שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

JohnLocke

New member
../images/Emo58.gif

לא ראית שג'ולייט אמרה לסוייר "זה עבד" על האפולו בר? זו הייתה הטעייה. כמו שאמרתי כל הזמן, התקרית תמיד הייתה אותה תקרית, ג'ולייט תמיד פוצצה את הפצצה, זה תמיד גרם לפרוטוקול של הכפתור. ברגעיה האחרונים ג'ולייט קפצה באופן רגעי לעולם הבא, אמרה לסוייר שתשתה קפה איתו וחזרה לעולם הבא. הפסל של 4 האצבעות הוסבר כבר, הוא של טאוורט, אלה שמיוצגת עם 4 אצבעות בפסלים מצריים עתיקים.

השורד

New member
זה לא נקרא להסביר את הפסל

מי בנה אותו? מה הסיפור מאחורי זה? הרי מיליון שורות נכתבו ע"י המעריצים במטרה לנחש את הסיפור מאחורי הפסל.. ובסוף הכותבים משאירים אותנו בלי תשובות. כאילו הם סתם זרקו את זה לסיפור מבלי באמת לדעת מה עומד מאחורי זה, או שחשבו על עלילה מסוימת וזרקו אותה לפח.

אלעד ר

New member
הפסל

בסך-הכל הגיעו מצרים לאי, כמו שהגיעו הרומאים לפניהם וכמו שהגיעה ה"בלק רוק" ואושיאניק אחריהם. איך יודעים שהם מצרים? כי אלה הירוגליפים מצריים. והמצרים עשו את מה שהם עשו - בנו מקדש ובנו פסל לאלה שלהם, לא צריך שיראו את זה בסדרה כדי להבין מה קרה, זה לא משהו בלתי נתפש. אח"כ ג'ייקוב החליט שהוא יכול לגור שם.

השורד

New member
אוקיי, אפשר למלא את החור הזה בצורה הזו

אבל זה לא מאכזב, שבונים תאוריות סביב הפסל... וסביב איך הוא נשבר.. ומה המשמעות שלו... ובסוף - אין לו שום משמעות ואין מאחוריו שום סיפור, והיוצרים בכלל לא טורחים להתייחס אליו ולאנשים שבנו אותו. אותי זה מאכזב.

אלעד ר

New member
כמובן

לפני ש"ידענו" הכל, חשבנו שמקורו של האי הוא מצרי. מפלצת העשן והגנה שלה על המקדש, בעיית ההריון על האי - כולן נבעו משהייתם של המצרים באי. בסופו של דבר היוצרים ניצלו את זה, וכמה שזה מצחיק, אם המפלצת הייתה שד מצרי לאנשים לא הייתה בעיה עם זה, וכמו כן שבעיית ההריון על האי נובעת מהפסל השבור של אלת הפריון. היוצרים ידעו שזה ייצור תיאוריות שונות וכיוונו אותנו למשהו אחר, כדי שאח"כ הם יוכלו להביא פתרון אחר משלהם ואז נבין שלא ידענו כלום. בכל מקרה, כבר לא אכפת לי מהתשובות. אני גם הייתי מתוסכל כשראיתי שהכיוון הכללי בעונה הזו הוא לא לענות על כלום והבנתי שגם בסוף העונה לא נדע כל מיני דברים. אבל באמת שברגע שהיוצרים החליטו שלא לענות על דברים מסויימים, אני אומר - כל דבר שאני חושב שהוא תשובה הגיונית זה נכון, וזה משלים לי את הספור.

Shpritz

New member
ובכן. דמעות, התרגשות, אהבה.. אני אתגעגע מאוד

i dont believe in a lot of things but i do believe in duct tape

chpoza

New member
נגמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאההההההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סורי הייתי חייבת להוציא את זה...........לא יודעת מה אני בכלל חושבת על זה....אני חייבת לראות את זה שוב עם תרגום.........חוצמזה עברו 6 שנים....לא ייאמן.

ידעתי!!! ידעתי ידעתי ידעתי ידעתי!!!! ../images/Emo58.gif

ידעתי!!!!!!!!!!!1 זה כן הארלי!!!!!!!! ידעתיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי הרבה מה לומר... מלבד ידעתי.... הפרק היה חמוד, להבדיל מהרבה מאוכזבים אהבתי ך שזה נגמר דווקא (!!) בגלל שיש פה סוף פתוח ולא ברור איך ממש נגמר, תנו לדימיון להשתולל....... מה שבאמת לא הבנתי..... היה קטע שג'ק ואביו דיברו והוא אמר לג'ק משהו על 4 שנים אחורה... היינו בדיון סוחף עם סיגריה ביד ולא ממש שמנו לב..... הוא אמר לג'ק שהאי היה גן עדן? או שלא הבנו נכון? היוצרים לא פסלו את האופצייה הזו? הם שיקרו לנו אולי? חולערות....

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif לא בדיוק

קודם כל, גם אני מאוד נהניתי מהפרק. אני מבינה את המאוכזבים, אבל מאחר ואני לא ציפיתי לתשובות בכלל, פשוט נהניתי מהפרק, שהיה באמת טוב. לקח לי זמן להבין את הקטע של כריסטיאן וג'ק, הייתי צריכה גם את עזרת הפורומים הבינלואמיים, אני מודה. אבל מה שנאמר בשיחה, זה שבעצם המציאות המקבילה הייתה מעין מציאות מעבר. כביכול מציאות שאליה הגיעו כולם ורק אחרי שכולם "מתו", הם המשיכו הלאה. אולי זה גם ההסבר לדימום שהופיע פתאום על הצוואר של ג'ק (מהמאבק עם לוק על הצוק).

לא הבנתי ../images/Emo58.gif

מציאות א' = אי מציאות ב' = מחוץ לאי (שמעולם לא התרסקו על האי) התכוונת שמציאות ב' זה עולם המעבר? למה בן לא נכנס? קראתי שמישהו פה אמר שבן בעצם עדיין לא מת ואנה לוסיה תקועה בלימבו אבל מתי הארלי (ידעתי ידעתי ידעתי!!!) בעצם מת? אני דיי ציפיתי שג'ק יהפוך להיות הענן השחור..... זה כן איכזב אותי מאוד שלא קרה.... בעצם מן סיפור שאינו נגמר. תמיד יש טוב ורע, יין ויאנג... בסוף תהיה עונה שביעית ונגלה שהוא כן הפך פשוט לא הראו לנו את זה בטח XD

דנה1982

New member
לגבי הארלי -

לא הראו לנו מתי הוא מת, כי זה כנראה קרה (הרבה) אחרי ג'ק. כנ"ל לגבי בן. לגבי למה בן לא נכנס איתם.. אני חושבת שזה קשור למציאות ב' (וכן, למציאות הזו התכוונתי, שהיא בעצם מעבר). כריסטיאן אמר לג'ק שאת המציאות הזו הם בנו לעצמם (לא זוכרת את הניסוח המדויק שלו), ולדעתי זה בדיוק הפואנטה של המציאות הזו והסיבה שבגללה בן לא המשיך. אני אסביר. המציאות החלופית (מציאות ב') איפשרה לכולם לקבל סוג של תיקון, כמו שכבר נאמר כאן בעבר כמה פעמים. כולם השיגו משהו שהם היו צריכים להשיג (לרוב זה היה זוגות שהיו צריכים למצוא זה את זו, כמו שזה נראה) ובן כנראה לא הגיע לנק' הזו. הוא לא מוכן עדיין להמשיך הלאה כמו שכולם כבר מוכנים. גם לג'ק לקח זמן. גם כשהוא התחיל להרגיש משהו כשקייט נגעה בו, הוא עדיין לא היה מוכן. רק אחרי השיחה עם כריסטיאן הוא התפכח וקיבל את מה שעתיד לבוא. בשיחה עם לוק ואח"כ עם הארלי מתקבל הרושם שבן צריך עוד להגיע לנק' הזו לפני שהוא ממשיך הלאה, ולכן הוא לא נכנס. ואגב, גם לי הייתה איזו הרגשה שג'ק יהיה העשן השחור... טוב שזה לא קרה, האמת...

אני עדיין לא סגור על זה....

יש את הסצינות בסוף עם הנעל ושראו את המטוס יכול להיות בכלל שהמטוס היה המטוס שהיו עליו קייט סויר והשאר?

הלואה

New member
לגבי בן ../images/Emo58.gif

נראה לי שהוא נשאר בחוץ, כי מי שהיה בפנים לפי מה שזכור לי אלה היו האנשים שמתו בהתרסקות עצמה.

revi 17

New member
../images/Emo58.gif

דזמונד ופני לא היו על המטוס המקורי ודיי תמוהה בעיני שפני בכלל הייתה שם (מתי היא מתה???) בן לא נכנס כי כמו שצויין עליו להכיע לנחלה להבנה עם עצמו ולכפר על מעשיו עם אלכס ורוסו

הלואה

New member
וואלה ../images/Emo58.gif

אכן לא ברור איך פני הייתה שם. דזמונד איחד ביניהם ועורר אותם, היה לו תפקיד חשוב, וידוע שהיו לו כוחות. היה עוד מישהו בכנסייה חוץ מדזמונד ופני שלא היה בהתרסקות? יכול להיות שבאמת בן עדיין לא מוכן לגמרי לעבור הלאה, והוא כרגע על תקן צופה מהצד....

../images/Emo58.gif

דזמונד ופני פשוט מתו בשלב מסויים באופן כלשהו לדעתי גם בן מת הוא פשוט הבין את ההתנהגות שלו לאורך השנים והבין איזה חלאת אדם הוא ושפוט התבייש להראות את הפרצוף שלו בפנים ולכן נשאר בחוץ אני באמת בספק אם יש לזה משמעות כלשהו כשאני חושב על זה....

השורד

New member
שכחתם שפני היא הבת של ווידמור

ודניאל הוא חצי אח שלה. אז ברור שהיא תהיה שם...

במחשבה שנייה.... ../images/Emo58.gif

כנראה שאירועי האי כן קרו. למה מייקל לא היה? כי הוא תקוע על האי עקב המעשים שעשה, זה הוסבר. הם כנראה הגיעו לעולם הבא, עולם מעבר (סוג של לימבו?) לקראת העולם הבא (כנראה גן עדן) כל העניין של העולם המקביל אבל היה סתם דרך למשוך צופים ולנסות להבין (שוב) מה לעזעזל הלך שם.... זה לא תרם לעלילה, זה לא עשה כלום. זה רק בא להגיד כמו שכולנו יודעים כל אחד מת בשלב זה או אחר. הקטע עם הארלי ובן.... שהארלי אמר לבן שהוא היה אחלה מס' 2. הרי הארלי בסופו של דבר החליף את ג'ייקוב (ידעתי!! ידעתי ידעתי ידעתי!!! אני לא אפסיק להגיד את זה....) וביום מן הימים שניהם גם מתו כנראה האירועים של העולם המקביל לקחו מקום תקופה מסויימת לאחר שג'ק מת (יכול להיות זמן מאוד קצר.... שניות אפילו..... יכול להיות שנים רבות אולי אלפי שנים אפילו) צריך הרי להיות גם מספיק זמן כדי שבן והארלי ימותו.... שוב, יכול להיות שהם מתו ממש זמן קצר אחרי מותו של ג'ק, יכול להיות שלא. בכל מקרה העניין הזה במחשבה שנייה כן מאכזב. היה אפשר לחלוטין להשמיט את כל עניין העולם המקביל. העניין עם דזמונד, זה כן מסביר למה פתאום הוא כן היה מוכן לעזור לווידמור אחרי מה שקרה עם המתקפה האנרגטית שהוא קיבל. הוא כנראה הבין שלפה או לפה בסופו של יום כולם מתים, גם פני בסופו של דבר. למה וולט לא היה? כנראה הוא עוד לא מת..... אולי סתם לא הראו אותו. בסופו של דבר אבל יכלו לחלוטין להוריד את כל עניין העולם המקביל. אהבתי את הפרק. העניין הזה אבל מאכזב אותי. תוסיפו אותי לרשימה של אלה שלא אהבו את עונה 6. הייתי מספר לכם סוד קטן עליי בהקשר הזה.... לא קשור לחיים האישיים שלי, אלא לחיים שלי מול אבודים.... אבל אני פוחד ממתקפה קשה נגדי מצד כל אנשי הפורום :X בואו נגיד שזה קשור לעונות 1 ו-2..... וגם קצת לרוב עונה 3.... :X (המבין יבין..... אני מתבייש להודות בזה.... זה ברור ת'אמת.... אני שוקל למחוק את זה עכשיו) קיצר...! קבוצת פייסבוק נא להתפקד. התאבדות המונית בשעה 12:00.

למעלה