שרשור פרק סיום הסדרה אבודים

GeJuFan

New member
לא מסכימה לגבי העולם המקביל

אני מאד נהניתי מהעלילה הזו, זה היה הדבר היחיד שהשאיר אותי מרותקת כל העונה. בהחלט העלילה הכי מעניינת ומהנה השנה. לא נהניתי בכלל מהפתרון שנתנו לגבי מה זה בדיוק העולם הזה. אישית היה נחמד אם היו הופכים את העולם המקביל לעולם האמיתי, והיינו מגלים שהאי היה בכלל סתם הזיה או חלום של אחת הדמויות המשניות (ווידמור, לפידוס, אולי הזיה של ג'ייקוב מבחינתי אפילו של וינסנט הכלב
-זה היה יכול להיות מצחיק) או אפילו סתם סיפור שהמציא וכתב הבן של ג'ייק או אלכס בגלל שהם אוהבים לכתוב סיפורים, או שהאי היה בכלל תוכנית טלוויזיה שכל הדמויות אהבו לראות
אולי זה חסר מעוף ודמיון אבל ראבאק זה היה יכול להיות הרבה יותר מעניין והיה נותן תשובה חד משמעית לגבי מה זה בדיוק האי. אפילו הסיום של -ugly betty עם הסוף שמשתמע לשני פנים היה הרבה יותר מספק (ואני shipper של דניאל ובטי) מהסיום של אבודים. אכזבה

Lady_in_Red

New member
../images/Emo58.gif

נו זה ברור למה וולט ומיקל לא היו:)(גם מיסטר אקו ד"א) כי וולט קצת גדל, לא יכלו לשחזר ולהחזיר אותו להיות צעיר אז פשוט לא הראו אותו:)

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif מצטער להגיד , אבל זה לא בדיוק

הארלי. זה היה נראה די שרירותי... כי הוא פשוט "היה שם" ולכן ג'ק הציע לו... העלינו את הארלי כ"אחד" כבר בעונות הקודמות... זה די היה "או הוא או ג'ק".. אבל עדיין , גם הפרק, הוא לא הרגיש כ"האחד"... כלומר , כן- הוא נבחר במקום ג'ק... אבל זה לא כי הוא איזה מכשף.. היחיד שדיבר עם רוחות.. היחיד שהוביל את כולם לכל מקום. הוא פשוט ,בשנייה אחרת, פחד לרדת לסלעים ולסירה עם קייט וסויר, אז אמר לג'ק אני הולך איתך... ואז התפתח הכל. זה לא היה מתוך הירואיות יתרה. סליחה שהרסתי טיפה, אבל זה מאוד הרגיש לי ככה בפרק, שהארלי נבחר בצורה קאזו'אלית כזאת. ועכשיו שציינת את זה - אז הגבתי.

זה בדיוק העניין!

הוא האנטי גיבור האולטימטיבי ולכן הכי מתאים להחליף את ג'יקוב שהיה בעצמו אנטי גיבור ונבחר כאפשרות שניה בלית ברירה. גם הוא בהתחלה לא רצה את הבחירה הזו אבל הבין שאין לו ברירה והלך על זה. לצערו לא היה לו מי שיעזור לו עד שריצ'ארד הגיע. להארלי היה את בן. לגבי הפינאלה - בהתחלה חששתי כי נראה שהולך להיות משעמם אבל לאט לאט זה צבר תאוצה והפך למשהו גאוני ומדהים! אהבתי מאד את סצינת הפגישה של סוייר וג'ולייט. היה מאד מרגש. את הטוויסט קלטתי ברגע שראו את ג'ק שוכב גוסס והמטוס עובר בשמיים. אז הבנתי הכל וחטפתי צמרמורות כאלה
שלא עזבו אותי איזה חצי שעה אחרי הסיום... עד עכשיו אני מצטמררת כל פעם שנזכרת בסוף הסדרה. פשוט תענוג צרוף. מקווה שרובכם גם נהניתם כמוני. ולגבי השאלות שנשארו פתוחות - חברים, הגיע הזמן להרפות...
תודה רבה לעמוס ולג'ון לוק (שלנו). סי יו אין אנדר לייף ברודר'ס!!!

seaking

New member
חיפשתי איפה לכתוב את זה

וולאה מזל שהבנתי שלעולם לא יהיה סוף לסדרה הזו כבר בעונה הרביעית והפסקתי לראות. הכל נשאר אותו דבר רק שאלות והבהרות חלקיות שמעלות עוד יותר שאלות. בשביל זה לא צריך טלביזיה זה החיים... תכלס אין כמו בבילון 5

shai zzz

New member
ספויילר

זה היה נראה יותר כמו פרק לקט מאשר פרק סיום. אכזבה. אבל היה מאוד מרגש לפרקים..

shai zzz

New member
משנה את דעתי

אחרי צפייה נוספת וקריאת מאמרים. סיום יפהפה וחזק.

TELEVOX

New member
../images/Emo26.gif כל כך הרבה שאלות פתוחות , 6 שנים ....

ואין תשובות ????? למה ??! כדי שעוד שנה נראה פירסום על "LOST - The movie" וגם אז יהיו עוד שאלות .

בהלםם

New member
סוף סוף זה נגמר! ../images/Emo58.gif האמת היא שאני קצת

מאוכזב וקצת שמח.. כועס וקצת מאושר אין אפילו טעם לראות את הפרק עוד פעם כי לא היה כמעט כלום חוץ מסגירת מעגל בין השחקנים מה שכן אפשר לראות את ה5 דק' האחרונות בשביל באמת להבין או יותר נכון לראות את כל העונות מהתחלה בשביל להבין את הסוף! מודה שבכיתי כמעט בין כל סיפורי האהבה כל הזמן היתה לי ההרגשה שהם מתים (אני כבר בחיפוש אחרי ההודעה) עולם אחר עולם מעבר..וכל הזמן שללו את זה..קצת מאכזב למרות שזה הסוף הכי אידיאלי שאפשר!

עדי24288

New member
לא יאמןןןןן../images/Emo58.gif

הם כולם היו מתים בסוף! מהרגע שהם התרסקו.... מטורף! לא יודעת מה אתכם אבל אני אהבתי ממש! עכשיו זה מסתדר עם "איב" וג'ייקוב והעשן שהם כמו קין והבל רע וטוב וכאילו אם סמוקי היה משתחרר היה גיהנום יוצא החוצה או משהו בסגנון? אהבתי ממש עכשיו הרבה דברים מסתדרים לי :) ומישהו יודע מה משודר עכשיו? כי זה מראה כאילו יש עוד זמן...

22ק ו ס ם

New member
את טועה ../images/Emo58.gif

מה שהיה על האי כן התרחש במציאות. רק מה שקרה בעונה השישית היה מוות או מעבר בדרך למוות.

בהלםם

New member
לדעתי../images/Emo58.gif

הם מתו כבר בהתרסקות הראשונה.. האי לא קיים בעולם האמיתי והאי זה איזה עולם מעבר כזה שאמורים להישפט בו מי ילך לגן עדן ומי לגיהנום ואוו יש לי מליון שאלות אני לא יודע מאיפה להתחיל

אבי1985

New member
ספויילר

אני אחזור על מה שכתבתי בפורום אחר כריסטיאן אומר במפורש שהמציאות על האי היתה החלק הכי חשוב בחיים שלהם. אם אתה ושכמותך רוצים להבין מזה שהם מתו בהתרסקות תהנו.

abcd80

New member
../images/Emo58.gif לא בטוח שזה נכון

ראיתי את התוכנית של ג'ימי קימל שהתארחו אצלו השחקנים ומת'יו כאמור היחיד מכל השחקנים שידע את הסוף כבר מזמן - והוא אמר שלדעתו החיים על האי היו אמיתיים.. והמוות היה אחרי זה ולא בהתרסקות הראשונה. והוא הוסיף ואמר שהסוף פתוח לפרשנויות ותיאוריות שונות. התיאוריה שלך מאוד הגיונית אבל זה עדיין לא אומר שזה מה שהיוצרים התכוונו אליו.. :S

עדי24288

New member
דווקא לא

בסוף הראו את המטוס המרוסק ושקט.... לפי דעתי זה כאילו שהם מתו אז... הם לא הראו את זה סתם...ואתה יודע אתה לא יכול להגיד שאני טועה כי זה נתון לפרשנות... וכל אחד עם הפרשנות שלו

22ק ו ס ם

New member
לא ../images/Emo58.gif

המטוס המרוסק היו שברים ישנים של המטוס. כל האנשים כבר מזמן עזבו את החוף. אבא של ג'ק גם אמר לא בסוף שכל מה שהיה על האי היה אמיתי והתקיים.

עדי24288

New member
אל תיהיה כל כך בטוח בעצמך

ראית אותם בסוף עוזבים? להפך זה שהם הראו את המטוס והכל מפוזר שם מסביב (הם הרי אספו הכל לא? כדי שתיהיה להם אספקה) ונראה כאילו הרגע התרסק רק עוד יותר מעיד על זה שכולם מתו.

בהלםם

New member
את כל כך צודקת../images/Emo58.gif

מרוב ההתרגשות והלחץ שכחתי בכלל את התמונה הסופית והכי חשובה..החלקים של המטוס והאי נטוש! מוכיח ללא שום ספק שכולם מתו בטיסת אושיאניק וכל מה שקרה על האי זה לא היה קיים בעולם האמיתי מעונה 1 פרק ראשון לאחר ההתרסקות הם באמת מתו וכל הפלאשבקים על החיים שלהם היו באמת אמיתיים סוייר נוכל קייט פושעת ג'ק ללא ילדים וכל זה היה אמיתי מהחיים האמיתיים שלהם כל מה שקרה על האי ואחרי זה ..זה מקום אחר לא בעולם האמיתי אני מאמין שזה המקום שהם נשפטו או עומדים להישפט בפני מישהו

למעלה