שרשור ציפורי
לילה נרעשות

KEEK

Member
ואיך הפכה לבחורה כל כך מרירה?

בחורה צעירה ויפה (יחסית), מה כבר עבר עליה שהיא מתמרמרת בלילות כמו אישה גרושה + 4 ילדים עם משכורת מינימום שצריכה לשלם משכנתא? לא מובן לי מאיפה הכמויות רעל ומרמור שהיא מפזרת.. זה כל כך מכער אותה לא רואה בה שום דבר סקסי כלום וזאת נערת ישראל

sivan1237

New member
היא כיערה את עצמה בעיקר

למרות שכבר בהתחלה קראתי ביקורת שכינו אותה שם"דוגמנית על סטריאודים"
וזה הצחיק אותי בטירוף.. לא סתם שני גברים שונים נמשכים לבחורות כביכול פחות יפות ממנה ומהטייטל שלה

דקל69

New member
איזה חזירים הבנים,לא טורחים לעזור לבנות בכלום

כולם ישבו לאכול יחד, הבנות טורחות, מנקות, שוטפות ואילו הבנים כמו מלכים אפילו לא חושבים להושיט יד ולעזור. לא מבינה למה אף אחת לא מעירה להם על זה, והגיא הזה קשקשן בדיוק כמו יוני ואדיוט כמו בן, שיחזור לענבל המהממת שלו בדחיפות, סתם הרס לנו ערב שבו כל הסודות הישנים היו נפתחים וגורמים לסדר חדש בבית. ומאתי לא יצא שום דבר טוב - אף אחד ממילא לא יאמין, גם לא אורטל ודניאל שתפסו אותה בשקר, במזימות ובנסיון סכסוך. נראה לי אתי תגרום לליהום על עצמה הפעם, היא כבר נמחקה - שום שטיק לא יעזור לה, הותיקות די מאוחדות נגדה והחדשות לא מספיק חזקות בכדי לתמוך בה ולעשות מלחמה בבית ובטח לא הבנים. מעכשיו זה אתי נגד העולם.

פונפון32

New member
חזירים זו לא מילה, ולא ברור לי למה הבנות לא

מכניסות להם על כל ההערות הדוחות והבדיחות המפגרות של כיתה ג'

KEEK

Member
ממש דוחים.

וההפקה מחזקת את מעמדם בבית על חשבון הנשים. דווקא להם הביאו חברים מהבית לבלות איתם בוילה. מי שישמע איזה דברים קשים הם עוברים בתוכנית שהם ראויים לפרס כזה. והם מאמצים את הרעיון בכיף הבנות בישלו והם ציחקקו בבריכה, עכשיו הבנות מנקות את האוכל והם אפילו לא מכבדים וקמים מהשולחן. הבנות לא יעיזו להגיד כלום. הן מוכרות את גופן לגברים האלה, אז מה זה לנקות אחריהם כל היום.. זה בקטנה.. מה זה בשביל ליהי לנקות את הצלחת של בן? היא כבר עלתה שלב לשטיפה כללית במקלחת.

ORLYCOHE

New member
אידיוט זו מילה עדינה עבורו! תקראו מאמר שכתב

להשכיב את המתרגלת מאת: גיא בן-רומנו איור: גליה בהט, thesa יום חמישי, 24 ביוני 2004, 15:49 מי מאתנו לא פנטז, בשלב זה או אחר, על המתרגל או המתרגלת שלו? • במסגרת חוק ההטרדה המינית החדש שעבר בכנסת, עיתון "תזה" גאה להציג: המדריך המלא לכיבוש המתרגל • תנסו. בטח שתנסו בבית אחרי 4 שנים במסדרונות האוניברסיטה, 160 נקודות חובה ועוד כמה נקודות זכות, החלטתי לפרסם תזה בעודי סטודנט לתואר ראשון. מכיוון שאנוכי סטודנט ריאלי להנדסה ולא עוד פלספן רוח שהחליט לעבוד במלצרות כל החיים, בחמש הדקות הקרובות אקח אתכם למחוזות מחקרי האקדמי החושף את רזי הינדוס המתרגלת, שהיא כאמור חלק אינטגראלי וחשוב בהליך קבלת הציונים. בשנה הראשונה הגעתי למסקנה שברוב המקרים המתרגלת היא עוד 'נראית אההה' ממוצעת, וככזאת היא חשופה למתורגלי מכוערות וחסרות ביטחון, וסוחבת משקעים רבים ככל 'נראית לא משהו' טיפוסית. חשוב לחשוב רציונאלית בנושא מסוג זה: א. איזה סוג של בחורות נשארות לתרגל באקדמיה? ב. מתי בפעם האחרונה נפלת למראה מתרגלת? ג. כאמור בחורות אחרי גיל 25 הופכות להיות ננעלות חתן כטיל 'סטינגר' מבוית חום. מתי בפעם האחרונה תרגלה אותך מישהי בת 22 אהה?? 1. כלל ראשון בבואך להשכיב את המתרגלת הוא להדחיק את המטרה הסופית עצמה. אחרי הכל, גם נשים מכוערות מזהות חרמנים. חשוב על כל התירוצים שגברים האביסו אותן כל חייהן כדי להקיש ולברוח, והימנע מהם. שדר 'זורם, אבל מחפש משהו רציני': שכנע את עצמך שהיא הכלה המיועדת . 2. למתרגלות קשה יותר להשתלט על כיתה, ותסלחנה לי כל הפמי-שטותניקיות. לפיכך, הראה בגרות, אסרטיביות ומנהיגות ונסה להשתיק, ביחד איתה, את הכיתה בשבילה. היא כבר תחייך אלייך לבד כשישתרר שוב שקט בחדר. אתה בדרך הנכונה! 3. גם המתרגלת היא בן אדם. מכוערת, אבל עדיין בן אדם. יש לה בוודאי שעות קבלה. זו ההזדמנות שלך. התייחס לשעה הזו כאילו הייתה דייט, הווה אומר: דבר לעניין, הפגן אינטלקט אך אל תשכח - זו ההזדמנות שלך להקסים. הבט בה בחום כשאתה מדבר על גלים אלקטרומגנטיים, או סתם על גלים (אם אתה לומד ביולוגיה ימית) וכשהיא תופסת אותך על חם ביים חיוך של מבוכה ("מצטער שנדלקתי עלייך, זה לא היה מתוכנן"). נצל, אם כן, את שעת הקבלה ובקר בה מספר פעמים, אך אל תגזים כדי שהיא לא תחשוב שאתה מטומטם שלא מבין כלום בתרגול. 4. קביעת עובדה כמו "רזית" תמיד תהיה מבורכת, גם אם היא נראית כלא קשורה. רק שים לב שהיא לא שוקלת כמו אלי מקביל. רוב הבנות יענו: "מה פתאום, נראה לך?! אני בולסת בלי הפסקה". זה המקום להפגין רגישות נשית ("סמכי עליי אני מאוד רגיש לפרטים קטנים"). 5. השלב הבא הוא להיתקל בה במסדרון: חייך ברוך כבר מאה מטר לפני, עצור לידה ושאל לשלומה. כשתעברו אחד את השני תסתובב אליה לאחור. אם היא תסתובב גם, חייך שוב. אל תלחץ אם היא לא הסתובבה, היא יודעת שאתה הסתובבת. 6. אחרי שווידאת שהמסר הועבר, כל מה שנשאר לך הוא להזמין אותה לדייט. הנושא רגיש בשל היותך תלמיד שלה, לכן עשה זאת בחוכמה, רגישות וטקט. שכח ממשפטים מעפנים כמו: "בא לך לקפוץ אליי לכוס קפה?" גש אליה אחרי השיעור, כשכולם כבר יצאו מהכיתה,חייך חיוך ממזרי אך כנה, הזז את ראשך הצידה כך שהאוזן תקרב לכתף ובמבע ביישני אמור את השורות הבאות: "תשמעי, אני יודע שאולי זה לא הזמן האידיאלי אבל את מאד מוצאת חן בעיני. הייתי מחכה עד אחרי המבחן כדי להזמין אותך, אבל אני חושש שעד אז כבר תהיי שייכת למישהו אחר. למרות שכרגע זה אולי לא הכי נוח, יש מצב שנצליח להתרומם מעל זה, באיזה ארוחת ערב או בית קפה?" שחק אותה לחוץ קצת מהתשובה שלה. תן לה להרגיש שהנה היא עומדת להפתיע אותך ולעשות לך את היום, היא לא עוד מרובעת שהולכת בתלם. 7. תן לה ליהנות מההרפתקה החד פעמית שסחפת אותה אליה. סמוך על עצמך, אתה הדבר הכי טוב שקרה לה מאז שהיא הייתה באל גאוצ'ו פעם אחרונה. 8. אם הלכת בעקבות המדריך מובטח לך ציון 100 בבחינה וזה מה שחשוב הרי. אם עשית הכל ועדיין ולא הצלחת במשימה, אז או שאתה עתודאי (וזאת כבר בעיה שלך, אבל גם לך תהיה חברה יום אחד), או שכדאי שתנסה את המין השני שם, אני מקווה, תקצור יותר הצלחה. הוסף תגובה

goodpink

New member
טוב ראיתי את הפרק האחרון איתן ודניאל עדין לא

מעוררים רגש הם חייבים לעורר רגש כדי שיתחברו אליהם...אפילו אצל הפסיכולוגית זה לא היה ריגשי... ראיתי את הפרק ומופתעת לטובה עם כל העריכה שעשו לטובת קרן...עדין לא עורר יותר מידי רגשית...כל פעם אומרת לפחות היא לא הכי יפה ולא הכי מעוררת אמפטיה כי אחרת עם עריכה כזו היא כרגע היתה מובילה כל כך במירוץ למיליון

goodpink

New member
כמובן שהאידאל שיראו AS IS אבל עם הפקה מכורה

כזו כאשר זה לא המציאות כרגע למה להיות באשליות... בהתחשב שזה מה שהם שידרו והאגנדה שהם ניסו לדחוף עם העריכה לטובת קרן וקרן וגב... לא יצא להם כל כך מוצלח כמו שהם ציפו. חלק משמעותי מזה הוא שקרן לא הכי יפה ומעורר סימפטיה אם זו היתה לדוגמא בחורה עם בייבי פייס כמו ענבר היא היתה כמעט בלתי אפשרי להשגה בדרך למיליון... שחשבתי שיש יותר בינה לבין גב... חשבתי שאצל הפסיכלוגית היא תעורר יותר רגש... כל זה לא היה... כבר לא יכולה לסבול לשמוע אותה אומרת לגב ...באותו טון קבוע...גב לאן נעלמת...על מה אתה חושב...גב... יו זה פשוט בלתי נסבל...

סתיו7337

New member
איזה פראזיטים הבנים. מעצבן לראות אותם ככה

יושבים בלי להזיז זרת, כשהבנות מפרפרות, מפנות ומנקות ועוד חבר של איתן קורא להן "בואו, בואו תפנו" כי הוא אוכל יותר מידי..... איכס

דקל69

New member
ממש דוחים, יושבים כמו מלכים, משבחים את עצמם

כאילו הם מציאות הדור. מעבירים בקורת והסטוריה של הבנות. הגיא הזה הוא גרסא יותר סימפטית של יוני אבל קשקשן כמוהו. ועכשיו הוא עוד לועג לבנותף "אתן צריכות עזרה?" וצוחק ואומר סתם לא. פשוט מרגישים מלכים ושולטים. מקשקשים להם כמו זקנות.

KEEK

Member
תודה לאל שהוא נשוי. אם לא גם הוא היה נכנס ../images/Emo46.gif

goodpink

New member
על מי גיא החבר של איתן אמר שהיא חריפה...

ומעניינת לפי הת.ז שלה הוא מתנשא אבל מישהו שיכול לחשוף את הבנות ויגיד הכל באופן גלוי לאיתן ולא יפחד להגיד את הדברים.

andy181

New member
הוא נראה סתם זבלן שכל, לא הייתה אף ת.ז

שהייתה חריפה.

למעלה