שרשור צהרים

שאפולי

New member
סורי, יש לי נטיה לצאת ממש דיסלקטית

בהודעות כאן כי אני חושבת מהר ולכן מקלידה מהר וגם לא מנקדת
שאלתי- האם איתן (במלרע) מקיים את המשפט: "נאה דורש נאה מקיים"? האם איתן- גילה את הרגישות הנדרשת מאורן- כלפי אותו אורן והזוגיות שלו? והעובדות הן- שלא. בלי ניתוחים, בלי העדפות- פשוט עובדות. הבקרים נפתחים בחדר הבנים בלצחוק על אורן ואורטל.

KEEK

Member
שוב - אני לא מסכים שזה נאה דורש נאה מקיים

במקרה הזה אבל נראה לי שאת הדיון הזה אנחנו מנהלים גם למעלה בשרשור
אני רק אומר בקטנה שהבקרים מתעסקים בצחוקייה על כל הבנות, לא רק על אורטל. למעשה מי שתכלס חוטפים הכי הרבה הם בן וליהי ולא אורטל ואורן

שאפולי

New member
גם נכון

אין ספק. שאלה אם איתן נתן לאורן, מה שהוא דורש ממנו? נקודה למחשבה.

חני 57

New member
קיק בדיוק ההפך לצערי אורטל אמרה

דיברה עם אורן על היחסים שלהם ואמרה לו שחסר רגש ונידיות וקרבה והוא התחיל לאמר שבדיוק דיבר על זה עם איתן ודניאל והסביר לה !!!!

דידי 9

New member
שאפולי-לא!תכנסי לקרוא שניה

תראי-מה שמסתמן, כפי שבוודאי ראית מאז שקרן וגב נסעו, מסתמנת אווירה בווילה, לעשות עליהום על כמה אנשים בבית, כדי שאיתן ודניאל יזכו במיליון. איתן ממש!דורש את זה מהחברים שלו, ואורן לא מוכן להיות שותף לזה! ראית אתמול איך איתן מגהץ, ותוך כדי שומע את דניאל מנחה את אתי, על אילו נושאים להתפרץ על קרן?גם יוני הבין והתגייס, רק אורן לא מוכן לזה! עכשיו- ההתנהגות של אורן, נובעת ממה שיוני התלונן עליו בעבר, ממה שאורטל כעסה על דניאל-וזה: לכל אורך התכנית, לפי הצורך של דניאל-היא פשוט השתמשה באנשים בזמן נתון לפי התכניות שלה- וזרקה אותם אחר כך! אז אורן בא בתלונות שהוא לא מבין מה קרה לדניאל! פתאום היא לא מתיחסת לאף אחד! הם כולם יבינו כשיצאו, שדניאל השתמשה בהם בזמן נתון! זה הכל אורן לא טיפוס שיבגוד בחבר. בטח כבר הבנת את זה. מצד שני-הוא לא ימכור את נשמתו כמו יוני, ויתלכלך על הקהל כשהוא יזלזל באינטלגנציה של הקהל, וילכלך על אחרים כמו שרוצים איתן ודניאל.

קינאה.

הוא אמר משפט שביום של המשימה, אחרי שצפה בקליפים על אורטל ואחרי שהמנחה אמר לאורטל שהיא התנשקה עם איתן ועכשיו עם אורן (לא זוכרת את הניסוח המדוייק אבל נאמר משהו כזה) אורן אמר לאיתן שזה הפריע לו , אבל הוא מנסה להמשיך קדימה ולא לחשוב על זה, ברור שזה מפריע לו , עניין של אגו. מנגד, שום דבר לא מתקדם בגזרת אורטל אורן, הכל ביחד גם לו להתהפך.

דידי 9

New member
נכון רינתי!לדעתי זה נובע מנסיון לסכסך בין אית

איתן לחברים שלו, ונסיון ללבות את הבית-כדי שהיא תוכל להתפרץ וללחוץ על נקודות תורפה של אלו שהיא פוחדת שלוקחות את המיליון ממנה! הרי לה היה הכי הרבה פרטיות בבית! היא כל העונה חייתה בחדר הבנים. גם הבנים אמרו, שהגישה שלה לחדר הבנים-כמו אחד הבנים! זו היסטריה, והרגשה של "לי-מגיע הכל"!

KEEK

Member
המשפט של אורן שהרגיז את איתן -

איתן אומר שאורן אמר " טוב אז נשאר עוד שבוע, בואו נעביר את זה בכיף, תתעסקו עם הזוגיות אח"כ". איתן נשמע כועס על אורן.. שניהם לא מבינים למה לא מפרגנים להם שהם ביחד דניאל אומרת שלאורן היה את ה"כיף" הזה 3 חודשים אז למה בשבוע האחרון הם לא מפרגנים להם.. מה עובר על אורן? למה הוא כזה אידיוט??

survivorUS

New member
אני זוכר מה הוא אמר בדיוק , זה היה ככה בערך

"נשאר רק שבוע , תהיו פחות יחד ותהיה איתנו יותר" ובאותה שנייה היה לי מוזר שאיתן לא הגיב על המשפט .

אורן אידיוט כי הוא מקנא

הוא היחידי שלא בזוגיות. היה בטוח שילך לו יותר טוב עם אורטל, כשהתבדה... התאכזב... ומפריע לו שהוא לבד... חבל שזה בא לידי ביטוי ככה בזה שהוא פוגע בדניאל ואיתן.... טיפשות

דידי 9

New member
אורן לא מקנא!הוא לא רוצה לתקוף אחרים, כדי ש

איתן יקבל את המיליון! הוא לא בובה על חוט-כמו יוני! זה הכל. ואורן צדק במאה אחוז-דניאל השתמשה בו, וביוני-וזרקה אותם אחר כך! כשהכל היה בסדר ומובן עם איתן. אורן צדק במאה אחוז!

אורן לא טיפש, הוא רק רצה קצת שקט בחדרו

מותר לו גם קצת פרטיות ,בעיקר בחדרו. היא שרצה שם כניראה רוב הזמן ובעיקר לאחרונה. אם אורן היה רוצה ,כבר מזמן איילת היתה שלו ,וגם אורטל. הוא פשוט נימנע מלגעת מול כולם כי הוא קצת ביישן בענין הזה, ולא כל אחד מתגפף לפני חבריו.

לגיטימי. אפשר לבקש בדרך אחרת, מבלי לרדת ברמה

כשיש לך חבר מאוהב, תפרגן לו. גם אם אתה חושב שהם דביקים (ע"ע בן וליהי?) אל תצא עליו או עליה במילים כמו 'אובססיבית' גם אם אתה באמת חושב ככה. הם בסיר לחץ ואפשר להבין אותם. בעיקר כשלא ידוע מה יקרה מחר. ואגב- טוב שהוא נזכר פתאום....

הוא לגמרי אמר לה את זה ממקום של חבר אוהב

וגם להציב לה את פני הדברים ,וציין שזה בגלל שהוא אוהב אותה הוא לא יכול לראות שהיא מאבדת את עצמה בהתנהגותה כלפי איתן.

צרצרה1

New member
המשפט האמיתי היחיד בכל התכנית היה זה של אורן

לדניאל. המשפט היחיד האמיתי שנאמר מהלב בלי צביעות!!!

למעלה