שרשור הבוקר ה-73
7/9

adiyon2

New member
אבל בעברו איתן בהחלט היה דון ג'ואן

לפני 10- 12 שנה הוא היה השם הלוהט בעיר, הרבה בנות עברו לו במיטה. כנראה שההפקה לא עשתה תחקיר רציני עליו ועל חבריו וזה מה שקיבלנו. גם התיקון עם גב מתברר ככישלון

דידי 9

New member
שילגיה-תכנסי, זה בשבילך!

אני מסכימה איתך עם חלק מהדברים. את חייבת לנסות להבין שאתי לא יכולה לעבוד על דניאל, ודניאל לא קונה את השקרים של אתי! דניאל ערמומית, משחקת,תחמנית, והיא משחקת גם לקהל! היא לא טיפשה,ואם את זוכרת היא אמרה לאורטל אני מאמינה לך ב100%.גם קרן אמרה לדניאל, שאתי משקרת ולא אורטל ודניאל אמרה שהיא הבינה את זה מזמן! אבל כרגע-נוח לה לשחק את ה"תמימה שלא מבינה"! היא מבינה שם הכל-יותץר מכולם. היא גם מבינה שאורטל מהווה לה סכנה לכסף, ושאורטל עומדת בזכות עצמה. מה גם, שהבוקר איתן שאל את דניאל "למה את לא בסדר עם אורט, היא עשתה לך משהו?" ודניאל אמרה לא! לא עשיתי והיא לא עשתה לי, ואני לא יודעת למה אורטל כועסת. אז אני אגיד לך למה. אורטל הבינה, שדניאל לא באמת חברה, כי בימים האחרונים, שלדניאל כבר אין צורך באורטל, היא פשוט לא מתיחסת אליה! אורטל הבינה שדניאל תחמנית ונצלנית ולא חברה אמיתית ולא בן אדם אמיתי. לכן היא כועסת, ובצדק! אורטל לא יודעת לפעול על פי אינטרסים, והיא צמאה לאנשים אמיתיים. היא התאכזבה ממנה, קלטה אותה ולכן היחס! אורטל מדהימה! וגם הוד מעלתו איתן-מלכלך עליה, כי הוא מבין שאורטל מהווה לו ולמהמרת שלו סכנה לכסף. שני מגעילים ודוחים! ופה יש ככ הרבה אנשים שפשוט לא רואים!!!

ראיתי את כל הקטע בלייב וזה היה מצחיק, באותה ש

שיחה אורטל אמרה שאורן הוא הגבר האמיתי בתכנית.

NevaEva

New member
למה לא שמים להם שיר רגיל? ../images/Emo122.gif

כמו באח הגדול..

לונדרון

New member
ובניקיונות אתמול היה להם כסף לתמלוגים?

ובמהלך מסיבות הבריכה והחצר היה להם כסף לממן זכויות יוצרים?

Deacon Frost

New member
זאת הייתה ציניות נטו

נראה לי שהם בכוונה שמים את הטראק המעצבן הזה כדי להעיר אותם כמה שיותר מהר. ברגע שזה לא מצליח הם שמים איזה שיר ואז עוד פעם את אותו טראק.

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif

עוד לפני שנכנסתי ללינק... ידעתי שזה השיר שתשימי
שמעתי את האלבום לראשונה כשהייתי ילדון קטן באחד מביקורי אצל אחותי הבכורה. גם כן על גבי תקליט. היום, אני מחזיק באלבום על גבי דיסק. מקורי!

noaxxx

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב../images/Emo140.gif גם לרינתי../images/Emo141.gif

הייתי חייבת להיכנס ולפרגן לכם על הקטעים ממלחמת העולמות. בדיוק אתמול נזכרתי באלבום הזה...

למעלה