שרשור ציפורי
לילה נרעשות

goodpink

New member
קרן מפחדת מהדברים שאתי יכולה לספר עליה נכון

הבנים ובמיוחד איתן לא מאמינים לה כל כך אבל הספק עדין יכול לקרקר אם היא אומרת את כל מה שקרן עשתה ואמרה היא מפחדת ממה שאתי תגיד זה גם מה שהפחיד אותה פעם קודמת שהן רבו והיא נשברה לכן הביאו לה את איריס ולכן היא השלימה עם אתי והתכופפה עכשיו מניחה שהיא עוד יותר מפחדת שגב לא ישמע את כל הדברים האלה...

דקל69

New member
בינתיים נראה שהוא בחר בקרן וימשיך איתה,

כשהוא חזר מהדייט עם קרם הוא לא יצר שום קשר עין עם חן ונמנע מהליות בסביבתה. הוא ישב עם קרן וליהיא וחן לא היתה נראית בנמצא. גם הכניסה יד ביד בהנחה שחן אולי תהיה בחצר היא מן מסר סמוי שהרי אם חן רואה זאת היא אוטומטית תתרחק מגב ולא תאהב את העובדה וההצהרה. אני עוד זוכרת איך איתן שחזר מהדייט עם קרן התעלם מכולם שישבו בשולחן ורץ ישירות אל דניאל ששכבה בספה, נצמד אליה ולא עזב אותה. אני חושבת שאם לגב היה אכפת מהפגיעות של חן ועוד אחרי שלא בחר בה לדייט אז הוא כבר החליט עם מי הוא ממשיך למליון, חבל לי על חן שממשיכה להאמין שהוא מעוניין בה.

רגע רק רגע

Active member
<מגיע בריצה>

מה אמרו לי יש מכות? אני פותח ת'שידור ואני רואה ארוחה על מי מנוחות. העיקר - "מסתמן ריב... מסתמן ריב". שיטת הגיוס חייבת שיפור! כמו כן, דיברתי היום עם הלמפה. אמרה ששאלו עלי
וכדי לא לשכוח ת'חברים הטובים -
קייזרינה, בתיאבון

adiyon2

New member
אתה לא מתבייש?

איפה אתה מסתובב, כמעט הדלקתי מדורה בשנקין לסמן לך להגיע. ברוך הבא
כבר חשבתי שמצאת פורום אחר ושם אתה מרכל עלינו כמו אתי - מאחד חדשים נגד ותיקים.

רגע רק רגע

Active member
אני מרכל..

ואת עושה עלי אסטרטגיות מאחורי הגב, אה? הערת את החמור מרבצו
ברוכה הנמצאת

adiyon2

New member
תיזהר אני אקרא לאתי

היא תשלח עליך את יוני שיראה לך מזה...

רגע רק רגע

Active member
אני מבין שהאיום אינו במכות, אלא...

בחפירה מונוטונית מרדימה. עכשיו, כשמתנהלת שביתת הרופאים, ניתן לגייס את יכולות ההרדמה שלו לחדרי הניתוח

רגע רק רגע

Active member
לא הייתי אומר שהרצפה עקומה...

אבל סיסמת גיוס אחרת הייתה מתקבלת בברכה. משהו כמו - "קש יבש... קש יבש" או לחילופין - "קופץ בראש... קופץ בראש"

קשקשה9

New member
מי מצחיק אותי מי? ../images/Emo24.gif

העיקר שהגעתה,קדימה תצטרף לתור הממתינים לריב הגדול

sivan1237

New member
ליהי דוחה אותי

אין בה פשוט כלום, הקהל לא סובל אותה, והיא נתקעת כמו עצם בגרון בגלל שהיא עושה סקס במקלחת עם טמבל מזדקן שמרגיש גבר! עכשיו היא תפסה ביטחון ומתגאה שאמרה לאתי לא לדבר לידה על אנשים אחרים.. שכחה את ליל החיקויים של ליז ועוד מלא בזמן שהייתה הנגרר של אתי קרן. פשוט מגעילה

למעלה