שרשור הבוקר ה-73
7/9

easternstar

New member
לפי המצב עד עכשיו כנראה שכן. השאלה מה הלאה

אם המקורבים של המועמדות יתפסו את הפרינציפ כמות הסמסים תעלה.

לונדרון

New member
היא יוצרת מספיק עניין ומושכת מספיק תשומת../images/Emo23.gif

היא מסתורית מצד אחד ויודעת לעמוד על שלה מצד שני (היא לא נגררת) וראינו שהיא גם יודעת לעשות שטויות מצד שלישי (פרשיית הקמח עם איתן שנגמרה בפאדיחה). הפן המופנם באישיות שלה, משמש לה הגנה מצוינת בתוכנית הזאת וגורם לה לבלוט, לעומת הבנות המוחצנות יותר. למה היא צריכה להיות פחות ראויה מאחרות, על היותה מה שהיא?

Deacon Frost

New member
הכל תלוי בעיניי המתבונן

אני לא מוצא שום דבר מעניין במסתוריות שלה, אפילו להפך. לפי דעתי בתכנית שכזאת אתה צריך להיות חשוף כמה שיותר על מנת שהקהל יתחבר אליך. גם ליהי לא חשפה על עצמה יותר מדי במהלך החודשיים וחצי האחרונים, אבל שופטים אותה לרעה יותר בשל ההתחברות שלה לקרן ואתי בזמנו והרומן המזויף שלה עם בן. זה לא סותר את הטענה שלך שישנן בנות שיותר חשופות אבל לא יצרו עניין, זה מובן מאליו. אני לא אומר שכל מי שחשופה היא ראויה לזכיה אבל היא עדיין יוצרת יתרון על פני מישהי שלא חשופה כי היא נותנת לקהל הזדמנות להכיר אותה.

לונדרון

New member
האם אנחנו באמת מכירים מישהו שם?

אנחנו בסך הכל נותנים פרשנויות להתנהגויות ספציפיות של מישהו זה או אחר (או מישהי זו או אחרת) בסיטואציות מאוד "לא נורמליות" - סגר בבית לאורך זמן בחוסר מעש כמעט מוחלט עם אנשים זרים - זה, לא הופך אותנו ל"מכרים" שלהם. ועניין נוסף, בהרבה תוכניות ריאליטי מי שבסוף זכה לא היה בהכרח זה שחשף את עצמו הכי הרבה (אם כך היה הדבר אז ליהיא גרינר היתה זוכה באח), אלא זה שעורר אהדה בגלל שהוא (או היא לעצם העניין), נגרר הכי פחות לרפש (הרע במיעוטו, הבלתי מזיק, ברירת המחדל וכיו"ב).

webguy

New member
מישהו צריך לזכות ?

למה אורטל ..? מוזרה לפעמים אבל הכי פחות מלכלכת ומשווקת את עצמה בבוטות כאחרות היא לא מתחנחנת לבנים כמו האחרות במטרה להשרד במשחק וגם יש לי סמפטיה כי בתחילת המשחק נפלה קורבן להסתה לשמעות ואניטרגיות של חבורת הבנות . אז אולי לאף אחת לא מגיע ..אבל למי שהייתה מובדדת יש לי סמפטיה אליה ולדרך שלה בווילה .. ושמה כנראה זה מספיק להיות בן אדם הוגן כדי לזכות .!

לאה133

Well-known member
הגדרה נכונה מאד. גם אני חושבת שההגינות, השקט,

ההתנכלות אליה במשך תקופה ארוכה, החוסר כניעה שלה והעמידה האיתנה בעקרונות שלה, זה המדד להיות בן אדם טוב, זה המדד לזכיה

easternstar

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם../images/Emo203.gifוליום רביעי..../images/Emo39.gif

Tori Amos - Wednesday במיוחד בשבילכם. בוקר טוב

SHELGIA21

New member
למה איתן לא ראוי לזכות../images/Emo70.gif

א) הרס את התכנית מההתחלה ביהירות שלו, בהתנשאות שלו כלפי הבנות, בבוז שרחש להן, בכח שניתן לו ולחבריו הפך אותן למשרתות וחסרות ערך בבית בשל הפחד מההדחה. ב)גם היום הוא ממשיך באותה דרך, ציטוט מאתמול"הבנות החדשות אף אח מהן לא מבשלת" ברור הן הגיעו לתכנית כדי לספק את צרכיהם של אדוני הבית
ג)צבוע
- בעוד שאחיו של בן ביקש ממנו ומחבריו לעזור לב להחליט נכון ולא לחזור לליהי, לאחר שצחקה על בן וזיגזגה בין תחושת הגועל שלה כלפיו, משיכה חזקה לגב, ושוב קפיצה לזרועותיו של בן כדי להינצל מהדחה, למרות זאת הוא ייעץ לו לחזור אליה. ד) לעומת זאת כלפי אורטל פיתח שינאה ויצר נקמה על כך שהיא הראשונה שנסוגה מהיחסים שלהם, ואז מייעץ לאורן ( שלא נשכח שגם אורן פוץ רציני שבגיל הזה צריך שיגידו לו אם כן ללכת או על בחורה) להתרחק ממנה, ה)הסיבה שלא ראוי לזכות - דניאל
דניאל שחושבת שהיא משהו, שאתי מצליחה לערבב לה את המח מתחילת המשחק, מתחזה לחברתה הטובה ואומרת"אני יביא לה סרטן" דניאל שקונה את כל השקרים של אתי נגד אורטל, אחרי חודשיים וחצי שאתי למעשה איבדה את אמינותה פתאום היא גוררת אותה לשיחות על אורטל, משמשת לה כבמה להשמצת אורטל היא ואיתן מנצלים כל הזדמנות לדבר נגד אורטל מספיק סיבות
כן
הפקה אחרי שדפק לכם את התכנית שהשקעתם בה מיליונים לא כדאי לתת לו עוד מיליון שיחרבש גם אותו
בוקר טוב לגולשים

adiyon2

New member
ההפקה היא שחירבשה להפקה את התוכנית

תראי איזה אנשים הם ליהקו, אף אחד מהם לא מצדיק את שהותו בוילה. כולל שולחן הסנוקר והגיטרה של בן.

Deacon Frost

New member
כמו שצליל כתבה, הקונספט הלא ברור הוא הבעיה

אם לא היו עושים כל יומיים טוויסט כדי ליצור עניין מזויף תאמיני לי שהתכנית הייתה הרבה יותר מוצלחת מבלי קשר לאיך שאיתן התנהל.

פצקוויל

New member
הקונספט הנוכחי מלכתחילה לא יכול היה להצליח

הוא היה מצליח אם הבחירה של איתן היתה נשמרת לסוף. המתח היה נשמר עד הסוף וכך רצון הצופים לצפות בתכנית. כיוון שכבר מלכתחילה היה ברור שאיתן בחר בדניאל המשחק פחות או יותר נגמר ושאר הבנות נשארו סטטיסטיות במשחק. גם ההתחשבות של איתן בחבריו בקשר לשמירה של בנות מסוימות ואי הדחתן רק בגלל הקירבה שלהן אליהם לא לעניין. התכנית היא לא על 4 רווקים שניכנסו לווילה. הרבה בנות נחמדות הודחו רק כיוון שלא היו מקורבות לאיתן או לחבריו. נשארנו פחות או יותר עם הבררה ולכן התכנית ניראת כפי שהיא ניראת.

אני חושבת בדיוק ההיפך ממך בכל הסעיפים.

א. הוא לא הפך אף אחד למשרת, הוא עושה הרבה יותר ממה שעושות בנות רבות בבית (נניח ענבר וענת לא עשו כמעט אף פעם כלים אוכל או כביסה, היום ונינה לא עושה כמעט כלום) העובדה שהן מפחדות מהדחה ולכן מתחנפות אליו זו בעיה קונספטואלית ולא בעיה של איתן, ככה בנויה התוכנית. ב. אף אחד לא מספק את צרכיו, לא הישנות ולא החדשות, איתן בישל לא פעם ולא פעמים (וגם לא שלוש או ארבע, הרבה יותר, מה שאי אפשר לומר על רוב דיירי הבית) ג. בעניין של בן, אז איתן אמר לו בפירוש לעצור את זה, אבל כשראה שבן החליט ללכת על זה, אמר לו תעשה מה שאתה מרגיש, כי בן הוא לא הילד שלו והוא לא בן 12, הוא אדם בוגר שאי אפשר להכריח אותו לעשות דברים, זה מגוחך גם אם האח ביקש. ד. גם במקרה של אורן, איתן רואה כמו כולנו, איך אורטל משנה את דעתה פעמיים בשבוע ולכן חשב, כחבר, שחבל להמשיך את היחסים בוילה ואמר לו אתמול שכדאי להם לנסות שוב בחוץ, מה רע בעצה הזאת??? את מפרשת את זה כשנאה לאורטל, אבל זה נתון לעוד פרשנות, כמו שלי, זה לא מתמטיקה. ה. בגלל שאתי מערבבת לדניאל את המח דניאל לא ראוייה לפרס? למי אתי לא ערבבה את המח? זו הסיבה אולי שלאתי לא מגיע לזכות כי היא נחש, אבל דניאל? היא בחורה נורמלית שמאמינה באנשים, נותנת להם צ'אנס גם אם פגעו בה ובאופן כללי ההתנהלות שלה מאוד חיובית וחביבה לכולם. במה להשמיץ את אורטל? כנראה שאנחנו לא צופות באותה תוכנית, אתמול הייתה הפעם הראשונה שדניאל אמרה משהו על אורטל וגם זה בעקבות האמירה המאוד מוזרה של אורטל אליה וזה אחרי שדניאל אמרה לאורטל שהיא מאמינה לה, סומכת עליה ומרגישה קרובה אליה. איתן לא דפק את התוכנית, איתן הוא קורבן לקונספט הדפוק של התוכנית, לדעתי אם היה יודע שכך יהיה.....לא היה נכנס לשם לעולם. (הוא וכל הייתר).

goodpink

New member
סליחה לדייק עם העובדות

1. ענת בישלה וניקתה. היו פשוט אחרים שבישלו יותר טוב ויודעים לבשל הקרטריונים להכנס לתוכנית לא היו האם את יודעת לבשל. היא היתה עושה את הסלטים אנטיפסטי עשתה להם את המאפה עם הגבינה...והיתה עוזרת לאיילת והרבה מקרים סו שפ. לשתוף כלים נכון היא לא היתה שותפת. אבל היא היתה מנקה כל פעם שהיו נכנסים לקטע של ניקיון. יותר מזה היא לא היתה צריכה לעשות. איילת וליז היו מבשלות הכי הרבה רק אחרי שעזבו ליהי החלה לבשל. קרן לא בישלה עד לפני יומים כמעט מהתחלה ולא ניקתה לא עושה כלום. אתי זה בגלל בעיות שלה מנקה. אבל הכי חשוב חבריו של איתן כמעט ולא עושים כלום אז מה הוא מלין על אחרים. 2.שיבשל וינקה אחריו. אף אחד לא צריך לנקות את הלכלוך שהוא עושה. כמו שהוא בישל פעם או פעמיים כך גם אחרים. והיי יש מצב שמישהו לא יודע לבשל זה לא אומר שאם הוא מנקה אז הוא לא עושה כלום הוא תורם בצורה אחרת. 3.דניאל לא נותנת צאנס לאנשים היא נותנת צאנס למי שלא מאיים עליה ולא מהווה תחרות איתה. היא התנהגה בדורסית ובעליקות על איתן כל עוד הוא לא בחר. וגם בהתנשאות. בנוגע לאורטל דניאל יכולה לשתף במה שמפריע לה אורטל אכן בעייתית בהתנהגות שלה. איתן הרס את התוכנית מאחר והוא הגיא בגישה של התנשאות ולא נתן צאנס לכל הבנות ופסל בנות מהתחלה ללא כל סיבה היי אפשר שבנות לא יהיו הטעם שלו אבל לפסול אותם לחלוטין כאילו הן אוויר לא לעניין וכאן הוא נפל. כמו כן העובדה שהוא לחלוטין לא מתאים לתוכנית הזו מי רוצה תוכנית שהבנות צריכות לעשות את כל המובים לקראת הגבר מאחר והוא לא פיתח קישורים חברתייים ואינטלגנטיה רגשית. ושלא נדבר על חבריו והכנסת כל האינטרסים שלהם לתוכנית. עם כל מה שנאמר דניאל ואורטל הן הרע במיעוטו בתוכנית מכל מי שנאשר מלבד אולי חן.

רגע רק רגע

Active member
בוקר טוב, שלגיה ../images/Emo140.gif

הקונספט של התכנית נועד לכשלון. אך יחד עם זאת, אין לי ספק שאיתן, בחינניותו הצנונית, תרם את חלקו לפיאסקו. עדיין זכורה לי שיחת ההבהרה שעשה עם כלל הבנות, על כך שאין מצב שיהיה מגע מיני, סליחה, אינטימי עם מי מהבנות. ההפקה כל כך נבהלה מאמירה זו... ומיד הורתה לו "ליזום" משחק 'אמת או חובה'. ועוד לא התחלתי לדבר על התנהלותו הכוללת וההעלמויות התכופות שלו
המשך יום נעים לך

לאה133

Well-known member
איתן לא מתאים לתוכנית כזו, איתן לא היה צריך

להסכים לבוא לתוכנית כזו, החברים שלו עוד פחות מתאימים ממנו. מי שליהק אותם עשה טעות חמורה. לתוכנית כזו צריך להביא גבר שידוע מראש שהוא דון ג'ואן, שהוכיח את עצמו בעברו כגבר שאוהב נשים ויכול לשחק את המשחק הזה. גם גב לא הציל את המצב, גם הוא לא סגור על עצמו עדיין. הכישלון של התוכנית היא בליהוק הגברים. עם גברים לענין כל הבנות היו מתנהגות אחרת וההנאה היתה גדולה. הבנות כולן צמאות לאהבה ורומנטיקה וברור לחתונה בסוף הדרך

רגע רק רגע

Active member
את מחזירה אותי אחורה בזמן ../images/Emo13.gif

מאחר ועבר זמן רב, אני אחזור על מה שכתבתי בשבוע השני (השלישי?
). המלהקים היו צריכים להכניס רווק הולל מסצנת המועדונים. אחד שיודע להתנהל עם כמות גדולה של בחורות. לדעתי, הרווק היה צריך להיות דמות אנונימית ולא סלב בדרגה זו או אחרת וכך הפחד שיעשה לעצמו "פאדיחות", היה נחסך מאיתנו ולא היינו "זוכים" לרווק עם התנהלות רובוטית. אותו רווק לא היה פוחד לנהל כמה מערכות יחסים במקביל ולחשוש מ- "מה יגידו בחוץ". אולי זה נשמע לא טוב, אבל היי... לא אני בחרתי ת'קונספט של התכנית. ובקטנה- לא כל הבנות באו לחפש אהבה. חלקן באו למיליון... גם אם הן מצהירות אחרת

זוית ראייה קצת שונה - ../images/Emo62.gif

לדעתי לא משנה את מי היו מכניסים, הקונספט הזה בו הרווק חי עם הבנות באותו מתחם הוא הבעיה. לראייה, איתן למרות היותו בחור הגון ומוסרי , כן הצליח (בשכנוע עצמי עמוק שזה בסדר כי זו התוכנית) לנהל מערכות יחסים עם שלוש בנות לתקופה מסויימת, מי שביקש לסגת היו הבנות ולא איתן וזה המפתח לכשלון התוכנית. כך שאני חושבת שלא משנה מי היה נכנס, זה לא היה עובד, מעטות הבנות עם חוזק נפשי ודבקות במטרה (כמו דניאל) שהיו מצליחות לשרוד מסע כזה לאורך שלושה חודשים כמו שהתוכנית דורשת. אגב, תוכנית המקור 'הרווק' מארצות הברית בנויה על בערך אותו קונספט אלא ששם הרווק חי לבד, את ה'דייטים' עם הבנות הוא מנהל רחוק מעיני שאר הבנות ואף אחת לא חווה זוגיות אינטימית שלו עם האחרת מול עיניה, את זה המפיקים של 24/7 לא לקחו בחשבון.

למעלה