שרשור ציפורי
לילה נרעשות

adiyon2

New member
לליהיא יש פה גדול

אל תדאג. מנהלים, זה רגע אשם, הוא גורר אותי להגיד דברים שלא רציתי להגיד

adiyon2

New member
זה תלוי בגודל

כמו במקדונלדס ענק
גדול
קטן
זהו סתמתי

goodpink

New member
לא חשבתי על זה...אבל אפשרי ביותר למרות שהוא

צודק במה שהוא אמר כך שקשה לומר שזה ליכלוך... בן פשוט מגעיל קשה לי לראות אותו באותו אור כמו בהתחלה שרציתי אותו עם הפייבורטית שלי בגלל הכימיה בינהם... אבל הוא התגלה כאפס הדברים שהוא אומר והפרצופים אחרי הפרצוף שהוא עשה בבריכה עם הגומי שלהם שהיה הפרצוף הכי הזוי שהיה בתוכנית בכלל ושל בן בפרט לא יכולה לקחת אותו ברצינות יותר... חבריו משקרים לבן לדעתי מאחר ואם יגידו לו את האמת הוא ישבר כבר בווילה וגם ישבר בחוץ קח שהוא ישבר פעמיים ונראה שהם מעדיפים שלא ידע כך שאם ישבר זה יהיה בחוץ עם תמיכה של חברים ומשפחה ושאין מצלמות בסביבה. השבירה שלו יכולה להיות גדולה ...ומאוד מסוכנת בשבילו

קשקשה9

New member
זו הסיבה היחידה-ליהי.בנוסף הוא מתוסכל

איך זה שהקהל מעמיד כל שבוע את ליהי ולעומתה משאיר את אורטל שלא עשתה לו כלום לכן הוא גם עסוק במירמור והכפשה כלפי אשה זקנה ורכלנית=בן

izmeral1

New member
../images/Emo41.gifגם וגם הרבה גם../images/Emo6.gif

על בן אמר. לדעת הקהל. זה בכוונה. אני כאשר נכנסתי עשיתי הכול פתוח. עזרתי בעבודות. זה שהקהל יכיר אותי. אמר את המילים האלה להאח התאום שלו. ועוד אמר היה לי להיות עם כולם. ואז בא בן האמיתי הרציני? הבאדם קוקו וגם לא רק יש בו הרבה עוקצנות. חוץ מי אורן אין שם דבר יפה בכול הבית. . גב
ברגע שהוא נפתח גם הקצת או מה שיש לו לקרן
. זה משחק מכור. מלולכך. לתת לחיה של טרף הראליטי. זה שמה האמיתי של הבחורה הזו. ואורטל הנחשה. יש לי הרגשה שבחוץ קהל המסמסים. הם מבקבוי הפסטיק". שזה מאוד מדאיג. אמרו עליה שהיא נחשה כאן הרבה. עכשיו היא נפתחת. למה בדיוק היא נפתחת לחצי משפט ולא מעניין. . לי כואב על יתומים אנשים נזקקים. לא על כאלה כלה פשוט יכולים להמשיך. ויחד בהצלחה להם.לא על זכות הקופה של דעת הקהל. הכוונה הכסף שנזרם מהכול. כולל הכבלים והאסמסים. לילה טוב. .לך לכולם.

KEEK

Member
תודה רבה להפקה ../images/Emo46.gif

זה היה יכול להיות הלילה המעניין ביותר בוילה הכל היה מוכן לפיצוץ הגדול אפילו יוני והבלוטה הבטיחו להתערב ואנחנו נתקענו עם סיפורי וינגייט המשעממים. אני לפעמים חושד שמי שמזיז שם את העניינים הוא מושתל מהאח הגדול. מי המטומטם שמקבל שם את ההחלטות? אם היינו באח הגדול מזמן זאבי והליצן השני היו מקבלים סמס להתפנות מהוילה. מיידית.

KEEK

Member
זאבי לא ליצן. השני ליצן.

והוא משעמם. לא קשור לתוכנית. מה מעניין בלשמוע בדיחות פרטיות שלו עם איתן? וכן, רוצה אקשן. הגיע הזמן לקצת צעקות ורעש.

adiyon2

New member
שים על מיוט

ותראה איך המנפניפים ידיים ומתעצבנים. זה ריב בלי קול. נראה מגניב.

למעלה