שרשור ציפורי
לילה נרעשות

goodpink

New member
נו באמת.בן עושה הרבה בוילה עכשיו קצת יחד עם

הזוגיות המגעילה עם ליהי אבל הוא הבן שעשה הכי הרבה ובכלל עשה הרבה בין כל הנוכחים בווילה לא ראיתי את ונינה מבשלת היא לא בישלה עדין למרות שאמרה שהיא מבשלת לא עשתה זאת עדין... ובנוגע לניקיון לא ראיתי אותה מנקה חוץ מעכשיו נראה לי לא ראיתי בדיוק שהם סיימו לאכול אבל נראה שהיא היתה שוטפת את הכלים או משהו... חוץ מזה לא עשתה ... דעות אפשר להחליף אבל גם ששונאים מישהו לפחות לנסות להיות אובייקטיבים ולהיצמד כמה שיותר לעובדות וכל אחד שישפוט לבד

goodpink

New member
מה ונינה בישלה? ומתי? נו באמת איך אפשר להגיד

שבן לא עוזר שם בווילה. נכון מאז שהוא עם ליהי פחות עושה אבל לפני היה עושה והרבה.

תגידי מה את רצינית ?

את רוצה שאני אברר מהם מבשלים וארשום את התאריך ובאיזה שעה זה היה ? אני ראיתי אותה עושה את זה לא מעט פעמים יחסית לזמן שהיא נמצאת ואת בן אף פעם לא ראיתי מנקה ומבשל אפילו הלילה אם לא שמת לב היא עזרה בעבודות

goodpink

New member
ציינתי שהערב היא עזרה...וכן יש לי בעיה כאשר

מישהו מתכחש למשהו שבאמת עניין של עובדה בין עשה מלא עבודות בווילה עד שהתחיל את הזוגיות עם ליהי... כמה שחושבת עליו שהוא אפס עכשיו עובדת הן עובדות... ולא את ונינה לא ראיתי מבשלת מאז שהן נכנסו ליהיא בישלה אורטל עשתה עוגות ואולי קרן עשתה ירקות או משהו ודניאל ואיתן בישלו חוץ מאשר המשימה המדומה שהיתה להם... כך שלא לא ראיתי את ונינה מבשלת או עוזרת בעבודות הבית באופן ראוי לציון בוילה לא יחסית לחדשה ולא יחסית בכלל לדיירת בוילה... אפשר להבין אם היא לא עושה...גם ישנות לא עושות כלום ולא עשו כלום ...אבל לבוא ולהגיד כאילו היא עושה לא לעניין. כמו להגיד שיוני הוא בחור טוב ולא ממזמז את הבנות או שלא משתמש במה שהן מספרות לו נגדן כאשר האגו שלו נפגע או לקדם את האינטרסים שלו

"עד שהתחיל הזוגיות עם ליהי"

אני התחלתי לצפות רק אחרי שבועיים או 3 שבועות את לא ראית את ונינה מבשלת ומנקה אבל אני כן ראיתי ומה שראיתי זאת עובדה

goodpink

New member
הזוגיות החלה לפני 3 שבועות בערך...וזה לא כל

כך קריטי.... בסופו של יום מבחינתי זה לא מעלה ולא מוריד יותר מידי הן לבנות והן לבנים...

קשקשה9

New member
בן מנסה ללכלך עליהן כדי שבהדחה הבאה

הן יעמדו במקום זו שמספקת לו שרותי רחיצה

קשקשה9

New member
סוזי אני מתפלאת עלייך

עוד לא למדת להשתמש בשפה נקיה בפורום? במקום הרפיה אימרי:סוף טוב

רגע רק רגע

Active member
כשאת מדברת על הנושא הנ"ל...

נא לא להשתמש באייקון --->
זה משנה את משמעות המשפט

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש גם את זה../images/Emo2.gif או זה../images/Emo12.gif

למעלה