שרשור ציפורי
לילה נרעשות

goodpink

New member
בגלל זה שאלתי? נראה לי שאורן אמר חריפה גיא

אמר מעניינת או משהו כזה... מעניין שכל החברים של איתן מלאי אגו חוץ מאריק זאבי

החבר של איתן, גיא, מדבר בלי סוף..............

אם יוני ייצא למילואים, אפשר להכניס אותו כתחליף. מתיש. אגב, הייתה עכשיו שיחה בין יוני לדניאל, היא הסבירה לו שאין לה בעיה לא לדבר עם אתי עד סוף התוכנית ואז כשייצאו יראו מי דובר אמת, אמרה שאתי נתפסה בשקר ועכשיו היא מעלילה על דניאל שהיא השקרנית. יוני כמובן, נישק וחיבק את דניאל לאות הזדהות.

andy181

New member
מזל שיש את מצלמה 5 :) גם אני ראיתי

את השיחה הזו... אוף יוני מתיש..הוא לא קלט עדיין שאתי שקרנית וצבועה.

goodpink

New member
של ענת לא היתה חריפה...חחחח והוא כבר דיבר על

זה עם איתן בחדר...

sivan513

New member
הוא קלט את זה ממזמן וכבר אמר את זה

כמה פעמים הבעיה היא שנוח לו שאתי כזאת, כי הוא כזה בעצמו

goodpink

New member
מי אמר לדניאל על אורטל קודם אתי או איתן?

דניאל בסופו של דבר האמינה לאיתן ולא לאתי ככה שהיא מפילה בנקודה הזו הכל על אתי כאשר איתן עצמו הוא שחיזק את החששות שלה בנושא והיא האמינה בעיקר לו. נראה לי שהשיחה של אתי ודניאל היתה קודם אבל לא זוכרת בדיוק...היא מוציאה את איתן מהמשוואה בסיפור הזה כאשר איתן עצמו חשב את הדברים האלה...אז לפי ההגיון הזה אפשר להבין שאתי תחשוב דבר כזה אם היא לא היתה רפש של בן אדם שקרן מניפולטיבי שרוצה להוציא רק את כל מי שבמעדת כוח במשחק...

adiyon2

New member
יש בבית מלחמת גוג ומגוגו

ולנו מראים את סיפורי פוגי

גיא החבר של יוני, חושב שהוא מצחיק מישהו

מספר בדיחות שבכלל לא מצחיקות והבנים צוחקים על זה.

פונפון32

New member
תקראי מה כתבתי על האפס הבלתי נסבל הזה למעלה

אגב מיצי ראיתי קודם את הוידאו של הקללות של אתי, תודה לך מתוקה שהבאת את הקישור:) אכן קשה לצפייה.

קראתי, הבמאי העביר עכשיו מצלמה חזרה למטבח

גם לו נמאס לשמוע את השטויות של גיא. טמבל שחושב שהוא מצחיק.

בן אמר שהחדשות לא עושות כלום (עבודות בית)

ונינה לא עושה כלום ? אני הרבה פעמים ראיתי אותה מבשלת ומנקה וגם החדשות האחרות תורמות את שלהן את בן אף פעם לא ראיתי עושה משהו

דקל69

New member
ואדיוט, וטרחן ומייגע, הסיפורים שהוא מספר

יבשים ומשעממים. והכי קטע שהוא מספר אותם כאילו זה שוס, בתוספת פרצופים מעיקים. הוא פשוט חנון, בנאדם לא כריזמטי בשיט, אין פליאה על כך שנדבק בליהיא שתשדרג את מעמדו. לראות אותו עושה פרצופים בכל פעם שהוא מדבר על אורטל ולמה היא נשארת בבית ע"י הקהל מעורר בי בחילה, הבנאדם אין לו ראיה מציאותית בכלל, הוא פשוט ילד בדמות גבר, נדבק בטפל ומתעלם מהעיקר.

למעלה