שרשור הבוקר ה-73
7/9

easternstar

New member
צפיתי והיה לי ממש עצוב.../images/Emo4.gif

ראו את הכאב בשפת הגוף של אסף אמדורסקי ואיך הוא מנסה להסתיר את הכאב.
חיפשתי בשבילך את הנעימה המפורסמת של המערבון באו קיי קורל ולא מצאתי. זה היה כמו הקרבות האלה במערבונים.
היה קשה לצפיה, במיוחד כשמכירים את הסיפור האישי של אסף אמדורסקי והפרידה שלו מאביו, כשחלה בסרטן.

באמת עצוב וכואב לראות את אלירז תוקף ללא רגש

את אמדורסקי ובעיקר לגלות את בורותו בתרבות הישראלית.

אבל גם אני חשתי את מבוכתו של אסף ותמיהתו

כי בעולם הזמר העיברי לא להכיר את הדודאים פשוט בורות תרבותית.

easternstar

New member
שמעתי שהיתה סדרה כזאת אבל זה לא בדיוידי

אני יכול לראות רק מה שיצא בדיוידי. אני אוהב מערבונים.

טוב, זה גם לא מהתקופה שלי

אבל פעם היו שידורים חוזרים באחד הערוצים, ממש מזמן. צפיתי רק בגלל צא'רס אינגלס הלוא הוא מייקל לנדון ז"ל.

adiyon2

New member
לא ראיתי את התוכנית שאתם מדברים עליה

אבל נראה לי טריוויאלי שלפני שמראיינים אמן מסוים עושים תחקיר, לפחות עושים עליו גוגל. קצת חוסר מקצועיות, לא?

adiyon2

New member
אחרי שראיתי מהקישור של צליל

אלירז היה צריך להתכונן לראיון.

easternstar

New member
השאלה איך נהוג אצלם. יתכן שתמיד הם סומכים על

המרואיין ועל גל אוחובסקי שיתנו בריף קצר. גל אוחובסקי היה עורך התרבות של מוסף מעריב. ראו שגל אוחובסקי ידע הכל מראש ולא היה צריך להתכונן. הבעיה בראיון היתה שהם היו כמו שני תרנגולים מוכנים לקרב. אלירז פגע באמדורסקי כשלא הכיר מראש את אבא שלו והראיון הלך לכיוון של העלבות אישיות. .

klapim

New member
אבל אלירז מפריע לי

לדוגמא אהבתי את אל תפיל תמליון אבל כל פעם שראיתי את אלירז נאלצתי לעבור תחנה וזה לא כייף

easternstar

New member
ההפקה דאגה שאורטל תשתוק ותחייך במשך רוב הזמן

לא ראינו מאורטל כמעט כלום במשך רוב הזמן. אחד הדברים שראינו היה שהיא ידעה והרגישה איך עושים בבית חרמות על בנות ולא אהבה את השבירה של איילת והבגידה של החברה הטובה של איילת, ענבר. אורטל ודניאל היו היחידות שאמרו לענבר שהיא נוהגת בצורה לא מוסרית. פעם אחת ראינו אותה נפתחת ומדברת באופן מרגש ומנהמת ליבה על ההרגשה שלה שהבית ממנו יצאה היה "פרימיטיבי" ולא עזר לה בעיצות לחיים ולכן היתה מרדנית וכעת היא מצטערת. ההפקה צנזרה כנראה כל רגע שבו היא דיברה כי אורטל בעצמה אמרה ש"נפתחה" רק בפני אתי וסיפרה לה את סיפור חייה. אורטל היא "נעלמת הנוכחת" של התוכנית, כמו שאומרים בניתוח יצירה ספרותית. כמעט ולא שומעים אותה מדברת. כאשר סוף סוף היא ואורן מנסים ללבן משהו ביחסים שלהם המצלמה "בורחת" למקומות משעממים ומרדימים ולא נותנים לנו להחליט ולדעת משהו על אורטל. אין לי בעיה שאורטל תהיה מראיינת ותנחה תוכנית בטלוויזיה. אם גם שם היא לא תדבר פשוט אסגור את הטלוויזיה. אין לי בעיה שישימו את כל אחד ואחת שהם רוצים כמראיינים, זמרים, שחקנים וכל מה שהם רוצים. בסוף הבחירה היא שלנו להמשיך לצפות, להעביר ערוץ, או לסגור לגמרי את הטלויזיה.

לונדרון

New member
אוסיף ברשותך,אורטל היא אניגמה כי הוא "בונקר"

כמו שמור אמרה לה. "בונקר" זה לא בהכרח דבר שלילי ובסיטואציות מסוימות זה אפילו רצוי ומבורך. אורטל ציינה כבר מספר פעמים, גם במהלך הביקור של אחותה, שהמשפחה שלה לא יודעת עליה כמעט כלום. בתחילת התוכנית היא ציינה שבגלל שהיא הייתה האחות הקטנה, בת זקונים, לא הקשיבו לה. זה מלמד שהיא פשוט לא מספרת או סיפרה להם הרבה. מכאן, ש"הבונקריות" שלה לא קשורה כלל לתוכנית הזאת, היא הגיעה עם זה מהבית. זה משהו שככל הנראה התגבש אצלה עם השנים ויתכן וזה התווסף לאישיותה המופנמת ממילא. משום שהיא הקיפה את עצמה בעשרות חומות, קשה לנו כצופים ולחברה בוילה שחיים איתה "לקרוא" אותה ולהבין אותה. בוקר טוב איסטרן

easternstar

New member
../images/Emo140.gif בוקר טוב, לונדי../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif אחת מנפלאות

ההפקה והתוכנית הכושלת הזאת היא שלהיות "בונקר" ובעלת אישיות מופנמת הוא דבר מצויין, יחסית לליהוק המזעזע שמובא כהשוואה.
כשמשווים בין אורטל ואתי (ככל שרואים יותר מאתי רוצים לזרוק אותה מהמסך שלנו
) או קרן בימים הטובים של תחילת התוכנית (כנ"ל. קרן בעצמה מודה ואומרת לצופים שהיא מבקשת שישכחו את התקופה הזו) אורטל השתקנית לפחות לא עושה שגיאות רציניות.
לראות ולצחוק
או לראות ולבכות איך אנשי מקצוע לא יודעים לעשות ריאליטי.
בוקר נפלא, לונדי

Deacon Frost

New member
השאלה כמה עניין היא יוצרת אצל הצופים

עם עצם העובדה שהיא לא מגלה על עצמה כמעט כלום, והאם היא ראויה לזכיה בשל העובדה הזאת לאור העובדה שהתכנית משודרת 24/7.

easternstar

New member
זו ההחלטה של הצופים. אגב אם מיעוט הסמסים

שהודלף ע"י אגוז הוא אכן נכון מצביעים לאורטל בקושי בין 12000 ל16000 ש"ח. אלה סדרי הגודל של ההצבעות שמשאירות את הפייבוריטים. לאתי נדרש בסה"כ 8500 ש"ח כדי שתישאר. אני סימסתי לפעמים ב20 ש"ח, בפעם האחרונה הורדתי ל10 וכעת אני מפסיק לגמרי. אם בגמר המגמה תישאר אפשר בכמה אלפי ש"ח לקבל מיליון. העניין הוא שההפקה יודעת את האמת ואם אף אחד לא פופולרי שם הם יעשו את השיקול שלהם כמה זמן מסך לתת להם אחרי שהתוכנית הכושלת שלהם תסתיים. מעניין שאגוז הפסיק להדליף. אולי כמות הסמסים קטנה מעבר ל 10000 ש"ח. ידוע שהרייטינג באדמה.

כלומר למשחק הזה צריך אחד שיהיה מוכן להשקיע

במועמדת מסויימת כמה אלפי שקלים , ואז אותה אחת תזכה למיליון ש"ח.....

למעלה