 ממש נהניתי מהפרק, ואז ג'ק שאל "מתת, איך אתה כאן", כריסטיאן ענה "איך אתה כאן" וג'ק ענה "מתתי". פה, את המעט שעוד הבנתי, הפסקתי להבין. אז האי כן היה סוג של מעבר... המציאות המקבילה לא הייתה המציאות של אחרי פצצת המימן וגם לא מציאות חלופית. זו לא הייתה מציאות כי כל הניצולים מתו למעשה? למה אפילו הדיאלוג בין ג'ק לכריסטיאן בסוף היה חייב להיות בקודים? ועוד בשידור חי בלי תרגום... אני צריכה לראות את הפרק שוב, אין ספק. אוי אבל כמה כיף שהביאו את כולם - אפילו את בון ושאנון וליבי! כמו שקיציס אמר בארץ נהדרת, מליוני אנשים בעולם יושבים עכשיו ושואלים "מה לעזאזל קרה כאן"... רק האל יודע מה באמת קרה כאן, כי אני מודה שאני לא סגורה שהבנתי...

netaK

New member
ממה שאני הבנתי ../images/Emo58.gif

ואני רואה שיש פה המון דעות על מה באמת קרה אבל אני הכי אוהבת את הדעה שלי
כן- במציאות "המקבילה" שחשבנו כל העונה- כולם מתים. אבל לא מההתרסקות או מאיזה משהו שהרג את כולם כולם מתים כי הגיע זמנם, לוק מת כשבן הרג אותו, סעיד מת עם הפצצה בצוללת, ג'ק מת בסוף הפרק שראינו וכו', כל האחרים שלא ראינו מתים על האי (כולל בן והארלי שלפי מה שהבנו מהם-נשארו לשמור על האי) מתו בהמשך, גם שנים אחרי מות ג'ק. ומה שקרה הוא שמה שחשבנו שהוא מציאות מקבילה הוא בעצם סוגשל after life שבו כולם שומרים את כולם במציאות שלהם – כי הגורל שלהם הביא אותם יחד והם האנשים הכי חשובים אחד לשני. כל הזכרונות וההבנה וההתכנסות במקום אחד – זה כדי שהם יוכלו להשתחרר, להמשיך הלאה, והכל ב"עולם שמעבר" כביכול, כל מה שהם בנו לעצמם בעולם שמעבר התנקז לרגע המרגש בכנסייה בו כולם נפגשו עם כולם, השלימו עם עצמם, עם המוות, עם מה שטוב להם ועם האנשים החשובים בחייהם, וכמה סימבולי-האור הגדול שנכנס כשכריסטיאן פתח את הדלת. ככה אני רואה את הסיום – ואוהבת אותו, מאוד

למעלה