שרשור ציפורי
לילה נרעשות

פונפון32

New member
כמה שהמעפן עם החולצה השחורה מעצבן !

מה נותנים במה לאדיוט הזה? מי הוא בכלל? קוף חרטטן. שיחזור לאשתו כבר !

noaxxx

New member
עכשיו קרן שוב אומרת שהיא לא היתה קרן

ושהיא כמעט נפלה למקום הזה שוב הערב. בקיצור, ברור שקרן לא תדבר עם אתי, זה לא משרת עבורה שום אינטרס. נראה כמה זמן עד שאתי תפתח עליה בפנים.

sivan1237

New member
אתי לא תפתח כלום לצערי

תכף הוריד המרוקאי יירגע והיא תעשה לה גבות.. היא בעצמה יודעת שגם היא מלכלכלת ואין לה זכות להתמרמר..

KEEK

Member
אני חושב שיהיה לה קשה לראות את

אורטל קרן וליהי סחבקיות פתאום מבלי שהיא תפתח את הפה וזה נראה כרגע שדניאל קרן ואורטל הולכות להתרחק ממנה קשה לי להאמין שאתי תקבל את כל זה בשקט

בוףברכה

New member
לא ראיתי אותה קודם..אבל..נראה לי

שהפעם..היא תכנס לסרטים שהבנות מדברות עליה...היא תפתח ת'לוע.... "ליהי..הזבל הזאת..כבר חודש..משחקת בבן רק..כדי להישאר במישחק..ושהבנים יאהבו אותה.. אורטל..ילדותית..ותלותית..ךךךךךךךךמי היא שתגיד שאני שקרנית.." היא..אורטל..ניסתה להיתקרב לאורן.. אחרי שלא הלך לה עם איתן..פפפךךךךךאני אוכלתותה..בלי מלח...כל היום צומי.זותי. ..וקרן..את את..אסטרטגית גדולה..את חושבת..שאת...מלכת..הוילה..מלכת הדור.., יאללה.. את צבועה.., את אוספת את כולם כמו..
..והינה..אחרי שאיתן..ודניאל נהיו זוג..היא הלכה על גב..פךךך...ךךך..אבל ..חיימי שלי..הכי החכם אין..עליו..הכי יפה..בוילה..הוא ואיתן..הוא החייםשלי בוילה.. יוני...חיימי..תמיד..(בולט לו..)..לראות אותי..

KEEK

Member
אתי לא תתאפק

היא לא מסוגלת בחיים לראות את קרן דניאל ואורטל ככה מדברות בפינה והיא תהיה בשקט בצד היא תתפוצץ בסוף.. זה רק עניין של זמן..

KEEK

Member
אני באחוזים גבוהים אצלך לא בא לי להרוס ../images/Emo8.gif

אבל כן.. אולי לא הלילה אבל זה עניין של יום יומיים שאתי תתפוצץ.

בוףברכה

New member
אם היא קמה עכשיו..היא מקבלת עליהם..חלסטרה

..."..בספר.
..התורה...בבבא..
סאלי.....אתם (ן)עושות עליי...כולכם ליהום..בחצר..??..",.. יא..Zבלות...אני בוכה במיטה..ואתם יושבות כאן צוחקות..כל היום...עם הקפה..
...ו
.... אני..לא רואה..אפחד..מימטר...אני אתי..חזן..אני..טובה...ורק..חושבת עליכם..לא חושבת על עצמי..ביכלל..."..למי..למי..אני הורגת'עצמי..עם ה
.....?..יא זבל..מקוחה.. אה..חן...חיימי..כפרה...בא לך..להצמיד..מיטה?....

KEEK

Member
../images/Emo6.gif

היא ב"דאונט" כי עושים עליה "ליהום" כי נשים זה "שק של עקרבים"

אני מחכה שאורטל תגיע לנקודה שלא תראה אף אחד

ממטר, ואז תשפוך ותוציא את כל מה שצברה במשך חודשיים , אתי לא מסוגלת לענות לה ,היא במצב כזה תנסה לברוח או למיטה ששם תעשה הצגה של התעלפות , או תברח ליוני שיבוא להגנתה, ואז תגלה שיוני וחבריו גרמו לסכסך בן אורטל לאיתן ובין אורן אליה, יש מצב שאז כולם יתרחקו מאורטל, מכוון שאף אחת לא רוצה להסתכסך עם הבנים כי הם קובעים מי תלך הבייתה, אבל היא תזכה להמון תמיכה מהקהל , שיתבטאו האסאמסים.

poseidon111

Active member
אין לי יותר כח לממבו ג'מבו של קרן

היא לא מדברת.היא רק מדקלמת אוסף אין סופי של קלישאות וסיסמאות של בתי ספר למודעות עצמית."תהי מי שאת.רק את חשובה.תצאי מאהבה".ועוד ועוד ועוד.טרחנית בשקל.

למעלה