שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

i panic

New member
מטומטמתמ~

מה את מפגרת זאת הופעה של להקה מפורסמת בכל העלום כימעט והיא באה להופעה חד פעמית איך את רוצה שניתנהג..ככמו אנשים נורמליים!?!!! אז זה משמ לא ייקרה ולדעתי יתנהגנו כמו שצריך ליתנהג בהופעה לשל להקה כזאת....אז אין לך מה להטיף פה לכוולם11

YuviR

New member
ממש הגזמת

ההופעה הזאת היא לא הראשונה שדברים כאלה קרו בה... את לא יודעת כמה זמן אנשים פה מעריצים אותם ומאיזו סיבה. אז אין לך שום סיבה לחשוב את עצמך עד כדיי כך. באמת, כשאומרים לי שאני פתטית, זה אחד הדברים היותר מעצבנים. את בכלל לא יודעת על מה את מדברת. ברור שזה היה ברברי ממש, ברור שהגזימו, ברור שהיה אפשר לעשות את זה הרבה יותר מסודר ואף אחד לא היה נפגע, אבל זה שלא היית בהופעה שסתם שמעת בחדשות מה קרה לא נותן לך זכות לחשוב שאת יותר טובה כי לא היית בתוך זה. זאת הייץה הופעה ממש ממש יפה, ממש טובה והיה לי ממש כיף. אני חושבת שאת זאת שמתעסקת בשטויות כשאת מבקרת מעריצים אחרים.

WTF

אימו זה לא מוזיקה משנות ה80 [אני לא אומרת שזה טוקיו הוטל] אני מכירה את טוקיו הוטל שנתיים וחצי, לא שאני ממש שומעת אותם, אבל מזה משנה כמה זמן את מכירה אותם.?! אני לא נכנסתי להופעה כי אני לא הכי אוהבת אותם, אבל את לא יכולה להגיד שהם מתנהגים כמו חיות וזה לא בסדר, זה התרגשות, זה התפרצות, זה התפרקות וזה מה שפאקינג עושה להם כיף!! כנראה שאת הזדקנת מהר מידי ולא חווית כאלה דברים לפני הופעות.. ואם זה פשוט לא נראה לך, ואת שונה מהאחרים, כנראה שאת הדפוקה בעצמך ומה פוזאיסטים?! סה"כ ילדים עזבי אותם בשקט ותמציאי לך חיים, אם את מדברת ככה את בעצמך איזה וואנבי מפגרת. הייתי בחוץ וראיתי את כל המעריצים לפני שהם נכנסו.. איך שמחתי בשבילם יא אללה =] כל הכיף הזה של לפני ההופעה.. חבל שלא הייתי חלק מיזה, הלוואי ונהנתם הכי בארץ! :)

sha na na revol

New member
האנשים שאומרים שאימו זה משנות השמונים,

זה אותה סתימות של אלה שיגידו לך שהומו זה 'אדם' מלטינית. או שאתם תשתמשו בשפה המדוברת או שאל תבלבלו את המוח.

PerfectSP

New member
זה כן מאז שנות השמונים../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

זה התחיל בשנות השמונים,את לא יודעת כי לא חיית באותה תקופה,אבל הנה לך עובדה:) בתחילת שנות האלפיים מוזיקת האימו שינתה את עצמה קצת,ונהפכה להיות שונה ממה שהיה האורגינל בשנות השמונים..

sha na na revol

New member
למה, בת כמה את../images/Emo35.gif

וזה ממש לא אותו הדבר, זו היתה הנקודה שלי. יש מילים שהמשמעויות שלהם פשוט השתנו. אין לגמרי קשר בינהם.

PerfectSP

New member
כן,המשמעות בהחלט השתנתה... ../images/Emo190.gif

אני קטינה,אבל חקרתי קצת על האימו שהיה פעם והיום והשינויים ובכלל הסצינה הזאת...:)

X Slider

New member
מסכים כמעט עם הכל, למרות שקצת הגזמת ../images/Emo13.gif

ולצעוק "פוזיאיסטים דפוקים" ממש לא מוריד לך מהפוזה אז...

KillerPilze

New member
אתה יודע מה

אם לדעתך זה עושה לי פוזה..אז מילא, ואני עומדת מאחורי כל מילה שכתבתי בכל מקרה.

LiHiLuSh

New member
אה ושמתם את כולם צועקים

וי ואנט מור יעני אנחנו רוצים עור בטנגלית אז כן כן ח אני התחלתי את זה כול פעם שהיה הפסקה צעקתי את זה וכולם הצתרפו עליי מדליק
ף-D

../images/Emo121.gif*נדחפת*

תראו אני לא מתה על טוקיו הוטל.. אבל הייתי חייבת להגיב כאן כי אומנם היא כתבה כמה דברים לא בסדר וזה, אבל תכלס היא צודקת. לא, אני לא אומרת שאתם פוזאיסטים..לדעתי היא התכוונה יותר למעריצות ה"סוערות" שדחפו וזה, בתכלס זה דיי הגיוני שהיא לא התכונה אל כולכם אז תסיקו לבד מסקנות. אה וכן-יש לא מעט מעריצות שחשות אימו כי הם שומעות ט"ה, היא לא התכוונה להכליל את כולכם לפי דעתי. חלקחם שהתנפלתם עלייה עכשיו לא רואות מעבר למה שאתן רוצות לראות. מתאים לכם להתנפל גם אם היא טועה וגם אם לא, כי תכלס לא כ"כ קשה להבין אותה. אני אישית מסכימה עם רוב הדברים שהיא אמרה. טוב סתם לא יכולתי לשתוק כי חלק מהבנות פה מתנהגות כמו תינוקות.. (כן כן, עכשיו יקללו אותי ובלה בלה בלה) *נעלמת*

rocket

New member
אין מה לקלל אותך כי לא אמרת שום דבר

שהוא לא אמת. וכותבת ההודעה הראשית תכלס צודקת אבל כפי שכבר הגבתי לה - יש לי בעיה גדולה עם צורת הניסוח שלה וההכללות שהיא עושה.

KillerPilze

New member
ושוב פעם

אני אתנצל בפני כולם שיתכן ודברי לא הובנו כראוי, ואולי הייתי יכולה למצוא דרך מתונה יותר לנסח את הכול - ובכל זאת אני נוטה לחשוב שאפשר להבין למה התכונתי.

X Slider

New member
../images/Emo69.gifשרשור התמרמרות של אנשים אחרים../images/Emo69.gif

אני מרכז הכל לכאן רק כדי שזה לא יתפוס מקום מיותר בפורום, לא כדי לתת לזה במה. אם השרשור עובר את הגבול - כולו ימחק, חיו ותנו לחיות רבאק!!

Fall Out Liel

New member
טוב לא פלא שתכתבו ככה..../images/Emo168.gif

אתם יודעים רק לפי מה שקרה מהחדשות. ובאאאאאאאאאארור [זה פשוט חייב להידגש] שבחדשות יגזימו ויעשו את זה יותר מדי דרמתי, הרי זה חדשות.. אמנם מה שקרה שסיפרו נכון. הרגשתי שאני בגן חיות ולא בדרך להופעה.

MinneyPunk

New member
כי

כולן שמה ילדות קטנות ולא יודעות להתאפק כשצריך וכשצריך לתת טיפת כבוד לאמנים שמגיעים, אני היתי בכל כך הרבה הופעות של אמנים מח"ול ובחיים לא היה דבר כזה, ילדה בת 14 שעמדה מולי אמרה לחברה שלה שהיא מתכננת לעלות על כתפיים של מישהו מול הסולן ולחשוף תשדיים. ג'יזס זה לא הופעה של מרלין מנסון ואפילו בהופעות בלק מטאל לא קורה דבר כזה.אם היא באמת היתה הולכת עד הסוף, הלקה באמת היתה במקום לא נוח. הרגשתי כמו בהופעה של טיף טיף טף.

rocket

New member
ושוב, חלאס עם ההכלולות

הקהל לא היה מורכב רק מבנות 14, היו שם מספיק אנשים בגילאים "מתקדמים" יותר. מה לעשות שהצעירים יותר, עושים יותר רעש ויוצרים תחושה כאילו כולם רעשניים וחסרי כבוד. אבל זה לא נכון.

למעלה