פרויקט שבוע הספר

yaelia

New member
מות הנזיר - אלון חילו

ספר חדש ומעניין. קצת רומן היסטורי, קצת הומואי. כתוב יפה נורא.

אפרת12

New member
ספר נהדר../images/Emo70.gif

יכולת התיאור של יעל הדיה וההכנסה של הקורא לדמויות ולחייהן פשוט מדהימה. סיפור פשוט ולא נורא דרמטי סוחף לתוכו בלי יכולת להינתק (אה - איך אני בתור כותבת כריכות אחרויות של ספרים
...)

טיפוטף

New member
ארבעה גברים ואישה /שולמית גלבוע

הספר האחרון שקראתי ובכיתי כל הזמן. במיוחד מנושא הלידה של הפגית שנפטרה לאחר מכן. אני עדיין נזכרת ודומעת, בתיאור איך שהמספרת יושבת על כיסא הנדנדה שלה שחורץ חריצים על השטיח מרוב נדנוד אובססיבי, נזכרת בביתה המתה שחודשים לאחר מותה קראה לה "ערגה", מדמיינת שהיא שומעת אותה צוחקת ומשתובבת, ואומרת לבעלה, אתה קולט שהיא היתה יכולה להיות פה איתנו, עכשיו, והוא אומר לה, אולי תפסיקי כבר עם זה.

Arfilit

New member
כמה וכמה

ספר הדקדוק הפנימי. בגוף אני מבינה. כל ספריה של סביון ליברכט. ויש עוד המון.

Arfilit

New member
וגם וגם וגם -

סמטת השקדיות מעומריג'אן - שהוא פשוט ציור בעיני!

כל ספרי יהודית קציר

ובמיוחד למאטיס יש את השמש בבטן ומגדולרים של יבשה. האחרון גם יפה, אבל דיבר אלי הרבה פחות. היא כותבת כל כך יפה שזה כואב. יותר מדי סקס לטעמי, אבל ככה זה ברוב הספרות/קולנוע הישראלית.

yaelia

New member
כמה ספרים

לצערי לא קראתי השנה כל כך הרבה (מעניין למה), אבל הנה כמה יפים שדווקא כן.
המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה - מארק האדון ספר התבגרות של נער אוטיסט בעקבות רצח הכלב של השכנה. בעצם מתאר את החיים החריגים אבל גם המאוד דומים של הילד הזה לחיים של כל ילד. יפה נורא ושובה לב.
כפרה - איאן מקיואן כל הספרים שלו מעולים, אבל זה הכי נגיש לקריאה. קצת עצוב ומעורר מחשבות אבל כתוב יפה נורא.
מרדף הכבשה - הארוקי מורקאמי סופר יפני מקסים. כמו אצל הרבה יפנים אחרים, הוא מערב מציאות וחלום יחד, ועושה את זה מאוד מדויק וכיף לקרא. הוא כתב גם את יער נורווגי המקסים. אני אזכר בטח בעוד המונים ואכנס אחר כך שוב.

nubi

New member
כפרה-פשוט ישבתי ויללתי

בסוף הספר. מדהים. ומוסיפה משלי- פונטנלה-אני כל כך אוהבת את הסגנון של מאיר שליו הדבר-של אלברט קאמי. ספר הפולחן שלי. כרגע עדיין קוראת את התיקונים-ספר שלא מוביל לשום מקום...

למעלה