שרשור צהריים
ואחריהם

webguy

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אורטל מוותרת על הגנה מהדחה והולכת...

עם האמת שלה ..!! לא נמשכת אל אורן ולא מתכוונת לשחק את המשחק של אוהבת בשביל השרדות ..!! ואם ככה המסקנה אם תגיע להמנות בין 3 המודחות סבירא שתעוף ..וחבל ..!!

andy181

New member
היא היחידה במבין כולן שתהיה חסינה, אין לך מה

לדאוג..

billc

New member
בא ואסביר לך את הלוגיקה של אורטל

היה לה חשוב להשאר לפחות תקופה מסויימת בוילה ואת זה היא עשתה אם היא יכולה לזכות במיליון, אז סבבה ואיך זוכים במיליון? זוכים אם הקהל אוהב אותה אם הקהל מעמיד אותה להדחה השבוע, אז הקהל לא מספיק אוהב אותה, ואם הקהל לא מספיק אוהב אותה אין לה סיכוי לזכות במיליון , אז מה הטעם להישאר באופן לא אמיתי בוילה כמו ליהי, להגיע לסוף ולא לזכות

צהריים טובים לכולם.. נועה כנסי

לגבי התגובה שלך מאתמול.. "קרן מור גב יוני וענבר יושבים יחד בחוץ. פתאום קרן מחמיאה למור על האיפור (כשהיא עצמה כמובן איפרה אותה). מור אומרת לה, תודה זה שלך, קרן עונה לה, לא- שלך. והכל בחיוך כמובן. זה בדיוק מה שהבנים רואים מולם, בחורה מקסימה ומפרגנת... הבנת?" היא יכולה לקפוץ לי בזיגזג.

noaxxx

New member
../images/Emo140.gifהיי סוז.. ../images/Emo6.gif גם לי

אז מה את אומרת על מה שהלך אחרי שהלכת לישון? אני מקווה שעדכנו מספיק כדי שניתן יהיה להבין מה הלך שם.

אין לי מושג מה היה מ3 וחצי והלאה

אני עכשיו קוראת את כל מה שפספסתי. אני גם מקווה שיהיו עדכונים.

efrat800010

New member
שבת שלום ../images/Emo140.gifאיזה קטע

שענבר וקרן חיכו אתמול לגב ומור לא ייאמן איזה עליבות
לדעתי גב רוצה את קרן בתור חברה,אחת מהחבר'ה ולא כבת זוג אני מקווה שהוא יבחר במור כבת זוג ואז יעמוד מול איתן ודניאל בגמר ומול ארבעתם אורטל והיא תיקח את המיליון הגעתי למסקנה בשבוע האחרון שחוץ ממנה לאף אחת שם לא מגיע.

יש כבר שעה שיחה של יוני ואורטל

אף אחד לא מעדכן? אני התרכזתי בלקרוא עדכונים מאתמול והים ולא הקשבתי לשיחה.

ממה שהספקתי לשמוע

אורטל חשפה שהיא לא נמשכת לאורן, ויוני ייעץ לה איך לדבר איתו בצורה יפה מבלי לפגוע בו ומבלי לומר לו מפורשות שאינה נמשכת אליו. דבר נוסף שאורטל אמרה לפני כמה דקות, שיש פה אנשים שיעשו הכל כדי להישאר בוילה בכל מחיר, יוני שאל אותה למי היא מתכוונת, אז היא אמרה שליהיא ממש מפחדת לעזוב ובגלל זה היא נדבקת לבן. והיא ספרה לו שליהיא אמרה לה אתמול שהיא מיואשת, היא כבר לא יודעת מה לעשות כי אפילו כבר בן לא רוצה אותה, והיא חוששת לעוף.... לפחות אורטל לא מבזה את עצמה בשביל להישאר שם במחיר של להיות עם מישהו שהיא לא נמשכת אליו, כמו שהבחורה הדוחה ליהיא עושה... מאד מקווה שהיא תעוף ותתמודד פנים מול פנים מול הפחד הכי גדול שלה!!!

תודהרבה../images/Emo45.gif ומסכימה איתך

עם כל זה שהיא מסתורית, והיא לא חושפת את עצמה כמו אחרים, אנחנו יכולים להגיד עליה וזה שהיא כמעט מההתחלה קלטה מי נגד מי ומי זה מי ומי יותר יצור מהשני. ואין לה בעיה מדי פעם להגיד אמיתות כמו שתיארת שהיא אמרה כעת ליוני.. זה טוב. ושהיא לא תצמד לגבר בכל מחיר בשביל הנצחון.

efrat800010

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה מה שהקהל אוהב באורטל !אומרים

סייג לחכמה שתיקה אורטל לא מדברת הרבה אבל שהיא מדברת היא אומרת דברים חשובים וכנים. יש בה איפוק והבנה של המתרחש סביבה,היא חכמה ושוקלת כל צעד. היא אינה מוכנה להשפיל את עצמה ,עם כבוד עצמי וערכים (לא רוצה לפגוע באורן,לא נכנסת בין דניאל ואיתן) היא יודעת להיות חברה נאמנה ולא נסחפת אחרי הבנות.

efrat800010

New member
היא אף פעם לא פלירטטה עם אורן ותמיד

כיבדה אותו ונתנה לו מקום של חבר

דקל69

New member
היא ניסתה ורצתה רק בגלל שהיא הודתה בעצמה

שהוא אדם מדהים וגבר מקסים. בסופו של דבר האינסטינקט הטבעי שלה גרם לה להרגיש שלא תוכל להתנהל בקשר ללא משיכה, למרות הרווח האישי שלה ולמרות שיודעת שגבר כזה יכול לעשות אותה מאושרת. היא רק דיברה איתו תאורטית אבל בתאכלס מעבר לחיבוק חברי היא לא יזמה ולא נתנה לכלום לקרות ביניהם, אפילו לא למען הנסיון. השכנוע העצמי לנסות ולהיות איתו לא עבד בגלל חוסר המשיכה לטיפוס וכנראה גם פיסי אך לפחות היא לא הבטיחה לו כלום ולא השלתה אותו.

למעלה