זו רק אני או ש
גב מתברר ככשלון מהדהד נוסף של ההפקה ? הבחור אנמי לחלוטין, לא מתערבב לא עם הבנים ולא עם הבנות, הבנות (חות מליהי המעורערת) ממש לא מתייחסות או נופלות שדודות לרגילו כפי שבוודאי ההפקה חשבה שייקרה. גב נראה אבוד למדי ואני ממש בספק אם משהו יצליח להתרומם שם (תרתי משמע). מעבר לכך, הכישלון היה צפוי. ככה זה שאינטרסים אישיים, הכרות מוקדמת של ההפקה עם גב ורצון לרכב על האדים האחרונים של העונה האחרונה של הישרדות (שכשלה גם כן) מתערבבים עם מקצועיות. חסרים גברים חתיכים, מעניינים, אינטיליגנטים וכריזמטיים שאפשר להכניס לווילה ? גב נחמד מאוד, אבל סטלן תל אביבי לשעבר שרוב הזמן מתהלך בשנקין עם גופיה וכלבה חומה - לא בדיוק עונה להגדרה גבר איכותי ומשפריץ כריזמה. עוד סוגייה מרתיחה היא אורן. הבחור בן שלושים ומשהו, חרמן אש ולפניו עומדת פצצת סקס בשם אורטל שרעבה למשהו מסעיר (ניסיתי להיות עדינה). למה הוא לא מפרק לה את הצורה ? מה הוא מתלבט ומתבלבל כמו איזה נערה בתולה מהתיכון ? הוא לא קלט באיזו תוכנית הוא ? לא במקבילית המוחות (בלשון המעטה) - הוא בתוכנית שאמורה להיות נוטפת סקס והורמונים. בן איבד כיוון לגמרי ואיתו המצב אבוד. איתן כבר בחר את דניאל. ויוני - לא ברור מדוע הכניסו אותו בכלל. הוא חמוד ונעים לשיחה, אך היה ברור שאף בחורה לא תימשך אליו ולכן הוא סתם תופס משבצת. אין לאיתן חברים קצת יותר אטרקטיבים ? נגיד חברים שחיינים שלו לשעבר ? אם אני הייתי הבעלים של ערוץ 10 הייתי דורשת תשובות למהלכים השגויים של ההפקה שמניבים 8% רייטינג.