שרשור בחצות היום
21/08/11

לונדרון

New member
../images/Emo45.gifכבר מערב הגעתו של גב

דניאל אמרה לו שהיא רוצה לדבר איתו כי היא "טעונה" עליו. בהמשך הם גם דיברו על זה שהיא נפגעה מהדברים שהיו לו לומר עליה לבנים (איתן, נירו, קובי) בפעם הראשונה שהוא נכנס לתוכנית.

sunflower11

New member
אני אף פעם לא משקרת או מסלפת. כשאני שמעתי

אותה היא אמרה רק את מה שכתבתי. (שהיא לא מרוצה, וזהו). וחוץ מזה, אם באמת יש ביניהם קשר כ"כ חזק, ואם היא בטוחה בעצמה, לא אמור להפריע לה כל דבר קטן. תכל'ס, איך שלא תסתכלי על זה, מה שבאמת מפחיד אותה זה לאבד את המליון. (כמו כולם בווילה).

meytula

New member
ברור.בגלל זה הוא ביקש להדיח אותה

אם כבר אתם מגיבים לפחות תעשו שיעורי בית לפני

היא אמרה את שני הדברים, בשתי הזדמנויות שונות:

היא אמרה שהיא לא מרוצה מכניסתו בגלל שהוא אמר לאיתן שהיא שחקנית, זה אחד וזה נאמר מול איתן. היא אמרה שהיא שמחה שהוא נכנס כי כניסתו תוריד מאיתן הרבה לחץ, זה שני.

sunflower11

New member
איזה קינאה? הצחקת אותי. נכון שהקשר ביניהם

הדדי, אבל דניאל לא ממש השאירה סיכוי לבנות האחרות בכך שנדבקה אליו והעבירה לכולן את נאום המאוהבת. ובאשר לקרן, אורטל ואיילת - לא באמת היה איזה קשר בינם לאיתן לפני נשיקת האמת או חובה של דניאל. ובאשר לאיתן - הוא לא ראה את האינטראקציה של דניאל עם הבנות.

sunflower11

New member
אני מדברת על שלב שזה עדיין היה אפשרי,

וחוץ מזה, בלי קשר לאיתן, היא עצמה לא רצתה לתת לבנות אפילו את הצ'אנס (בלי קשר למה איתן יחליט לעשות).

meytula

New member
איוש איזה שטיות נכתבים פה../images/Emo178.gif

כמו שסוזי אמרה הכל תלוי באיתן הוא נתן לה להיות שם איתו כי זה מה שהוא רצה

אתה טועה דניאל כן התעלקה על איתן

וכל הזמן הפריע לה כשמהיא משם אתה מדברת איתו או צחקת איתו אז ביגללה הבנות פחדו להתקרב לאיתן

זה ממש לא נכון

כדוגמה אביא את העובדה שבכל זמן שקרן הייתה בחצר הבנים, אפילו אם איתן לא היה שם, דניאל לא נכנסה, היא נתנה לו ספייס, רק כשהם היו יחד הייתה ביניהם הפגנת חיבה הדדית וזה בסדר גמור, זה מה שקורה כשבני אדם נמשכים אחד לשני.... חוץ מזה, קרן הודתה שהיא לא באמת התאהבה באיתן, הוא כנראה חש בזה, גם אמר לאורן שקרן לא הפגינה מספיק חיבה ואכפתיות. איילת לא הייתה הטעם שלו. כך גם ליהי או ענבר. עם ענת אולי היה סיכוי אם כי היא לא הטייפ קאסט שלו (אורטל דניאל וקרן כוסיות, ענת לא) אז מי נשארה לנו? אתי?

sunflower11

New member
עד עכשיו זה מפריע לה. היא התלוננה אתמול

בפני אתי שאורטל כל הזמן מדברת עם איתן. היא לגמרי מנצלת את אתי כדי לקבל מידע וכדי להעביר מידע. כך היא לא מתלכלכת. היא בעצמה אמרה לנירו (זה היה בזמן שאתי היתה חברה טובה של קרן) שהיא לא אומרת לאתי הכול כי היא "סוכן כפול". הבחורה פקחית, בכלל לא תמימה.

חני 57

New member
איתן אמר עכשיו שיתן צ'אנס לחדשות

אז נוכל לראות את ההתנהגות של דניאל!!!

ודאי שאפשר לשפוט את שתיהן באותה מידה

הן התחילו באותה נקודה, דניאל לא עשתה שום דבר על חשבון האחרות, פעלה לבד לפי תחושות הבטן שלה. אלא שבעוד שדניאל בחרה שלא להתערבב בכל המריבות והצביעות שיש בבית ולהתמקד באיתן, אורטל ויתרה עליו (לפחות לכאורה) ולא מצאה את עצמה בין הבנות. אני לא מאמינה בכוחנות של דניאל, איתן לא התלונן על הפגנת החיבה שלה וכמו שזה נראה זה היה הדדי. הייתה גם פעם שהוא קרה לה לבוא לחדר וברגע שהיא נכנסה הוא הדביק לה נשיקה ארוכה...

למעלה