שרשור בוקר
יום חמישי 1/9

רינתי77

Active member
יש לי תחושה שאתה צודק בקשר לזה

שהוא חושש שקרן תשמע לאמא שלה ותתרחק. המסר של אמא היה ברור: גב הוא לא בן זוג ראוי לבת שלה. יש לו קופת שרצים מצלצלת על הגב והוא מוסיף חטא על פשע ומעיז ללעוג לקרן. תאמין לי שזה עבר loud and clear ....

easternstar

New member
כן. אבל לדעתי קרן לא היתה שומעת לאמא

ונשארת איתו גם אם לא היה לוקח אותה לדייט. גב לא רצה לקחת את הסיכון שהיא תפסיק להתעניין בו.

noaxxx

New member
אני כבר רואה בעיני רוחי את הפרצוף של קרן..../images/Emo5.gif

ברור שזה לא היה חכם לבחור בקרן. לדעתי הוא מחליש את חן בעיני הקהל במקום לבחור בה ולתת לה יותר זמן במשחק. קרן הרבה יותר חזקה, והיא תמיד תהיה שם ותמיד תקבל אותו לזרועותיה, גם אם הוא היה יוצא עם חן. הוא יכול היה לתפוס את המקל משני קצותיו, ופספס.

שרון-ב-

New member
שימשיך להיות טיפש. שלא יקח את המיליון.

לא מגיע לו גם ככה. זו לא השרדות, שם חשבתי שהגיע לו, למרות שלא הייתי צופה הדוק.

easternstar

New member
השאלה איך הוא יצליח לקדם את חן במשחק

בגלל שחן חדשה ואין לה הרבה זמן גב יצטרך לעבוד קשה כדי לתת לה זמן מסך. בדייט הבא הוא כבר יבחר אותה. גם אני חושב שקרן לא היתה שומעת לאמא גם אם גב לא היה בוחר אותה אבל גב פחד..

לונדרון

New member
../images/Emo130.gifגב יכול לחשוב רק על חצי מיליון

ורק לבת סיכוי לצאת מהתוכנית עם מיליון

גב לא בחר בקרן ההפקה בחרה בה בשבילו.

ההפקה הכי בזיונית מבין תכניות הריאלטי, אין להם מושג מה הם עושים. ברור לי שבכל ריאלטי ישנה התערבות, אך פה זה מוגזם ושקוף. זה מוציא את החשק לצפות. אלה הדברים שההפקה הזו עשתה בהשרדות ודלפו החוצה, ובשל כך הרייטינג של השרדות צנח בעונות האחרונות.

adiyon2

New member
זה היה ברור שהוא יבחר בקרן

מגיע לו אחת כזו. כנראה שהוא לא הגבר שציירנו בדימיונינו מהשרדות.

noaxxx

New member
אני לא ציירתי בדמיוני שום דבר לגביו בהשרדות

צר לי על אי ההזדהות

לונדרון

New member
עושה רושם שחן מאוכזבת מבחירת גב

למרות ארשת קולית שהיא ניסתה ללבוש על הבוקר עם סיגריה. לא הצליח לה להחזיק את זה..

noaxxx

New member
היא ממש מאוכזבת, אבל הגיבה כמו גדולה

היא אמרה לו שהיא לא מבינה את הסיבה, וגם הזכירה לו שאמר לה, שכשיהיה דייט הוא יקח אותה, אבל הוא לא עומד במילה שלו. והוא עדיין מבקש ממנה לחלוק איתו את תחושותיה בעתיד, ומבטיח לשמור על כבודה כבן אדם

Deacon Frost

New member
יש דיסוננס בין הדברים למעשים שלו

אם הוא התכוון ברצינות לכך שהוא ייקח אותה לדייט בהזדמנות הראשונה שתהיה לו ובסוף בוחר במישהי אחרת, בעיניי זה יותר מעליב מאשר אם הוא יכנה אותה פרחה. אומנם זאת לא דוגמא הוגנת, אבל איתן הבטיח לדניאל שהדייט הבא שיהיה לו יהיה איתה. ברור שהסיטואציה אחרת והוא לא יכול לקחת מישהי אחרת במקומה לפגוש את ההורים שלו, אבל זה כן מעיד על כך שהוא עומד מאחורי המילים שלו.

noaxxx

New member
לדעתי, מה יותר מעליב זה לא העניין, במקרה הזה.

לאחת הוא הבטיח ולשניה לא, למיטב ידיעתנו. ברור שהוא לא הולך עם הלב, אבל גם לא יותר מידי עם הראש. לא ברור בעיני.. אגב, הוא הזכיר לה שהם במשחק ושאם הם היו בחוץ הסיפור היה נראה אחרת. מאוד מנחם

noaxxx

New member
ומוסיפה, שהדוגמה של איתן היא יותר מ'לא הוגנת'

היא לא רלבנטית, לפחות מבחינת המצב שלו עם כרגע, עם דניאל. אולי ניתן להשוות לאיתן כשהיה במצב דומה לזה של גב, בתחילת המשחק.

שרון-ב-

New member
צפו לראות במשדר את קרן בתנוחת ברכיים

מחבקת ומלטפת את לולה 'יווווווווווווווווווו איזו מאמי איזו מותק איזו מתוקה איזו איזו איזו איזו... ' הרי רק מהתמונה שלה היא כמעט התעלפה (בכאילו כן?) אוי זה הולך ונהיה גרוע מרגע לרגע

למעלה