תקרא ותבין, מי זה גיא החבר הדביל של איתן הדבי
להשכיב את המתרגלת מאת: גיא בן-רומנו איור: גליה בהט, thesa יום חמישי, 24 ביוני 2004, 15:49 מי מאתנו לא פנטז, בשלב זה או אחר, על המתרגל או המתרגלת שלו? • במסגרת חוק ההטרדה המינית החדש שעבר בכנסת, עיתון "תזה" גאה להציג: המדריך המלא לכיבוש המתרגל • תנסו. בטח שתנסו בבית אחרי 4 שנים במסדרונות האוניברסיטה, 160 נקודות חובה ועוד כמה נקודות זכות, החלטתי לפרסם תזה בעודי סטודנט לתואר ראשון. מכיוון שאנוכי סטודנט ריאלי להנדסה ולא עוד פלספן רוח שהחליט לעבוד במלצרות כל החיים, בחמש הדקות הקרובות אקח אתכם למחוזות מחקרי האקדמי החושף את רזי הינדוס המתרגלת, שהיא כאמור חלק אינטגראלי וחשוב בהליך קבלת הציונים. בשנה הראשונה הגעתי למסקנה שברוב המקרים המתרגלת היא עוד 'נראית אההה' ממוצעת, וככזאת היא חשופה למתורגלי מכוערות וחסרות ביטחון, וסוחבת משקעים רבים ככל 'נראית לא משהו' טיפוסית. חשוב לחשוב רציונאלית בנושא מסוג זה: א. איזה סוג של בחורות נשארות לתרגל באקדמיה? ב. מתי בפעם האחרונה נפלת למראה מתרגלת? ג. כאמור בחורות אחרי גיל 25 הופכות להיות ננעלות חתן כטיל 'סטינגר' מבוית חום. מתי בפעם האחרונה תרגלה אותך מישהי בת 22 אהה?? 1. כלל ראשון בבואך להשכיב את המתרגלת הוא להדחיק את המטרה הסופית עצמה. אחרי הכל, גם נשים מכוערות מזהות חרמנים. חשוב על כל התירוצים שגברים האביסו אותן כל חייהן כדי להקיש ולברוח, והימנע מהם. שדר 'זורם, אבל מחפש משהו רציני': שכנע את עצמך שהיא הכלה המיועדת . 2. למתרגלות קשה יותר להשתלט על כיתה, ותסלחנה לי כל הפמי-שטותניקיות. לפיכך, הראה בגרות, אסרטיביות ומנהיגות ונסה להשתיק, ביחד איתה, את הכיתה בשבילה. היא כבר תחייך אלייך לבד כשישתרר שוב שקט בחדר. אתה בדרך הנכונה! 3. גם המתרגלת היא בן אדם. מכוערת, אבל עדיין בן אדם. יש לה בוודאי שעות קבלה. זו ההזדמנות שלך. התייחס לשעה הזו כאילו הייתה דייט, הווה אומר: דבר לעניין, הפגן אינטלקט אך אל תשכח - זו ההזדמנות שלך להקסים. הבט בה בחום כשאתה מדבר על גלים אלקטרומגנטיים, או סתם על גלים (אם אתה לומד ביולוגיה ימית) וכשהיא תופסת אותך על חם ביים חיוך של מבוכה ("מצטער שנדלקתי עלייך, זה לא היה מתוכנן"). נצל, אם כן, את שעת הקבלה ובקר בה מספר פעמים, אך אל תגזים כדי שהיא לא תחשוב שאתה מטומטם שלא מבין כלום בתרגול. 4. קביעת עובדה כמו "רזית" תמיד תהיה מבורכת, גם אם היא נראית כלא קשורה. רק שים לב שהיא לא שוקלת כמו אלי מקביל. רוב הבנות יענו: "מה פתאום, נראה לך?! אני בולסת בלי הפסקה". זה המקום להפגין רגישות נשית ("סמכי עליי אני מאוד רגיש לפרטים קטנים"). 5. השלב הבא הוא להיתקל בה במסדרון: חייך ברוך כבר מאה מטר לפני, עצור לידה ושאל לשלומה. כשתעברו אחד את השני תסתובב אליה לאחור. אם היא תסתובב גם, חייך שוב. אל תלחץ אם היא לא הסתובבה, היא יודעת שאתה הסתובבת. 6. אחרי שווידאת שהמסר הועבר, כל מה שנשאר לך הוא להזמין אותה לדייט. הנושא רגיש בשל היותך תלמיד שלה, לכן עשה זאת בחוכמה, רגישות וטקט. שכח ממשפטים מעפנים כמו: "בא לך לקפוץ אליי לכוס קפה?" גש אליה אחרי השיעור, כשכולם כבר יצאו מהכיתה,חייך חיוך ממזרי אך כנה, הזז את ראשך הצידה כך שהאוזן תקרב לכתף ובמבע ביישני אמור את השורות הבאות: "תשמעי, אני יודע שאולי זה לא הזמן האידיאלי אבל את מאד מוצאת חן בעיני. הייתי מחכה עד אחרי המבחן כדי להזמין אותך, אבל אני חושש שעד אז כבר תהיי שייכת למישהו אחר. למרות שכרגע זה אולי לא הכי נוח, יש מצב שנצליח להתרומם מעל זה, באיזה ארוחת ערב או בית קפה?" שחק אותה לחוץ קצת מהתשובה שלה. תן לה להרגיש שהנה היא עומדת להפתיע אותך ולעשות לך את היום, היא לא עוד מרובעת שהולכת בתלם. 7. תן לה ליהנות מההרפתקה החד פעמית שסחפת אותה אליה. סמוך על עצמך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לה מאז שהיא הייתה באל גאוצ'ו פעם אחרונה. 8. אם הלכת בעקבות המדריך מובטח לך ציון 100 בבחינה וזה מה שחשוב הרי. אם עשית הכל ועדיין ולא הצלחת במשימה, אז או שאתה עתודאי (וזאת כבר בעיה שלך, אבל גם לך תהיה חברה יום אחד), או שכדאי שתנסה את המין השני שם, אני מקווה, תקצור יותר הצלחה. הוסף תגובה