לא מסכימה לגבי העולם המקביל
אני מאד נהניתי מהעלילה הזו, זה היה הדבר היחיד שהשאיר אותי מרותקת כל העונה. בהחלט העלילה הכי מעניינת ומהנה השנה. לא נהניתי בכלל מהפתרון שנתנו לגבי מה זה בדיוק העולם הזה. אישית היה נחמד אם היו הופכים את העולם המקביל לעולם האמיתי, והיינו מגלים שהאי היה בכלל סתם הזיה או חלום של אחת הדמויות המשניות (ווידמור, לפידוס, אולי הזיה של ג'ייקוב מבחינתי אפילו של וינסנט הכלב
-זה היה יכול להיות מצחיק) או אפילו סתם סיפור שהמציא וכתב הבן של ג'ייק או אלכס בגלל שהם אוהבים לכתוב סיפורים, או שהאי היה בכלל תוכנית טלוויזיה שכל הדמויות אהבו לראות
אולי זה חסר מעוף ודמיון אבל ראבאק זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין והיה נותן תשובה חד משמעית לגבי מה זה בדיוק האי. אפילו הסיום של -ugly betty עם הסוף שמשתמע לשני פנים היה הרבה יותר מספק (ואני shipper של דניאל ובטי) מהסיום של אבודים. אכזבה
אני מאד נהניתי מהעלילה הזו, זה היה הדבר היחיד שהשאיר אותי מרותקת כל העונה. בהחלט העלילה הכי מעניינת ומהנה השנה. לא נהניתי בכלל מהפתרון שנתנו לגבי מה זה בדיוק העולם הזה. אישית היה נחמד אם היו הופכים את העולם המקביל לעולם האמיתי, והיינו מגלים שהאי היה בכלל סתם הזיה או חלום של אחת הדמויות המשניות (ווידמור, לפידוס, אולי הזיה של ג'ייקוב מבחינתי אפילו של וינסנט הכלב