שרשור התמרמרות של אנשים אחרים

MinneyPunk

New member
No offense

אבל 85% מהקהל היו ילדות קטנות ורוב ההופעה היתי צריכה לדרוך ולהפיל בנות כדי שיפסיקו לקפוץ עליי. אפילו ביציאה כשחילקו פוסטרים ובאתי והוא נתן לי פוסטר, כדי לצאת מקהל הבנות שפשוט שעטו עלינו הייתי צריכה להפיל את כולן על הריצפה כדי לעוף משם.

rocket

New member
אני מבינה אותך, אבל שוב -

פשוט לי אישית מציק כל הקטע של ההכללות ולא משנה באיזה תחום.

MinneyPunk

New member
אני לא מכלילה שום דבר

אני אומרת עובדות מהשטח, הלוואי שהיתי ממציאה את כל זה

MinneyPunk

New member
ובנימה זו....

http://www.youtube.com/watch?v=poyAC3ok-BE http://www.youtube.com/watch?v=FNX3C3zGXTE http://www.youtube.com/watch?v=-mO5Ab3y7aw

rocket

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

מעולה ! השני ממש מצחיק (זה עם הקולות של הסרטים המצויירים)

MinneyPunk

New member
חח כע

אותו הכי אהבתי, יש עוד מלא http://www.youtube.com/watch?v=PoMUQVwaYu4 http://www.youtube.com/watch?v=CI5G5Va-nvs

LiHiLuSh

New member
לא נכון היה ממש חצי חצי היו

נכו ןבאמת היה מלאה ילדות קטנות מעצבנות שדחפו אלב היה למשל כמוני מלאה מבוגרים לא שאני מבוגרת אלב אני יותר מבוגרת מהן ובכלל צעקתי לכולם שיפסיקו לדחוץ זה היה נורא והם לא הפסיקו אבל בתכלס היה הכי כיף בעולם

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifלא קשורה לפורום,אבל..

מה הקשר לילדות בנות 14? גיל 14, אני חייבת לומר, זה גיל שבו כבר יחסית בוגרים. אני כרגע בדיוק בת 14, ולא אני, או אפחת שאני מכירה, היינו עושות שטות שכזאת בשביל צומת לב, אתה מדבר על מקרה מסוים של אחת. אחת עם הפרעה נפשית כנראה. >.>

rocket

New member
תשמעי,

יש בנות 14 עם שכל ובגרות ויש בנות 14 ללא שכל. מצד שני יש גם בני 20 שיש להם מוח של בני 10. אני לא באה להכליל, כי אני גם לא כלכך מאמינה בלשפוט בן אדם על פי גילו. למשל, רוב החברים שלי קטנים ממני ב 4 שנים וזה לא מפריע ואני לא מרגישה שום הבדלים בינינו. את המספר "14" זרקתי כדוגמא. אולי היה עדיף אם הייתי פשוט כותבת "ילדות קטנות" כדי למנוע אי הבנה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

אני פשוט חייבת להסכים עם הקטע של הופעות של אמנים אחרים מחו"ל. על הדחיפות בטוקיו הוטל רק שמעתי.. אבל למשל באוונסנס גם היה דיי נוראי כל הדחיפות. אבל מה זה? הייתי בהופעה ענקית בחו"ל (17,000 איש..) והאמת תוך שנייה נכנסתי ומהזה לא היו דחיפות ולא כלום!! כל ההופעה הוציאו אולי רק 3 אנשים וזה רק בגלל שהם הקיאו מבירה ואיזה אחד שניים שעלו כזה על כולם כדי שיקפיצו אותם קדימה. ואפשר לומר שזה היה אפילו רוק קצת הרבה יותר כבד מטוקיו הוטל.. גם בהופעות בארץ הייתי וזה רק איזה פוגואים וזה.. לא כזה נדחפים והפוגואים לא משהו XD קיצור דיי עם החפירה. סתם היו דחיפות וחבל כי זה פחות הנאה ככה.. :\

PerfectSP

New member
את מתכוונת קראוד סרפינג? ../images/Emo190.gif

כי אם מגיעים בקראוד סרפינג עד הסוף מוציאים אותך השומרים
ומה את עושה פה בכלל?!D: תגובות: כן,באוונסנס גם היה נוראי,ואני יכולה להשוות,טוקיו הוטל באמצע ההופעה היה הרבה יותר נורא... תלוי כם באיזה אזור את בחו"ל...ועם כל הכבוד,הרי ברור שישראלים ברבריים יותר,לא ידעתם?זה פשוט התרבות פחות דקדקנית כזאת. ועוד משהו,פוגואים,שבישראל יש וואחד פוגואים[D:] זה רק בהופעות רוק ומטאל,טוקיו הוטל לא נחשב כל כך לזהXDDD בטוקיו הוטל זה לא אנשים של פוגו חחחחח
אה,כן,ופוגואים בירושלים זה מטורףD: אבל היה לי כיףDDDDDD: ~כמטו בחפרתי לך מקודם
~

keren eckshtein

New member
הדעה שלי .

לעזעזל . כל אחד נכנס לפורום פה ומטיף לנו מוסר על איך שאנחנו מתנהגים פה . זה פורום טוקיו הוטל , כל מי שלא אוהב אותם שלא יהיה פה !!
ומי את חושבת שאת שתבואי ותפתחי עלינו את הפה רק בגלל שאנחנו פורום של הלהקה . וזאת לא אשמתנו בכלל . האנשים שנפצעו זה בגלל דחף קטן שהיה , אמרו לי שזה לא היה כזה לחץ ענק . וזה ממש מגעיל שאת אומרת מגיע לנו כי אנחנו בסך הכל מעריצים שאוהבים להקה ורוצים ללכת לראות הופעה שלה , ואם מישהו היה יכול למות חס וחלילה ? זאת אשמתנו ? לא , ממש לא . כי הופעה זאת הופעה , אני רוצה לראות הופעה אחת שלא דוחפים או צורחים עד שיוצאת הגרון . אני חושבת שממש הגזמת במילותייך וזה פגע בכמה וכמה מאיתנו או אולי אפילו בכולם . וכל אלה שנכנסים ואומרים אנחנו מסכימים איתך ומצלמים את זה תמונת מסך ? מה עובר עליכם ? אם אתם לא אוהבים את טוקיו הוטל , מה אתם לעזעזל עושים פה ? אני ניסחתי את דעתי . ואני רוצה להגיד - שההופעה הייתה מעולה , ובחיים שלי לא נהנתי ככה
. ותאמיני לי חוץ מהקטע הזה שהיה עם השער כולם נהנו ..

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

אמנם ההופעה הזאת,בהחלךט הייתה קצת יותר משוגעת אפשר להגיד,מהופעות רגילות,אבל כמו בכל הופעה יש דחיפות,יש לחץ,יש אנשים שיוצאים החוצה,שמתעלפים... את יודעת כמה באוונסנס גם התעלפו? וואחד התעלפו.. קחו בפרופורציות אנשים:) לא הכל באשמתנו,לא צריך לבוא בטענות... נקווה שהאנשים הפנימו את מה שהם עשו,למה זה לא בידיים שלנו ואין לנו יותר מדי איך לשנות את זה[:

Leb Die Sekunde

New member
תראי אותי למשל..

אני בפורום אני גם אוהבת אותם שנתיים ואני כמוכן חיכיתי להופעה הזאת מלא זמן וסוף סוף שהגיע היום הזה לא יכולתי לשניה להנות ממנו למה? כי אנשים מתים להגיע קדימה.. לא כולם מגיעים לשורות הראשונותת אנשים תחשובבהיגיון אני עכשיו עם רגל נפוחה בגודל הבטן של סאקי[חח הצחקתי את עצמי ברגע הכי לא קשור=\] ולמה אני ככה? כי בנות ]כן זה הרוב היו בנות] פשוט לא רואות בעינים ונכנסות במה שעומד מולן.. אנחנו גם בני אדם ואנחנו רוצו לראות את ההופעה בדיוק כמוכן.. . אני שמחה שכולם נהנו אבל האמת? אני נשארת רק עם הרגשה רעה בגלל זה.. אני מצטערת שאני כותבת את זה כן כי כל אחת תרשום לי עכשיו אז לא נהנת מה אכפת לי.. אני אוהבת את כולם בפורופ הזה ואני לא חושבת שאלה שדחפו היו מכאן כי אנחנו דיברנו על זה.. אבל באמת עם כל אחד ישלוט על עצמו זה לא היה קורה רק רע עשה לי ההופעה היתי צריכה להשאר בבית אמא שלי רוצה לתבוע את החברה ואני .. מה אני לא עושה כדי שתפסיק אני לא כזאת אני לא רוצה לקבל כלום אני חושבת על זה ורק בוכה. אנשים מוכנים להרוג בשביל לראות אותם.. גם מאחורה ראו וגם בצדדים אז מה יעזור לכם להיות מקדימה? אז תראו יותר טוב אבל בבקשה לא צריך לרמוס אנשים. אני ממש מקווה שמישו יקרא את זה וגם עם לא זה היה רגע של לשפוך את מה שעל הלב.. כי באמת אני מסתכלת על הלהקה בצורה מזה שונה.. שההופעה של מי שאני הכי מעריכה ואוהבת בעולם גרמה לי לכל כך רעע להרגשה של כלוםם פשוט כלום!! כל כך רע היה לי אתמול ועכשיו שאני פשוט לא מצליחה לתאר כמה כואב לי עכשיו פיזית ונפשית.. ושמעו אני לא ילדה דכואנית אבל זה באמת השפיע עלי..ברמות שאי אפשר לתאר.. אני אוהבת לצחוק ולהיות שמחה אבל זה באמת.. אני לא יודעת מה להגיד לכם... אז אממ עם מישו התייחס לזה.. תודהD:

PerfectSP

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo190.gif

מצטערת שיש אנשים כאלה
אני תודה לאל,הייתי בכניסה הכי רחוקה.. תרגישי טוב

ElinorLahav

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif

אני מאחלת לך החלמה מהירה
ואני טייפה הרווחתי היתעלפתי בכניסה כי כמה בנות םשוט מחצו אותיייי ואת חברה שלי ולא חשבו על ההשלחות של מה שהן עושות אז איזה אבא אחד פשוט הרים אותי לשומר והכניסו אתי דרך הכניסה האחרוית התעוורתתי והרגשתי סבבה לא הבכמתי ללכת למד"א רציתי ליראות את ההופעה חשוב לציין מזל שלא הפסדתי את זה כי בסוף ראיתי הכי טוב עמדתי על פח והייתי כ"כ גבוהה שראיתי את ביל כמו לא יודעת מה !!!!1 כ"כ קקקקקקקקרוב!

THE ILLEGAL ONE

New member
../images/Emo4.gif היא כתבה מאה פעם שהיא מעריצה

שלהם מלפני שנתיים וחודשיים(חחח למה אני זוכרת את זה?) זה לא שהיא לא מעריצה אותם זה לא זה שההופעה היתה מעולה או לא... מה שהיא כתבה זה על הקהל ועל הדחיפות....

למעלה