שרשור צהרים

webguy

New member
אם אורן די מעונין את אורטל ולא מודה בזה ..

אז אייתן פגע בו מאוד ביציאות שלו על אורטל .. ויתכן זה ההסבר להתקפות נגד הקשר האובסיסיבי עם דניאל ?

לואיזה7

New member
קרן מייחלת לרגע שחן תודח

ואז היא תתקרב שוב אל אתי. אורטל אמרה היום לקרן : "אחרי שחן תלך, נתאחד כולנו ואתי תהיה איתנו, כי לא יהיה לה קל". קרן : "כן, בטח. אחרי שחן תלך, יהיה לה קל להיות איתנו וגם לנו יהיה יותר קל לקבל אותה". תצפו לכך בערב, אחרי שחן תודח, קרן תגיע אל אתי, תחבק אותה ותראה כמה היא נחמדה אליה........ לקרן קשה מאוד עם העובדה שאתי מתרחקת ממנה. כשקרן חזרה מיוון, היא אמרה בטון כועס לליהי על אתי : "היא בכלל לא ניגשה אליי. היא מחמיצה פנים. יופי, שתהיה עם אורטל..., תכין איתה שניצלים " וקרן המשיכה לצפות מבחוץ על אתי ואורטל שמכינות יחד שניצלים והמעמד הזה ממש לא מצא חן בעיניה.

../images/Emo240.gif כעת במקרה יצא לי לשוחח על התוכנית../images/Emo240.gif

עם מישהי מהעבודה.. היא התפלאה שאמרתי דברים לא יפים על קרן, ממש הייתה בשוק. אז הסתכלתי ושאלתי אותה :" את רואה רק ערוץ 10?" אמרה שכן. וממש היא מתוקה שם והתחברה אליה.... הנה הוכחה (שאנחנו לא ממש צריכים) לעובדה שקרן מוצגת בצורה מושלמת. מרגיז.

pink panther7

New member
גם דודה שלי אמרה לי אותו דבר

וגם היא רואה רק בערוץ 10. איזה מבאס שקרן תזכה

noaxxx

New member
גם אמא שלי אמרה את אותו הדבר

אותו כנ"ל.. רק ערוץ 10 אבל לזכותה יאמר שויתרה על 2 הפרקים האחרונים מרוב שעמום

רגע רק רגע

Active member
כנ"ל אחותי.

היא צפתה רק בפרק אחד ואמרה לי - "זאת עם השיניים הגדולות (
קרן) ממש חמודה"

רגע רק רגע

Active member
לא למות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו צריכים אותך לפחות עוד שבוע
היית צריכה לשמוע מה היה לה להגיד על הרווקים

noaxxx

New member
העיקר ששרפנו לילות...

ואנחנו יודעים בדיוק מי הבחורה... והכל שווה לתח... ותסלחו לי, כן? בתכלס, זה קורה בכל התכ' מהסוג הזה, רק שכאן העיוות הוא כ"כ בולט.. שזה פשוט מגוחך, וזו מילה שיכולה לתאר את כל הניסוי הזה שנקרא "הדור הבא".

andy181

New member
דווקא דוד שלי שחי בארה"ב ורואה כמה דקות

כל לילה אמר לי שקרן נראית מנפולטיבית ושליהי נגררת. זה ממש הצחיק אותי שהוא קלט אותם כל כך טוב מכמה דקות של צפיה כל יום.

למעלה