שרשור
דמדומים

בן הזה גם חושב שהוא איזה דוגמן, מסתובב בלי

חולצה. הדוחה כל הזמן מנשק את ליהי בצוואר.

adiyon2

New member
הוא מסכן, לא יכול לנשק אותה בפה

כי יש לו דלקת גרון.

merilue

Well-known member
עכשיו אני מבינה למה ליהי שעות

יושבת בסוף יום עם המגבונים הלחים --לנקות את הריר והרוק של הלטאה השקופה,בן איכס

didush100

New member
מעניין למה את כ"כ מתאמצת כדי ללכלך על ליהיא

מאוד מעניין...

merilue

Well-known member
באמת מעניין אותך?כי אותי מעניין למה את

מסלפת דברים שאנשים רואים ושומעים,דידוש את לא אמינה בשיט תתבגרי כבר,אין לי שום אינטרס אישי לרשום ליכלוכים על ליהי מה לך ולליהי??מה??אני לא מאמינה לך שאת לא רואה את מה שאני רואה לאור גילך מישהו רשם לך שאולי זה מתוך תמימות,לא מאמינה בזה בכלל משום מה את אוהבת את כל הילדות הרעות,הדורסניות,הקלולסיות והפחות אנושיות בתכנית ולבנות היותר טובות,ברמה,משכילות,אנושיות את רושמת-"אוף שיעיפו את המצלמה מהן,איפ,משעמם לי" כייף לך לך לראות רוע?? כייף לך לראות ולשמוע שקרים,אסטרטגיות זולות,ניבולי פה,תחמנות??? מה עובר עלייך,חסר לך אקשן בחיים?? תהיי פיירית מעט ותפתחי את האוזניים והעיניים-כי לכל אורך התכנית היית עיוורת,וחירשת אל תשכחי שגם את אתי אהבת ב"שיא" שלה,בבלגנים,בשינאת חינם-ואיבדת בה עיניין כשאתי נחלשה ונעלמה מהמסך מה זה אומר עלייך???תחשבי על זה לילה טוב

didush100

New member
אני ממש לא מסלפת את העובדות

האסטרטגיה היחידה שקיימת היא כאן בפורום שמציג עובדות לא נכונות ולא אובייקטיביות. זה כואב לי לראות את העליהום שנעשה כאן על ליהיא וקרן על לא עוול בכפם. למעשה זה גועל נפש.

merilue

Well-known member
מה זה?"על לא עוול בכפם"???את רצינית עכשיו?

למה את מנסה סתם להרגיז??את מנסה להרגיז ,נכון?? חרם ונידוי על ליז חרם על אורטל שינאת חינם בדניאל התעלמות מוחלטת מעדי תחמנות כנגד איילת,שימוש בנערה טיפשה(עינבר)כדי לשגע את איילת בגידה האחת בשנייה(ליהי וקרן)בשביל גבררררר ריכולים,הסתה,צחוקים על חשבון מישהי שישנה,או שלא נמצאת כבר שימוש בכל האמצעים(הלא כשרים)להשיג כוח,מעמד,הערצה--סקס עם איתן,בידיעה שהוא סולד ממך,ומאוהב בדניאל סקס עם בן,לאחר שליהי אמרה"בן מגעיל אותי" (גם זה זה סילוף?????) והרשימה ארוכה וממשיכה ותמשיך עד שהתכנית תיגמר יש לי שאלה אלייך??באמת...כשעשו לליז וללירון את המוות,כששתיהן עמדו למות מבושה,מהתבודדות,משינאה כלפיהן,האם נהנית? צחקת? אהבת?לא באמת אני שואלת אין סתם---גם בפורום וגם בחוץ רוצים את ליהי בבית--לכולם יש אינטרס??או שזה רק בראש שלך?

merilue

Well-known member
אה ועוד משהו אני לא "מתאמצת" ללכלך על ליהי

זה בא לי הכי טיבעי וקל--ליהי דוחה אותי ברמות קשות,הדמות הכי דוחה שניצפתה אי פעם בתכנית ריאליטי EVER

didush100

New member
את ממש מתאמצת ללכלך עליה

את כל הזמן מזכירה וכותבת דברים לא נכונים. למשל השיחה האחרונה איפה ראית אותה? כי היא לא היתה בטלוויזיה אלא במחש. אני ראיתי את כל השיחה מההתחלה עד הסוף ולכן אני יכולה לומר בביטחון מלא שאת מסלפת אותה לגמרי. הכל נאמר בקלילות הומור וצחוק הם צחקו על עצמם בהקשר להדחות ולאתי ולמה שרואים בחוץ. הקשר בניהם אמיתי ומאוד קרוב וחבל סתם להמציא שטויות

KEEK

Member
ליהי מלכלכת את עצמה לבד.

היא לא צריכה את העזרה שלנו. אנשים כאן מתארים את ליהי איך שהיא בוחרת להציג את עצמה אם קשה לך לקרוא את הדברים האלה, תבואי בתלונות לליהי אף אחד לא אמר לה להתנהג ככה ולדבר ככה

קשקשה9

New member
דידוש רק שאלה קטנה ופשוטה

מילא הפורום.... אבל איך תסבירי שהקהל לא מצביע בשבילה ורוצה שתודח? תחשבי על זה

merilue

Well-known member
גברת דידוש הלא אמינה בעלילי-סמרטפון

דרך אפליקציה,רואים הכל עיזבי אותי,קשה לי להתכתב עם הזויים,אין לי סבלנות לשטויות כשתרשמי משהו ששוה התייחסות,אענה לך

merilue

Well-known member
"אמת" שלך היא שקר וכזב בעיניי,את לא אמינה

ואף פעם לא היית,מיום 1 קראתי את הודעותייך,עוד שרק את ורק רגע הייתם פה,קראתי סילופים שלך למה שהתרכש בוילה עם שלישיית מנגו-ליהי קרן ןאתי-כל הזמן שיקרת ותיארת את הרוע שלהן כיום פיקניק ורוד ומוצלח!! אבל לא נורא,מאמינה שעוד יום,שבוע,שבועיים שוב תיעלמי ליום יומיים,תחזרי,ותתנצלי שעשית חושבים עם עצמך ושוב טעית(כהרגלך) רק הישמרי לקרוא לבנות כאן שקרניות,כי את עושה עוול "על לא בכפך" עאלק

merilue

Well-known member
הכי דוחה לראות את בן על ההליכון אמא'לה

הציצים קופצים לו והחבילה שגדלה לו מסביב למותניים רועדת איכס לא הסבירו להם שאם אתה לא שרירי חטוב ויפה שים פאקינג חולצה????????

merilue

Well-known member
בן נראה מבוגר יותר בגלל האופי העייף שלו

הוא כמו חטייר(זקן),אין בו שום התלהבות,שימחת חיים,מרץ,סקסיות,כל היום כמו זקנה מרכל,מתפלסף,ומלכלך(ואוכל) איך בחורה צעירה יכולה להיות איתו??הוא צריך מישהי מבוגרת יותר שנמאס לה מהחיים חחחחח

למעלה