שרשור ציפורי
לילה נרעשות

sivan513

New member
הפיצוץ עם אתי לא יקרה

שימו לב שעד עכשיו כל המריבות עם אתי נגמרו אותו דבר אתי צורחת וגוערת, השנייה (במקרה הטוב) צועקת לעברה כמה מילים ומיד אחר כך רצה להתחבא ולבכות ואחרי זה אתי צורחת עוד שעה שאין אף אחד ליד עם קרן בכלל אין סיכוי שכלום יקרה, מילה אחת של אתי לעבר קרן, קרן בורחת ומתחילה לבכות ולהתמסכן היחידה שעוד איכשהו יכולה לספק את הריב המיוחל זאת אורטל, וגם היא בטח תברח לבכות מה שכן יכולה להיות שיחה עסיסית שבמהלכה יקרה הפיצוץ או שתגמר בחיבוקים ונשיקות

sivan513

New member
לא בגלל זה

אולי היא פוחדת, ובצדק גם אני לא הייתי רוצה להתעמת עם מישהי כמו אתי אבל היא רוצה להביא בנות נוספות, כדיי לראות האם היא באמת אמרה לכל אחת מהן משהו שונה, ולהבין סוף סוף כמה אתי שקרנית באמת לזה הכוונה ב"משפט"

goodpink

New member
כל פעם שנותנת לאורטל צאנס היא מאכזבת אתמול

אמרתי שהיא היתה הבחורה שהראתה הכי הרבה אנושיות בעקבות הפגישה עם המשפחות ובפרט להתנהלות שלה בווילה זו היתה הפעם שהיה נראה שהיא ללא מגננות והכי אמיתית שהיא יכולה להיות. התרשמתי לטובה. אבל היום כאילו הראתה שמאיפה שהכאב שלה נבע לא היה מקום נקי משיחה שלה נראה לי עם ליהי נבע שהיא בכתה אתמול בגלל שהיא הרגישה שהיא מאבדת נקודות על ההתנהגות של אחותה. מה? זה מה שהיה חשוב לך איך זה מצטייר ושאת מאבדת נקודות מבחינת הקהל? לא אחותך לא המשפחה? ואז המשיכה ואמרה וניסתה לתרץ את זה כנראה לעצמה ואמרה אבל ההתנהגות שלי היתה טוב והיא תביא לי נקודות? לא להאמין. עכשיו בנוגע לאתי צודקת היא לא צריכה להיות בסיבבת אתי אתי מגעילה רפש של בן אדם...אבל היא ידעה את זה לפני ההדחה של ענבר למה היא פעלה כדי שאתי תשאר? האם זה מאחר וענבר היתה איום למיליון? למה היא רוצה תמיכה להתמודד עם אתי? שתעשה כמו שעשתה עם כל השאר? לאורטל גם יש להפסיד מאחר שאמרה הרבה דברים על קרן וזה לא היה בגלל דברים שאתי אמרה לאורטל זה היה דברים שאורטל חשבה והסיקה לבד...הדברים שאורטל אמרה על קרן שהיה הריב בין אתי לקרן היה דברים שבאו מאורטל אורטל חשבה שקרן עשתה הכל כדי להפריד בינה לבין אתי אורטל חשבה שקרן יזמה את כל המריבות אורטל חשבה שקרן רעה הכל מאורטל לא מאתי דברים שבאו מאורטל ואיך עכשיו היא עם קרן והשיחה שהיתה להם היו ממש גועל...הרי אורטל חשבה את כל הדברים האלה לבד מבלי שאתי תגיד לה שום דבר בנושא...איך פתאום הכל נופל על אתי? אתי עשה הרבה ועושה הרבה שקרנית מניפולטבית וכו אבל השקרים של אורטל ליהי וקרן בנושא כאילו אתי עשתה הכל והיא שליכלכה בלבד והסיטה ושיקרה וצחקה וכו פשוט לא נכון ומגעיל

דקל69

New member
אורטל לא מפחדת להתעמת עם אתי לבד, פשוט

סיבות העימות שיש בידה זה בגלל הדברים שסופרו לה ע"י הבנות (ליהיא, דניאל וקרן) על כך שהיא מסכסכת ביניהם, מטנפת על אורטל מאחורי גבה וכו'. הרי אתי לא פתחה איתה חזית ישירה ולידה שיחקה אותה חברה טובה ואוהבת כך שמלבד המידע שניתן לה על פעולותיה של אתי מדניאל ומהשאר למעשה אין לה כלום על אתי. הסיבה היחידה שהיא "צריכה" את הבנות זה שתהיה לה אמתלה והצדקה לפתוח עליה ולהתעמת איתה. הרי ללא כל המידע מעולם לא היתה יודעת ויורדת לעומקם של דברים בנוגע לאתי. אורטל הראשונה שרצתה להוכיח את אתי על המידע והשקרים בנוגע לאיתן, מבלי להיות מודעת שאיתן בעצמו אמר את הדברים ושדניאל היא זאת שדסקסה עם אתי ונתנה לה פתח להשמיע את דעותיה. אורטל האמינה באתי כל התקופה וסמכה עליה, כרגע הצטברו מספיק ראיות כנגד אתי בשביל שתאמין שאתי באמת פגעה בה ולכלכה אותה. אורטל רק מבקשת אישור מהבנות להשתמש במידע שידעו אותה כי אין לה מידע אישי, הכל נעשה לאורטל וכנגדה מאחורי הגב, היא חייבת להתעמת איתה בסוגיות שהעלו בפניה ולכן היא צריכה הסכמה מהבנות בשביל לפתוח את המידע הזה מאתי. אורטל התעמתה בזמנו חזיתית עם קרן בפניה ללא תמיכה של איש, גם עם ענבר. אורטל ממש לא פחדנית - היא אולי היחידה עם עמוד שדרה, חוזק ואמת.

easternstar

New member
נכנסתי לישיר ואני רואה את המשעמם הזה../images/Emo123.gif

מי זה הגיא הזה ולמה הוא נדבק לתוכנית שלנו?
שיטוס לנו מהעיניים!

פונפון32

New member
איכס יצור דוחה. די ! כבר בא להקיא מבן, מיוני,

מגיא, מאיתן, מכל ההתנהלות המבחילה של חבורת החנונים העצלנים, העלובים והפחדנים האלה. באמת תודה להפקה שמפשלת שוב, ושוב ושוב.

sivan513

New member
../images/Emo45.gif כל מה שכותבים פה רק גורם לי

לא לסבול אותם יותר. רק בגלל איתן אני לא רוצה שדניאל תקח, לא מגיע לו הכסף צנון מיובש ומתנשא

ORLYCOHE

New member
תקרא ותבין, מי זה גיא החבר הדביל של איתן הדבי

להשכיב את המתרגלת מאת: גיא בן-רומנו איור: גליה בהט, thesa יום חמישי, 24 ביוני 2004, 15:49 מי מאתנו לא פנטז, בשלב זה או אחר, על המתרגל או המתרגלת שלו? • במסגרת חוק ההטרדה המינית החדש שעבר בכנסת, עיתון "תזה" גאה להציג: המדריך המלא לכיבוש המתרגל • תנסו. בטח שתנסו בבית אחרי 4 שנים במסדרונות האוניברסיטה, 160 נקודות חובה ועוד כמה נקודות זכות, החלטתי לפרסם תזה בעודי סטודנט לתואר ראשון. מכיוון שאנוכי סטודנט ריאלי להנדסה ולא עוד פלספן רוח שהחליט לעבוד במלצרות כל החיים, בחמש הדקות הקרובות אקח אתכם למחוזות מחקרי האקדמי החושף את רזי הינדוס המתרגלת, שהיא כאמור חלק אינטגראלי וחשוב בהליך קבלת הציונים. בשנה הראשונה הגעתי למסקנה שברוב המקרים המתרגלת היא עוד 'נראית אההה' ממוצעת, וככזאת היא חשופה למתורגלי מכוערות וחסרות ביטחון, וסוחבת משקעים רבים ככל 'נראית לא משהו' טיפוסית. חשוב לחשוב רציונאלית בנושא מסוג זה: א. איזה סוג של בחורות נשארות לתרגל באקדמיה? ב. מתי בפעם האחרונה נפלת למראה מתרגלת? ג. כאמור בחורות אחרי גיל 25 הופכות להיות ננעלות חתן כטיל 'סטינגר' מבוית חום. מתי בפעם האחרונה תרגלה אותך מישהי בת 22 אהה?? 1. כלל ראשון בבואך להשכיב את המתרגלת הוא להדחיק את המטרה הסופית עצמה. אחרי הכל, גם נשים מכוערות מזהות חרמנים. חשוב על כל התירוצים שגברים האביסו אותן כל חייהן כדי להקיש ולברוח, והימנע מהם. שדר 'זורם, אבל מחפש משהו רציני': שכנע את עצמך שהיא הכלה המיועדת . 2. למתרגלות קשה יותר להשתלט על כיתה, ותסלחנה לי כל הפמי-שטותניקיות. לפיכך, הראה בגרות, אסרטיביות ומנהיגות ונסה להשתיק, ביחד איתה, את הכיתה בשבילה. היא כבר תחייך אלייך לבד כשישתרר שוב שקט בחדר. אתה בדרך הנכונה! 3. גם המתרגלת היא בן אדם. מכוערת, אבל עדיין בן אדם. יש לה בוודאי שעות קבלה. זו ההזדמנות שלך. התייחס לשעה הזו כאילו הייתה דייט, הווה אומר: דבר לעניין, הפגן אינטלקט אך אל תשכח - זו ההזדמנות שלך להקסים. הבט בה בחום כשאתה מדבר על גלים אלקטרומגנטיים, או סתם על גלים (אם אתה לומד ביולוגיה ימית) וכשהיא תופסת אותך על חם ביים חיוך של מבוכה ("מצטער שנדלקתי עלייך, זה לא היה מתוכנן"). נצל, אם כן, את שעת הקבלה ובקר בה מספר פעמים, אך אל תגזים כדי שהיא לא תחשוב שאתה מטומטם שלא מבין כלום בתרגול. 4. קביעת עובדה כמו "רזית" תמיד תהיה מבורכת, גם אם היא נראית כלא קשורה. רק שים לב שהיא לא שוקלת כמו אלי מקביל. רוב הבנות יענו: "מה פתאום, נראה לך?! אני בולסת בלי הפסקה". זה המקום להפגין רגישות נשית ("סמכי עליי אני מאוד רגיש לפרטים קטנים"). 5. השלב הבא הוא להיתקל בה במסדרון: חייך ברוך כבר מאה מטר לפני, עצור לידה ושאל לשלומה. כשתעברו אחד את השני תסתובב אליה לאחור. אם היא תסתובב גם, חייך שוב. אל תלחץ אם היא לא הסתובבה, היא יודעת שאתה הסתובבת. 6. אחרי שווידאת שהמסר הועבר, כל מה שנשאר לך הוא להזמין אותה לדייט. הנושא רגיש בשל היותך תלמיד שלה, לכן עשה זאת בחוכמה, רגישות וטקט. שכח ממשפטים מעפנים כמו: "בא לך לקפוץ אליי לכוס קפה?" גש אליה אחרי השיעור, כשכולם כבר יצאו מהכיתה,חייך חיוך ממזרי אך כנה, הזז את ראשך הצידה כך שהאוזן תקרב לכתף ובמבע ביישני אמור את השורות הבאות: "תשמעי, אני יודע שאולי זה לא הזמן האידיאלי אבל את מאד מוצאת חן בעיני. הייתי מחכה עד אחרי המבחן כדי להזמין אותך, אבל אני חושש שעד אז כבר תהיי שייכת למישהו אחר. למרות שכרגע זה אולי לא הכי נוח, יש מצב שנצליח להתרומם מעל זה, באיזה ארוחת ערב או בית קפה?" שחק אותה לחוץ קצת מהתשובה שלה. תן לה להרגיש שהנה היא עומדת להפתיע אותך ולעשות לך את היום, היא לא עוד מרובעת שהולכת בתלם. 7. תן לה ליהנות מההרפתקה החד פעמית שסחפת אותה אליה. סמוך על עצמך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לה מאז שהיא הייתה באל גאוצ'ו פעם אחרונה. 8. אם הלכת בעקבות המדריך מובטח לך ציון 100 בבחינה וזה מה שחשוב הרי. אם עשית הכל ועדיין ולא הצלחת במשימה, אז או שאתה עתודאי (וזאת כבר בעיה שלך, אבל גם לך תהיה חברה יום אחד), או שכדאי שתנסה את המין השני שם, אני מקווה, תקצור יותר הצלחה. הוסף תגובה

goodpink

New member
מה זה הביטאון הזה סיטארי או ביטאון רציני?

כמו שאמרתי הוא מלא אגו כמו כל חבריו של איתן חוץ מזאבי וגם קצת מתנשא...אבל במקרה שלו נראה שיש קצת בסיס מאחורי בניגוד למקרה של בן לדוגמא... הוא גם מלא ביטחון וללא ריגשי נחיתות בניגוד ליוני ובן ולא נראה שיש לו בעיה בנגישות לאישה ומגע עם אישה כמו לאורן

פונפון32

New member
מה איתך, שקוף שיש לו רגשי נחיתות ! הרי רק

בגללם הוא לא סותם את הפה ומנסה להרשים בכוח !

goodpink

New member
לא..........לא נראה לי בכלל...

אין לו רגשי נחיתות ולא כל מי שמנסה להרשים הוא בעל רגישי נחיתות... זה האישיות שלו הוא מלא בביטחון עצמי ...לעומת חבריו האחרים של איתן בוילה...

דקל69

New member
לא בטוח שהוא מלא בבטחון, אבל הוא נאד נפוח

חזירון קטן, מלא ביהירות ושחצנות ופטפטן דוחה. רגשי נחיתות כנראה אין לו וגם לא חוסר בטחון אבל הוא טיפוס כמו חבריו שצריך להקטין אנשים בכדי להרגיש מורם מהם. יצור מאוס.

למעלה