בוקר טוב! ומה שלומך הבוקר?
ר רגע רק רגע Active member 7/9/11 #190 בתענוגות ../images/Emo9.gif ראית איזה שמחה בפורום? מיטולה ילדה, בשעה טובה, בת בכורה. עכשיו צריך להחליט כמה לשים ב-
בתענוגות ../images/Emo9.gif ראית איזה שמחה בפורום? מיטולה ילדה, בשעה טובה, בת בכורה. עכשיו צריך להחליט כמה לשים ב-
N noaxxx New member 7/9/11 #197 ראיתי גם ראיתי ../images/Emo6.gif אני אומרת... שקודם נחכה להזמנה..... ואז נתעסק בזה... תגיד שזו לא תגובה נוסח אשכנז.. נראה אותך
ראיתי גם ראיתי ../images/Emo6.gif אני אומרת... שקודם נחכה להזמנה..... ואז נתעסק בזה... תגיד שזו לא תגובה נוסח אשכנז.. נראה אותך
ר רגע רק רגע Active member 7/9/11 #205 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז את אומרת שלא יצפו לצ'ק... יותר בכיוון של - סט סירים
A adiyon2 New member 7/9/11 #254 רואים שאתם לא אשכנזים אשכנזים נותנים שיק מיד שלא יגידו שלא נתנו - לא נעים. תימנים נותנים סט סירים... והמבין יבין השארת אותי עם הגיטרה אתמול בלילה ונעלמת, לא יכולת להגיד לילה טוב לפחות, כאבו לי האצבעות מהריפרוש
רואים שאתם לא אשכנזים אשכנזים נותנים שיק מיד שלא יגידו שלא נתנו - לא נעים. תימנים נותנים סט סירים... והמבין יבין השארת אותי עם הגיטרה אתמול בלילה ונעלמת, לא יכולת להגיד לילה טוב לפחות, כאבו לי האצבעות מהריפרוש
ר רגע רק רגע Active member 8/9/11 #292 יאללה יאללה... שמים מעטפה עם חוט... כדי שיוכלו למשוך אותה בחזרה מהכספת וכבר ראיתי "ת'צ'קים" שלהם... בחתונה של אחותי כל הצד של החתן... הביא בונבוניירות פג תוקף. לכי תדעי כמה שנים שכבו בארון
יאללה יאללה... שמים מעטפה עם חוט... כדי שיוכלו למשוך אותה בחזרה מהכספת וכבר ראיתי "ת'צ'קים" שלהם... בחתונה של אחותי כל הצד של החתן... הביא בונבוניירות פג תוקף. לכי תדעי כמה שנים שכבו בארון
A adiyon2 New member 8/9/11 #295 תזמין אותי לחתונה שלך ואני אביא את הבונבונירות שקיבלתי בחתונה שלי לפני איזה 10 שנים. שוקולד של ליבר.
P poseidon111 Active member 7/9/11 #59 בוקר טוב עם גילוי די מרעיש השגתי סרטון של דניאל לכאורה מימים עברו לפני הדיאטה.בסרטון ניתן לראות את הטכניקה לכאורה שהביאה אותה למשקלה הנוכחי.בוקר טוב. http://www.youtube.com/watch?v=xVuSZX0J6IA
בוקר טוב עם גילוי די מרעיש השגתי סרטון של דניאל לכאורה מימים עברו לפני הדיאטה.בסרטון ניתן לראות את הטכניקה לכאורה שהביאה אותה למשקלה הנוכחי.בוקר טוב. http://www.youtube.com/watch?v=xVuSZX0J6IA
ר רינתי77 Active member 7/9/11 #94 אתה ממש נשמה של ברבור../images/Emo8.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif