פאנפיקים

O0NoNi0O

New member
יאא תודה רבה!

ובא לי פיקים ארוכיםארוכים כי אני רגילה לקרוא באנגלית ובא לי ארוך כי אני קוראת אותם כול היום אז אמ..יש לך? תודה רבה!!!333>

sweet shir

New member
יש באתר הזה הכל חחחחחחחח

ישלי סיריוס/OFC ממש חביב ועם איזה 23 פרקים אם באלך חחחחחח ויש לי גם פול הארקו אבל לא נראלי שזה הטעם שלך טחח ^__^ אם בכל זאת יום אחד תרצי לקרוא הארקו NC-17 שגרם לכל העולם להתאהב בזיווג ולהתאהב בכלל בהארי פוטר (כןכן זה גרם לפחות ל-4 חברות שלי להתחיל לקרוא ה"פ XD)......... תודיעי לי. XD

O0NoNi0O

New member
חח דווקא קראתי הארקו וזה היה חביב

דווקא לא מרפיע לי לקרוא הארי\דראקוD:: ממ..מה זה NC-17? ~בורות~

sweet shir

New member
חחחחחחחחח תני לי לנחש, קראת את ספין ד'ה בוטל?

אם לא, אני אהיה ממש מופתעת. XD חחחחחח דירוג בפיקים~ NC-17 זה הכי סוטה.. יעני סצינות מין מפורטות וזה. ^__^ חיחי אנלי כוח לחפור על פיקים בפורום... אזז ישלך מסן? P: שלי: [email protected]

O0NoNi0O

New member
כן אותו ובתרגום לעברית=\

לא אהבתי היה שם רק סקס לא מעבר לזהXD וכבר מוסיפה אותך~

YuvalJones

New member
../images/Emo26.gifדניאל אמורה להחליט לא?

היא המנהלת ואם אני לא טועה היא זאת שבוחרת ומחליטה. ולא שאכפת לי אבל אנלא חושבת שכולם יכולים לפתוח עלזה אשכול חדש.. קיצר, לאיודעת. תעשו מה שבראשלכן. =]

O0NoNi0O

New member
זאת לא פעם ראשונה שאני פותחת את השרשור הזה

ומכייוון שדניאל לא כאן חשבתי שכדאי לעשות את זה..

rox love BSM

New member
מה הבעיה? צריך פשוט לעבור לבאות ברשימה

ולהחליט על ימים. שיר מצאה את הרשימה בהודעה מלמעלה. אני לא חושבת שצריך את המנהלת בשביל זה.

rox love BSM

New member
XDD לא. לא התכוונתי שלך יש בעיה.

פשוט שאלתי מה הבעיה? כאילו למה נוצר בלבול עם הפיקים לא התכוונתי אלייך אישית.

mcfly danna

New member
אני כותבת פיק..:):)../images/Emo41.gif

אני יכולה לפרסם אותו? כרעיקרון אני עובדת על הפרק השני..

O0NoNi0O

New member
לא עכשיו..צריך להעלות פיקים גמורים או לפחות

10 פרקים... ויש תור אז צריך לחכות שמישי תמצא את התור או לעשות תור חדש כדי לקבוע.

butbut

New member
../images/Emo9.gifאווו שלי גם צריך לעלות,אני אחרי מיקי:]]^^

כתוב ברשימה שיש לי רק 5 פרקים..אז צריך לתקן,כי כבר סיימתי אותו ויש עונה 2 אפילו:]] אז מתי מתחילים את הסדר הבא?

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifבשביל הסדר-הרשימה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

m i c k e y 15 butbut ואם אין לי כינוי XD[היא עדיין כאן?] Himeka simpsonit MyTearsDontFall rachel malasa Dana Argamen וזהו-מה שרשום שם. אני מקווה שזוהי הרשימה הלא-מלאה..כי חצי מהאנשים כאן אני אל בטוחה שהם פעילים..

אה?!

ביקשתי לפני חודשיים-שלושה להצטרף לרשימה..
שלחתי לדניאל מסר והכל..
זאת הרשימה המלאה או לא? ד"א נראלי שעדיף שתעשו את כל הבלגן הזה אחרי שדניאל תחזור כי אולי יש לה את הרשימה

למעלה