שהוא חושש שקרן תשמע לאמא שלה ותתרחק. המסר של אמא היה ברור: גב הוא לא בן זוג ראוי לבת שלה. יש לו קופת שרצים מצלצלת על הגב והוא מוסיף חטא על פשע ומעיז ללעוג לקרן. תאמין לי שזה עבר loud and clear ....
אני כבר רואה בעיני רוחי את הפרצוף של קרן..../images/Emo5.gif
ברור שזה לא היה חכם לבחור בקרן. לדעתי הוא מחליש את חן בעיני הקהל במקום לבחור בה ולתת לה יותר זמן במשחק. קרן הרבה יותר חזקה, והיא תמיד תהיה שם ותמיד תקבל אותו לזרועותיה, גם אם הוא היה יוצא עם חן. הוא יכול היה לתפוס את המקל משני קצותיו, ופספס.
בגלל שחן חדשה ואין לה הרבה זמן גב יצטרך לעבוד קשה כדי לתת לה זמן מסך. בדייט הבא הוא כבר יבחר אותה. גם אני חושב שקרן לא היתה שומעת לאמא גם אם גב לא היה בוחר אותה אבל גב פחד..
ההפקה הכי בזיונית מבין תכניות הריאלטי, אין להם מושג מה הם עושים. ברור לי שבכל ריאלטי ישנה התערבות, אך פה זה מוגזם ושקוף. זה מוציא את החשק לצפות. אלה הדברים שההפקה הזו עשתה בהשרדות ודלפו החוצה, ובשל כך הרייטינג של השרדות צנח בעונות האחרונות.
היא אמרה לו שהיא לא מבינה את הסיבה, וגם הזכירה לו שאמר לה, שכשיהיה דייט הוא יקח אותה, אבל הוא לא עומד במילה שלו. והוא עדיין מבקש ממנה לחלוק איתו את תחושותיה בעתיד, ומבטיח לשמור על כבודה כבן אדם
אם הוא התכוון ברצינות לכך שהוא ייקח אותה לדייט בהזדמנות הראשונה שתהיה לו ובסוף בוחר במישהי אחרת, בעיניי זה יותר מעליב מאשר אם הוא יכנה אותה פרחה. אומנם זאת לא דוגמא הוגנת, אבל איתן הבטיח לדניאל שהדייט הבא שיהיה לו יהיה איתה. ברור שהסיטואציה אחרת והוא לא יכול לקחת מישהי אחרת במקומה לפגוש את ההורים שלו, אבל זה כן מעיד על כך שהוא עומד מאחורי המילים שלו.
לאחת הוא הבטיח ולשניה לא, למיטב ידיעתנו. ברור שהוא לא הולך עם הלב, אבל גם לא יותר מידי עם הראש. לא ברור בעיני.. אגב, הוא הזכיר לה שהם במשחק ושאם הם היו בחוץ הסיפור היה נראה אחרת. מאוד מנחם
מחבקת ומלטפת את לולה 'יווווווווווווווווווו איזו מאמי איזו מותק איזו מתוקה איזו איזו איזו איזו... ' הרי רק מהתמונה שלה היא כמעט התעלפה (בכאילו כן?) אוי זה הולך ונהיה גרוע מרגע לרגע