שרשור עדכונים בוקר
שבת 20/8/11

סתיו7337

New member
הרגה אותי עכשיו קרן ../images/Emo13.gif

דפקו עלינו וואחאד וילון, שמו לנו רשת לתפיסת זבובים ואמרו: אתן ליידי

סתיו7337

New member
שמעת איך תיארה את תחרות מיס עולם? ../images/Emo13.gif

השמלה של מיס יוון שהלוותה לה, הפרח הורוד שתקעו לה על הראש.... יש לה את זה בלהצחיק

madteacher

New member
היא החליפה שמלה עם ליהיא

כי השמלה של ליהיא היתה הכי מסורבלת ולא מחמיאה. הבטיחה לה אתמול שיעשו סבב. חברה טובה...

ela501

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם! מה אתי אמרה על אורטל?

webguy

New member
משהו שלילי מאוד...

שהיא עצבנית בגלל המחזור .. ובלי קשר היא כזו גם בלי מחזור משהו כזה.

easternstar

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif

מאז שהמשימה המעממת הזאת התחילה כמעט ולא פתחתי את הערוץ באינטרנט. אני מנחש שהמשימה הזאת הרגה כל סיכוי למשהו מעניין שיתפתח בין הדמויות. היה משהו?

רותי167

Well-known member
בוקר אור,המשימה משעממת מאוד ואתמול היה

הלילה הכי יבש בוילה.

Shirly23

New member
זו רק אני או ש

גב מתברר ככשלון מהדהד נוסף של ההפקה ? הבחור אנמי לחלוטין, לא מתערבב לא עם הבנים ולא עם הבנות, הבנות (חות מליהי המעורערת) ממש לא מתייחסות או נופלות שדודות לרגילו כפי שבוודאי ההפקה חשבה שייקרה. גב נראה אבוד למדי ואני ממש בספק אם משהו יצליח להתרומם שם (תרתי משמע). מעבר לכך, הכישלון היה צפוי. ככה זה שאינטרסים אישיים, הכרות מוקדמת של ההפקה עם גב ורצון לרכב על האדים האחרונים של העונה האחרונה של הישרדות (שכשלה גם כן) מתערבבים עם מקצועיות. חסרים גברים חתיכים, מעניינים, אינטיליגנטים וכריזמטיים שאפשר להכניס לווילה ? גב נחמד מאוד, אבל סטלן תל אביבי לשעבר שרוב הזמן מתהלך בשנקין עם גופיה וכלבה חומה - לא בדיוק עונה להגדרה גבר איכותי ומשפריץ כריזמה. עוד סוגייה מרתיחה היא אורן. הבחור בן שלושים ומשהו, חרמן אש ולפניו עומדת פצצת סקס בשם אורטל שרעבה למשהו מסעיר (ניסיתי להיות עדינה). למה הוא לא מפרק לה את הצורה ? מה הוא מתלבט ומתבלבל כמו איזה נערה בתולה מהתיכון ? הוא לא קלט באיזו תוכנית הוא ? לא במקבילית המוחות (בלשון המעטה) - הוא בתוכנית שאמורה להיות נוטפת סקס והורמונים. בן איבד כיוון לגמרי ואיתו המצב אבוד. איתן כבר בחר את דניאל. ויוני - לא ברור מדוע הכניסו אותו בכלל. הוא חמוד ונעים לשיחה, אך היה ברור שאף בחורה לא תימשך אליו ולכן הוא סתם תופס משבצת. אין לאיתן חברים קצת יותר אטרקטיבים ? נגיד חברים שחיינים שלו לשעבר ? אם אני הייתי הבעלים של ערוץ 10 הייתי דורשת תשובות למהלכים השגויים של ההפקה שמניבים 8% רייטינג.

easternstar

New member
הם הרסו את הדינמיקה עם השטויות שלהם

גב התחיל בסדר ואם היו נותנים לו לפעול בעצמו, כמו שנתנו להם לפעול בהישרדות בין המשימות, גב היה בסדר. כשרק התחיל להיות בלאגן והדינמיקה השתנתה הם שמו את המשימה האידיוטית והמשעממת שלהם שהרגה הכל. אגב, מיד בתום המשדר המרכזי ביום חמישי כתבתי שהמשימה הזאת תהרוג את הדינמיקה שהתחילה בבית. צפיתי את מה שיקרה ואני חושב שלא רק אני. עוד חברי פורום ידעו שזה מה שיקרה. הפקה חובבנית ואידיוטית. עכשיו הם צריכים לתקן את מה שקילקלו.

למעלה