שירשור פאנפיקים|זבנג|

טטייייייייי, כמה כישרון טמון בך.

מוכשרת! אני אוהבת איך שאת מתארת את הדברים, משאיר טעם לעוד:) יאללה, מה עם פרק שלישי? מחכה לזה כבר:)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| גמני :)

זה סתם קטע קצר :}~ תיהנו [או שלא.] ופסח שמח לכולכם! D:~

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| אמ, בהודעות.

פאנדום : אינויאשה. שיפ : אינויאשה/קאגומה. דירוג : PG13 הערות : נכתב בלא מודע, עבר בטא. אני רואה אותם מול עיניי, הרוח משחקת בשיערם ומפזרת אותו באוויר הלילה הקריר. הוא מחבק אותה, מצמיד אותה אליו בחוזקה. הם עומדים מחובקים. אז היא מתרחקת- ומסתכלת עליו, מעבירה את ידה על לחיו בעודה לוחשת לו דבר מה- שלא הצלחתי לשמוע. הוא רק שתק. אז נשען קדימה והצמיד את שפתיו לשפתיה בנשיקה. באותו הרגע, לא יכולתי להרגיש דבר חוץ מדקירה חדה בחזה, והדמעות טשטשו את ראייתי. אינויאשה, שד למחצה. שיערך הכסוף שופע מטה, ושתי קצוות נופלות ממנו הצידה. מבט חודרני בעיניך,שכל פעם בה אני נתקלת בו,עוברת בי צמרמורת. וחיוך, שרק לעיתים רחוקות אינו מלווה בלגלוג. זהו אתה, אינויאשה. ואני אוהבת אותך כך. קאגומה, בת אדם רגילה לחלוטין. שיערי השחור חסר צורה. מבט מבולבל, מחפש אותך בכל מקום. וחיוך שתמיד נמצא על פניי, בעיקר כשאני חושבת עליך. זוהי אני, עד כמה שהמציאות כואבת. ולמרות זאת, אני מרגישה אותך. אתה מחבק אותי, מצמיד אותי אליך בחוזקה. אנחנו עומדים מחובקים. ואני מתרחקת- כדי להסתכל עליך, ומעבירה את ידיי על לחייך, בעודי לוחשת "אני אוהבת אותך." אתה שותק. אז נשען קדימה, ומצמיד את שפתיך לשפתיי בנשיקה. והלב שלי פועם במהירות, ואני מחייכת לתוך הנשיקה. כמה חבל, שזו רק אשליה.

הבטחתי סלאש, הנה סלאש, סשו ונראקו:

סשומארו ישב על אדן החלון ועיניו השתקעו בצלקת כה יפה, כה גדולה וכה חושנית שהתפרשה על גבו המושלם של נראקו. גופו היה חשוף למראה ואור הירח התיר את עיקבותיו עליו בעודם מבליטים כל עיקול מושלם ומעודן. שיניו של סשומארו חשקו אלו באלו וסיננו דבר לא מובן. "אמרת משהו?" עיניו היוקדות של נראקו הסבו את מבטן אל גבר הנאה שישב בפינת החדר האפלולית. אוויר סמיך של קיץ ריפד את חלל החדר והקשה על נשימות סדירות שהתגלו כפעימות לב מסעירות וגדושות התלהבות ואהדה איש אל רעיהו. "...לא, לא אמרתי דבר" לחש אל הלילה והשיב את מבטו לבחוץ. "איך שאתה רוצה" אמר חרישית בנימה מאכזבת. "זה פשוט.. תראה, אינני יודע איך לומר לך זאת מבלי לפגוע במה שיש ביננו" אמר סשומארו לבסוף. מבטו של נראקו הופנה בחדות ועיניו ניסו ללכוד את מבטו של סשומארו. "פשוט תגיד ואל תחשוש" חיוך זעיר ספק ביטחון ספק פחד פלש אל שפתיו הבוהקות. סומק קל התפשט בלחיו של סשומארו וכעת נראה כה נבוך כילד תם ששאל את הוריו בטבעיות על בואם של תינוקות לעולם. לשונו רעדה כתולעת מתפתלת, ליבו החסיר פעימה, ונשימתו היתה כה כבדה שנשמעה עד לאוזנו של נראקו: "אני לא יודע אם אני יכול להתמודד עם רוע שכזה, אני מרגיש מוגן, אולם קיימים מצבים ששערות ידיי מסתמרות ועורי נעשה נקבובי כשל ברווז בעודי צופה בך נלחם כגבר בטוח בעצמו. אתה מבין... אני חלש, אתה חזק, אני מחפש בך קמצוץ קטן של אנושיות ואהבה טהורה, אך הדבר היחידי שאני מוצא הוא זדון ותו לא". דבריו נאמרו, ואם התחרט עליהם בשנייה זו, היה זה מאוחר מדיי. עיניו השלוות של נראקו נחו על שפתיו הסגורות של סשומארו משסיים את נאומו יפה הנפש והעלוב, הזעם שחש כעת היה כה קודח וצורב עד כי יכול היה לתקוף את סשומארו, אך לא עשה זאת משום אהבתו אליו, גם אם הדבר לא נראה כך. הוא קם על רגליו באדישות ניחוחה כאישה שזה עתה יצאה מאמבט לוהט ומפרגן, חיוך מסתורי פלש לשפתיו והוא החל להתקדם בצעדים כבדים לעברו של סשומארו המבוהל. הוא פחד, כן, פחד מאוד, ולא מפני נראקו עצמו, אלא מפני תגובתו ההשקטה שכלל לא היתה אופיינית לנראקו הגבר שאינו נשלט, אם כי השולט והחזק. "מישהו פה פצה את פיו בדברי הבל של נקבות!" נבח. פניו התקשחו ולהטו כאחד, הוא רצה לתפוס את סשומארו בזרועותיו וללכוד את תשומת ליבו בעוצמתו ותשוקתו אליו. הוא לא רצה לפגוע בו, אך דבריו הלהיטו אותו, הרגיזו אותו ואף גרמו לדמו לבעבע מבעד לורידיו התכולים. עיניו בוערות תוקפות בתעוזה את סשומארו במבט מכאיב של חרטה. "אני מצטער" החל ליבב כילדה קטנה, אל תתייחס לדברי נראקו, בבקשה ממך, אני מוכן לעשות למענך הכול! הכול..." דמעות הציפו זוג עיניים בוכיות ועצובות. סשומארו נפל על בירכיו וראשו מושפל בין רגליו של נראקו, הוא התייפח בחרטה גלויה מול אהובו היחיד, גבר חזק ויפה תואר שפניו הצטיירו כפנים מושלמות שאין כמותן. "קום!" לחש בקול חרישי בעוד מבטו מופנה קדימה. הוא כלל לא הרעיף עין למטה, אל 'הילדונת' שבכתה בכי מר למרגלות נוכחותו הקשוחה. "התייצב על רגליך והבט אלי!" קולו המתנשא הידק את מיתריו. סשומארו הסב מבטו מעלה, אל פניו החיוורים של נראקו היפה, תוי פנים כה מחודדים ונוגים שהבעיו לרגע חמלה ורגש. הוא קם על רגליו ברעד קל, עפעפיו נפוחים מהתייפחות נוגעת, כעת היה בגובהו של נראקו האיתני. "דבריך פגעו בי, האם אתה מודע לעובדה זו סאשי?" הוא דיבר בעדנה כה מושלמת עד כי סשומארו חש הקלה מסויימת טבולה באושר רבבי. סאשי, הוא קרא לי סאשי, אל אלוהים! מה הוא סח? מה הוא כבר זומם? תהה לעצמו. בימים יפים ללא מחויבות מוקדמת, נראקו היה קורא לסשומארו בכינויי חיבה רבים, אך סאשי היה החביב עליו ביותר. "אני מצטער" הוא חזר על דבריו בפרץ קל של התרגשות מוסוות, "אנה ממך נראקו! סלח לי, אני מצטער". שתיקה קלה שררה בחדר ואי נוחות מצד שניהם תקפה בבישנות. נראקו חייך קלות, אחז בידיו את פניו של סשומארו בעדינות וקירב את פיו אל מיצחו. רעד קל עבר בגופו, וצמרמורת מוכרת ונעימה חזרה ללטף. "סאשי" נראקו לחש בעודו מצמיד זוג שפתיים רטובות למיצחו של סשומארו, וכשסיים, פניו חפרו בחושניות את שיערו של בן לוויתו האהוב. "אני סולח לך" אמר במתיקות ועיניו חזרו לחייך באהדה כלפיו. הם התחבקו ונשכבו לישון איש בזרועות רעיהו. הסוף :)

ketty the sheep

New member
זה ממש יפה :)

אמנם הכתיבה מעט מסורבלת במקומות מסוימים, אבל בהחלט אהבתי. אם כי ... אני לא מבינה איך ססשומארו מתלונן על חוסר רגישותו של נראקו. הרי נראקו אוהב אותו, וכדי להיות במערכת יחסים צריך הרבה רגש ואנושיות. אבל שוב, אין כמו סלאש טוב בשביל לשבות את ליבי.

שמחה :)

שמצא חן בעיניך ^^ מחמיא לי. תודה. העניין של הכתיבה המסורבלת... המממפ, בואי נגיד את זה ככה - בסלאש הזה השקעתי גג 20 דקות של כתיבה, בלי שום עריכה, קריאה מקדימה (טוב נו, אחת
) וזהו. בשבילך אני מוכנה לשפר את זה:) חג שמייחחחחח!

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif התכוונת אין כמו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סלאש בשביל לשבות את ליבך אצלך העיקר שזה יהיה סלאש

J e i n

New member
הניסיון שלי לפיק. חלק 1

לילה ירד. קאגומה, אינויאשה ושאר החבורה החליטו לעצור וחנו ביער. לאחר שאכלו ארוחה שאינויאשה ניסה לבשל. בישוליו של אינויאשה לא נחלו הצלחה רבה בקרב הטועמים, אך אינויאשה נראה כה גאה בעצמו שהם החליטו להיות מנומסים ולהשתדל שלא להקיא את נשמתם. לאחר מכן סאנגו שכבה לישון, וכמוה גם קאגומה, ששיפו התכרבל בנחת בידיה. מירוקו שמר עליהם ואינויאשה הלך בינתיים עם קירארה להתאמן בלנסות להבחין בצלקת הרוח. לאחרונה הוא השתפר מאוד ושליטתו בכך הייתה מלאה כמעט לחלוטין. הוא היה אסיר תודה לקירארה על עזרתה. כעבור זמן מה הם חזרו והחליפו את מירוקו בשמירה. לפתע קירארה התחילה לנהום ללא סיבה נראית לעין לעבר אחד הצללים. אינויאשה ניסה פנה לאותו כיוון, אך הוא לא שמע, ראה או הריח שום דבר חשוד. "זה בוודאי היה סתם חרק או משהו", הוא ניסה להרגיע את קירארה. היא הפסיקה לנהום אך לא לחלוטין נרגעה. אינויאשה עמד, ערני לסביבתו. מבטו חלף בין חבריו השונים. חברים. הוא מעולם לא חשב שירגיש כך כלפי חבורה של בני אנוש. לראשונה בחייו, מאז קיקיו, הוא לא היה לבד. ולאחרונה הבנה זו החלה לחלחל בו. זו הייתה הרגשה נעימה. הוא צעד בשקט בין החבורה הישנה. מירוקו נחר בעוצמה, אך למרבה הפלא, השאר לא התעוררו מכך. כנראה שכבר התרגלו. כשעבר ליד קאגומה נעצר והסתכל עליה ארוכות. היא נראתה כל כך פגיעה כשישנה, כל כך עדינה... אינויאשה עצר בעד עצמו מלהמשיך בחוט מחשבה זה. הוא פנה בנחישות מקאגומה והמשיך לצעוד לעבר קירארה, שהייתה כבר ישנונית. "לכי לישון", הוא אמר לה ברכות, "אני אסתדר כבר לבדי, ממילא לא נראה שיש כאן בסביבה נפש חיה כלשהי מלבדנו". קירארה המשיכה להסתכל באינויאשה במבט שואל, לא בטוחה, אך כשהחווה לה פעם נוספת שתלך לישון, היא עשתה זאת. אינויאשה התיישב על הדשא, ובעודו נשען על סלע, הרים את מבטו לשמיים ופנה להביט בכוכבים. למחרת בבוקר מירוקו התעורר ראשון. בפיהוק ענק שנראה קטלני כמעט כמו חלל האוויר שלו הוא העיר את סאנגו. היא התעצבנה עליו ומלמלה לעצמה בזעף: "יהרוג אותו להתנהג בנימוס?". הם ראו את קאגומה בצד, מכוסה בשמיכה עד מעל הראש, עדיין ישנה, מכורבלת עם שיפו. הם החליטו להעיר אותה, על מנת שיוכלו לצאת להמשיך לחפש אחר רסיסים מאבן ארבעת הנשמות. סאנגו התקרבה אליה מאחורה וניערה אותה בעדינות. קאגומה לא הגיבה. סאנגו ניערה אותה יותר בחוזקה, אך קאגומה עדיין לא זזה ממקומה. הרגשה מבשרת רעות החלה להיווצר בליבה של סאנגו. היא הסיתה את הסמיכה, ואז עיניה נפערו. אינויאשה ומירוקו שמו לב לכך, והתקרבו אליה במהירות על מנת לראות מה היה הדבר שגרם לסאנגו להיבהל. מה שהם ראו סחט מהם תגובה דומה לשלה. מתחת לשמיכה לא היה דבר מלבד ערמת בדים ועליה ריר אשר הזיל שיפו הישן שהיה מכורבל בתוכה... הממ מקווה שאהבתם בינתיים... רוצים המשך?

למעלה