שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

לונדרון

New member
יכול להיות שמסע הצלב

של ענבר נגד איילת לא היה חברי בלשון המעטה, צורם, מרגיז, מקומם ומכעיס. נכון שגם אין דרך לדעת כל מה שעבר בין השתיים, ובינם לבין ענת וכל השאר. מאז, לענבר היו גם מספר בדיחות חסרות טעם, שסלדתי מחוסר הרגישות שלה. אבל, אבל, אבל באופן אישי אני עדיין לא רואה בכל אלה, סיבה מספקת לצאת למסע צלב נגדה.

easternstar

New member
אבל, יקירתי. זה אינו מסע צלב

בסופו של דבר ענבר תחזור לחייה וסביר מאוד שכפי שהיא מקווה גם תטפס למעלה בעזרתו של הבוס שלה. היא אמרה שהיא העוזרת האישית של האיש החזק וסיפרה שהוא גם הראה לה את המכרז החדש לקידום. ממבט שטחי נראה שהיא יודעת לטפס למעלה, בלי להתחשב במי שעומד בדרכה. בעולמנו הרבה פעמים זה מתכון להצלחה. השיפוט שלנו הוא זמני ורק בנקודה אחת: אם אנחנו רוצים שאחרי התנהגות כזאת היא תישאר בווילה ותזכה בהזדמנות למיליון או לפרסום. אם אנחנו חושבים שההתנהגות שלה בנושאים מהותיים ראויה לגינוי אני לא חושב שראוי להצביע עבורה. ב"חיים האמיתיים" לא חושב שאחד מאיתנו יפגש איתה.

לונדרון

New member
ברמה העקרונית, אתה צודק שיש טעם לפגם ובנוסף

לדעתי, לא צריכים ללהק אנשי הפקה מהטלוויזיה לתוכניות ריאליטי.

noaxxx

New member
לונדי, אני לא משתתפת בשום מסע צלב ../images/Emo9.gif

אני רק מגיבה להתנהגות שלה, שצורמת לי בעין. ואולי בגלל שלהרבה מהחברים פה זה צורם בעין, אז מתקבלת התחושה כאילו מתנהל נגדה איזשהו מסע צלב. וקשה לומר שהחברים פה לוקים באינטליגנציה, אז זה רק אומר דרשני לגבי ההתנהגות של ענבר. אגב, ראית את המסר ששלחתי לך?

לונדרון

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif והיי

כולה ניסיתי להפיג את השיממון והשעמום פה וידעתי שזה יקפיץ את הדיון
סליחה

noaxxx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו ראיתי...../images/Emo45.gif מצחיקה

סתיו7337

New member
הקטע עם השפים האלה ממש ילדותי. הפקה של גן

מה השטויות האלה? תנו משימות נורמליות. תנו אתגר, משהו מעניין לראות ואל תלמדו מהאח הגדול. משימות קצרות הן הרבה יותר מעניינות ממשימות (לא מעניינות) שנמשכות כמה ימים. או בקיצור, המשימה צריכה להיות מאאאד מעניינת כדי להמשך כמה ימים (דוג': משימת הארועים הלא צפויים שהיתה באח הגדול)

madteacher

New member
בוקר טוב לונד וכל החברים ../images/Emo140.gif

אתמול היה אחד הימים (והלילות) המשמימים ביותר בוילה. (אם לא ה ...) נקווה שהיום יהיה מעניין יותר!

klapim

New member
איחסאיזה אדםדוחה אתי

עכשיו מלכלת על אורטל החברה היחידה שהיתה לה בבית מתי הבנים והבנות יתערררו? ולונדון מהשכתבתי ונמחק על גב נהפך למאד אקטואלי

חני156

New member
אתי חזרה לסורה זוועתית יש לה את קרן וליהי שוב

לא צריכה את אורטל עכשיו... יאלה אורטל צאי עליה

madteacher

New member
איך בדיוק יש חה את קרן וליהיא?

אם את באמת צופה, ולא רק מתעדכנת בפורום, את אמורה לדעת שקרן וליהיא התרחקו ממנה מאוד בימים האחרונים, וזה ממש לא קשור אליהן. חבל שממהרים להסיק מסקנות מבלי שיודעים את כל התמונה.

למעלה