שרשור בחצות היום
21/08/11

poseidon111

Active member
למה לא?את נשמעת

אשת שיחה מעניינת, אישה תרבותית, אישה עם נימוסים מעולים, אשה עם הרבה תחומי עניין, בקיצור, אשה עם קלאס.אז למה את פוסלת?

טלומרז

New member
מה לעזאזל קורה בין גב לקרן?!

ולמה הוא עושה את זה לעצמו אחרי שהוא ראה הכל מבחוץ?!!

andy181

New member
לפי דעתי הוא משחק אסטרטגי, כדי לא להראות

לשאר הבנים שהוא בעצם מעוניין באורטל (או במליון) הוא יתחיל קטע עם קרן ואחרי כמה זמן יוסיף את אורטל. בסופו של דבר הוא יבחר באורטל כמובן.

טלומרז

New member
נקווה שלא יהיה מאוחר מדי

אוטוטו היא תתחיל קשר עם אורן וזה כבר יהיה אבוד מבחינתה. היא לא תוכל לזגזג שוב או לפגוע באורן שוב.

andy181

New member
אם היא תעבור מאורן לגב נראה לי שהיא תפסיד

את המליון.

noaxxx

New member
זה לא משנה,כי ברגע שהיא תקלוט שגב מעוניין בה,

אם היא לא טיפשה, היא אמורה להבין שזה בשביל הפרס, ואז היא תהיה אמורה להגיע למסקנה, שעדיף לה לא להתקרב אליו, ולהגיע לגמר סולו.

רינתי77

Active member
אבל השאלה היא אם גב בכלל יכנס

קשר איתה! להיכנס לקשר עם מישהי שמזפזפת בין בחורים ומעצבנת את הקהל( והוא יודע מה אנשים בחוץ חושבים..) רק ירחיק אותו מהמיליון.

noaxxx

New member
אבל היא לא מעצבנת את הקהל,

איך הגעת למסקנה הזו? הרי היא מדורגת במקום הראשון מההתחלה ובאופן עקבי, וגם גב יודע את זה.

רינתי77

Active member
אם היא תעבור מאורן לגב הרי הקהל

יעשה את החשבון הבא: התקרבות מסוימת לאורן בתחילת המשחק, משם מעבר לנשיקות עם איתן, אחרי כניסתו של גב התקרבה שוב לאורן ואף אמרה שהפעם היא מוכנה "ללכת עד הסוף" ואחרי כל זה התקרבות לגב? אנשים לא יאהבו את זה.

noaxxx

New member
ברור שאם היא תתקרב לגב,

זה יהיה הצעד הכי מטופש שהיא יכולה לעשות, בדיוק מהסיבה שרשמת. ולכן אמרתי, שאם היא חכמה, בהנחה וגב מתקרב אליה היא אמורה להבין שזו אינדיקציה לגבי מצבה בחוץ, ולא לאפשר לו, ולהמשיך לבד עד הסוף.

רינתי77

Active member
גב רוצה את המיליון ונראה לי שהוא ממתין

לבנות החדשות כדי שהקהל יקבל זוג לוהט חדש ורענן...

madteacher

New member
אגב,

זה בדיוק ה"מבחן" שאני עשיתי לה כדי לגלות אם היא מתוחכמת ואסטרטגית. חשבתי שאם היא אכן שחקנית ומתוחכמת, היא תתקרב לגב במטרה לדלות אינפורמציה על מה שקורה בחוץ, ואיכשהו לקרוא את המפה טוב יותר, ואם תגיע למסקנה שהיא אהודה בחוץ, תלך סולו לגמר. היא לא עשתה שום מהלך בכיוון גב, אפילו לא שיחה. לכן אני מטילה ספק במידת התחכום שלה. מצד שני, היא רואה גם שגב לא מראה שום סימני עניין בה, אז יכול להיות שזה נותן לה אינדיקציה (שגויה כמובן), שמצבה בחוץ לא מזהיר. ואולי זו הסיבה שהיא החליטה על אורן. בכל מקרה, יש כאן יותר מידי

webguy

New member
אתמול התעניין גב ודיבר על אורטל עם אורן ..!!

שאל מה המצב בנייהם בזמו ששיחקו ביליארד ..!! כלומר הוא כן בודק את כל האופציות

goodpink

New member
היא תוחל להבין את זה רק אם היום תיהיה הדחה

מבין כל הוותיקות והיא לא תיהיה מועמדת אז היא תבין שהיא מבין הבנות הכי פופולריות בחוץ ויכולה להגיע למליון לבד. בלי זה היא לא תוחל לדעת.

noaxxx

New member
היא יכולה לדעת..

1. היא מעולם לא הועמדה להדחה ע"י הקהל. 2. ההתקרבות של גב אליה (בהנחה שתהיה), תהיה רמז ענק.

goodpink

New member
הוא התקרב להרבה בנות כבר כך שהאינדקציה של

גב לא הכי טובה... ועדיין היא יכולה לדעת עד כמה היא פופולרית אם לא המובילה מהדחה של הבנות הוויתקות שהיא וכנראה ענבר יהיו מוגנות והשאר יהיו מומעדות להדחה

sunflower11

New member
גם אני חושבת. הרי כשהוא נכנס הוא ידע שאורטל

מאוד פופולרית.

דידי 9

New member
גב בטוח רוצה את קרן, כי היא הכי שם. אבל

לפני שנכנס ראה שלא יקבל את המיליון איתה, אז הוא יחכה. בחוץ הוא יהיה רק עם קרן:) השאלה הגדולה אם המדהימה הזו תהיה איתו בכלל. למרות שהוא הורס. העבר שלו לא משהו

efrat800010

New member
צהריים טובים../images/Emo13.gif היום לא

צפיתי בכלל וגם ב 6 שעות הקרובות לא אצפה.... לא נראה לי שאפסיד יותר מידי
כמה דברים שחשבתי עליהם: אתי מחליפה "חברות" שם כמו גרביים,עוברת מאחת לשנייה ומלכלכת מוצאת קורבנות ומסמנת אותם אין לה בעיה לומר למישהו א' ואחרי חצי שעה לומר לו את ההפך. היא לא אמינה בשיט,עם בעיית אישיות קשה לדעתי ואולי היא בעצמה לא מודעת לכך היא מרעילה את סביבתה כנגד מישהו ולא בוחלת בשום דבר היא חייבת לצאת! אורטל דיברה למצלמה? מה היא אמרה? נראה לי שזה מחוסר תקשורת עם אנשים בוילה-לדעתי הבנות מקנאות בה. אורן נסע והבנות רואות אותה כמו טרף קל היא אמרה שקשה לה לסמוך על בנות מניסיון עבר לא נעים עם בנות והיא צודקת נשים הן כמו שק נחשים!(שהן ביחד ומשהו שלילי מניע אותן) בכל מקרה ליבי איתה מקווה שתתגבר דניאל שפוטה לרגליו של איתן!!!! יש שיר של רבקה זוהר לא זוכרת את שמו... על אישה שמוכנה לעשות הכול בשביל גבר. למרות שהיא לפעמים שומרת על "פאסון " היא אומרת אמן על כל מילה\מחשבה\רצון של הוד מעלתו הצנון ולכן אני מאוכזבת ממנה. שהבנים יהנו בטיול הם זקוקים לשקט הזה מהבנות
לגבי מה שמתרחש בדרום,לדעתי לא כדאי לספר להם כי בטוח יש להם משפחה\חברים בדרום והם יתחילו להילחץ ולרצות ליצור קשר עם מישהו מבחוץ ותיווסף חרדה וקושי לחרדה והקושי היומיומיים שהם שרויים בהם ולכן השיקול דווקא נכון לדעתי במקרה הזה המשך יום טוב לכולם

למעלה