שרשור בחצות היום
21/08/11

meytula

New member
בטוח.רק שהיה לוקח לי הרבה זמן לקלוט אותה

בתוכנית זה קרה מהר כי לא היה לה לאן לברוח

אתי חזק בלכלוכים על אורטל!! מה נהיה??

לפני שניה ישנה איתה במיטה ועכשיו לא מפסיקה ללכלך.. מה היא כבר עשתה לה? אפילו קרן ודניאל לא מלכלכות עליה ככה...

poseidon111

Active member
זו המכונה דידי

ספקי את "ההוכחה החותכת" שהבטחת בנוגע להיותה של דניאל מהמרת כפייתית. או שאולי גם הפעם "לא להיתפס למילה"?

דידי 9

New member
יש לינק, אבל לא זה-אני אמצא מה שהיה, נראה ש

מחקו את זה-אבל אל דאגה אני אמצא את זה:) ומה תגיד שדניאל אכן מהמרת כפיתית, גאה בזה, ועוד משכנעת אחרים להמר? הבחורה תת רמה ושמה קצוץ על העולם ועלינו עדי טרקאי אבא של... אומר שנמאס לו לראות את בתו רודפת אחרי איתן. ..... גילה אטיאס דניאל היא מהמרת כפייתית .. הרי היא אמרה שהיא הייתה רק שומעת בינגו הייתה רצה ...

רינתי77

Active member
תראי דידי! לא רק שאת מוציאה את דיבתה רעה

אבל ואת לא מביאה הוכחות חותכות לכך שהיא מהמרת כפייתית(למשל הודאה מפיה של הנאשמת..), את גם מעידה בעצמך על מעלותייך הרבות. זה לא רציני ולא אובייקטיבי.

דידי 9

New member
חחח רינתי אם אחרי כל מה שהבאתי לך, וכתבתי לך,

ולא על מה שעכשיו-כי זה לא מה שרציתי להביא, כנראה שהורידו את זה! אבל דניאל בעצמה אמרה, שכשהיא רואה בינגו - היא מרחפת. וכל מה שנאמר עד עתה, היה נכון עם סימוכין גם מפיה וגם ממה שהבאתי על המשפט שהיה לאביה על המצאת תוכנות לא חוקיות והלבנת הון. את מעדיפה לא לראות את זה? חחח חבל, זה עיוורון. ולגבי עצמי-אני מודעת:) מה לעשות

רינתי77

Active member
מודעות עצמית אין פירושה הילול עצמי! את הצהרת

שדניאל מכורה להימורים! מכורה! את יודעת התמכרות מהי? זה לא לרחף כשרואים בינגו. את לא יודעת על מה את מדברת! אני מרחפת כשאני רואה עוגת שוקולד..אז מה..אני מכורה לעוגות שוקולד? התמכרות היא עניין רציני! אל תדברי על מה שאת לא מכירה!

poseidon111

Active member
גילה אטיאס דניאל? על מה את מדברת.

שמה קצוץ גם על העולם וגם עלינו? איך זה יתכן, הרי אנחנו ישויות נפרדות... אלון מיזרחי מישהו אמר? put your money where your mouth is מחקו את הלינק?בטח אבא שלה עם כל הכסף שלו,דאג לכך.רק שתדעי שעם יתרת הכסף, הוא מתכוון לתבוע אותך, ואם ישאר עוד משהו, להקים קאזינו ליד רעננה.

הימורים באנטרנט הם חוקיים לחלוטין, ובזה היא

עובדת. חוץ מזה אם את ממלאה לוטו כל שבוע, גם את מהמרת כפייתית....

poseidon111

Active member
דידי זה השם?לא כינוי?

ותני את ההוכחה.כל מה שהבאת עד כה על דניאל הם השמצות על גבול הדיבה ותו לא.

למעלה