../images/Emo199.gif אני חושבת שהבנתי את ההתנהגות של גב
כשהוא היה בוילה בתור אורח הוא אמר לאיתן על קרן שהיא אחת שמשחקת עם גברים בחוץ וגם אמא שלה הזכירה את זה ברמז. אז עכשיו הוא מנסה ללמד אותה לקח, שתרגיש איך זה שמשחקים איתך, ככה נראה לי בוקר טוב
כאלה שהיו בבית, ואמרו שאין שם אהבת אמת בשיט? אפילו ונינה אמרה אתמול, והיא קצת יותר מחוברת לבית ולא לסנוק ר כמו דנה, שאיתן ל א!!! מאוהב בדניאל. נקודה. לדעתי גם היא לא, היא מניפולטיבית מגעילה ו"אשת עסקים" שרוצה לפתח את ההימורים שלה. המיליון שתיתן לה-יעזרו לה תרמת תרומתך לחברה! חזק ואמץ סטאר!
אם זה נכון שההפקה מובילה את קרן למיליון האם יכול להיות שהם אומרים לה להידבק אל גב ובגלל זה מראים אותה מתעלקת עליו והוא קרש (זוכרים שבהתחלה שעות לא הראו לנו מה קורה בלופט ביניהם? פתאום מראים ובדרך כלל מה שמראים זה קרן רוצה מאוד וגב פסיבי) וההפקה תנחה את קרן כשבוע לפני הגמר להגיד לגב זהו.. כמובן עם דמעות ודרמה ואז האמפטיה של הקהל תהיה אליה ויסמסו לה , למסכנה.. וככה היא זוכה במיליון בהליכה. קונספירציה שלי או ראיית הנולד.. עוד שבועיים נדע
את אותם דברים, בהבדל אחד. אני לא בטוח שקרן צריכה את ההפקה שתנחה אותה.היא מודעת לתדמית המחורבנת שיצאה לה כטורפת וחסרת רגישות בעקבות מקרה ליזי.זו הדרך שלה לעשות סיבוב פרסה בעיני הצופים ולגלות את הצד הפגיע שלה.יש לה את השכל והמוכנות לכך.