Mקוויקנד ^.^"

LironPoynter

New member
יו ליטל ביצ'!!D:

אני יותר מדמעתי אתמול בלילה בגללך! Look what you've dont to me.
לאביה

kelly7i

New member
וואווו את כל אלה אמא שלך שומעת??=|

חחח איזה מגניב
היא שומעת רד הוטט!

קלי!! XDD

נעלמת לי, חשבתי כבר שאת בוגדת בי. >< תיזהרי, שמעת? יש לי עיניין בכל חולה בעמוד השדרה, ד'ייר ואצ'ינג יו.

Bleed for Me

New member
I'll be with you wherever you go

through the eyes of a fly on the wall שיר השבוע של מקפליי: THNL שיר השבוע לא של מקפליי:שני האלבומים של: The Academy Is,פראמור וAM להקת השבוע:ראה שאלה קודמת אלבום השבוע: ^ קליפ השבוע: The Academy Is-Everything We Had פה,קליפ ענק! ממש יפה..והינה גם לייב של השיר,כי וויליאם נשמע מעולה שם. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: בחזרה לעתיד! איזה נוסטלגיה משהו שהכעיס אתכם השבוע:שומדבר מיוחד משהו ששימח:הארוחת חג,זה תמיד כיף משהו שעיצב:שהחלטי סופית שאני מוציאה את הנזם..די נשבר לי ממנו..אולי היום חח.. ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / פלייליסט:Cobra Starship - Hollaback Boy
ענק תמונת השבוע:TAI בהופעה,תראו את וויליאם מרחף באוויר חחחח

T A L I 17

New member
אהא בסופו של דבר אני כן יכולה לראות

בחזרה לעתיד כי עכשיו אני אצל משפחה ויש להם הוט אעאעא אז אני עפהלראות..ואולי אני יעביר גם לMTV היטס בדרך לראות אם יש משו חהחה הלוואי חחח ורציני מה נסגר עם הוילאים הזה? איך הוא עושה את זה? [אני שוב מזכירה...זאת מיקי חח]

Bleed for Me

New member
חחח כן סרטים מעולים..

בערב יש את 2.. ווויליאם,הוא 1.91 (דיי גבוה ככה שלא קשה לו
) וזאת הזוית של התמונה שעושה את זה כל כך מגניב..חחח אבל הוא תותח והם אחלה להקה..

YuvalJones

New member
OOO: הוא גבוה!

הוא גבוה ורזה! זה יפה, תלוי למי. אבל אבאשלי עדיין יותר גבוה חח D: משוויצהמשוויצהמשוויצה! סתםסתם;]

Bleed for Me

New member
גם אבא שלי

ואמא ואחי..(ושני הצדדים של המשפחה יש אנשים גבוהים..) *משוויצה בחזרה*
לא שיש במה להשוויץ,זה סתם נראה לי מטומטם חחחח

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gifXDDD גמאנחנו משפחה של גמדים.

שלגייה מבקרת כאן בקביעות
XD

McSon of Busted

New member
Back To Psycho.../images/Emo69.gif

שיר השבוע של מקפליי: Too Close For Comfort Walk In The Sun The Heart Never Lies Home Is Where The Heart Is All About You I've Got You שיר השבוע לא של מקפליי: Sum 41- With Me Sum 41- Best Of Me Sum 41- Underclass Hero Sum 41- Walking Disaster Sum 41- Pull The Curtain Sum 41- Confusion And Frustration In Modern Times פיכ זה ארוך
Breaking Free- High School Musical (גם אני התמכרתי
) Stick To The Status Quo- High School Musical Fightstar- Floods Fightstar- Amathyst Fightstar- One Day Son Fightstar- Amaze Us Boys Like Girls- Broken Man Boys Like Girls- Up Against the Wall Tokio Hotel- Ready Set Go! James Bourne- New Song להקתהשבוע: Sum 41 Mcfly אלבום השבוע: Sum 41- Underclass Hero קניתי אותו D: קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=JGZgkMxOIQc נו זה שכולן ראו כבר D: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמנמ. דרייק וג'וש D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: החג הזה.
משהו ששימח: היומולדת של ג'יימס
מקפליי
משהו שעיצב: ה ע צ י ב ! נממ. לאדעת.
ציטוט השבוע: חחח אני אחכה למקוויקנד של לקס יש לנו כלכך הרבה ציטוטים מצחיקים DDD: מתנגן בראש / פלייליסט: Don't Stop Me Now הגירסה של מק
תמונת השבוע: יש לי 2...אחת פה אחת בקישור כי היא סרוקה (נראה לי
) מקווה שהקישור יעבוד
http://img201.imageshack.us/my.php?image=1105215184pc4.jpg

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאנדרקלאס הירו זה דיסק טובD:

גםלי יש אותו ואני לא מתחרטת בכלל D:

McSon of Busted

New member
פחחחחחחחחח יש לי ציטוטים מעכשיו DD:

ואחרכך גם את אלה של לקס
משיחה עם חברה: !@#gal#@! אומר/ת: כשאת מציגה את זה אני באמת נשמעת קוטרית BrownEyedGirl <3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: כל דבר שאני אציג יגרום לאנשים אחרים להראות רע P: !@#gal#@! אומר/ת: חחחחח נכון! BrownEyedGirl <3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: זאת המהות שלי D: !@#gal#@! אומר/ת: חחח אפילו כשסיפרתי לך על ___ גרמת לי להרגיש מפגרת חחחחח (לא אפרסם שמות XD) BrownEyedGirl <3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: חחחח זה התפקיד שלי פה בכדור הארץ !@#gal#@! אומר/ת: חחחח רעה BrownEyedGirl <3 [making love on the green grass behind the stadium]אומר/ת: לדכא אנשים ולגרום להם להרגיש רע !@#gal#@! אומר/ת: חחחחחחחחח BrownEyedGirl <3 [making love on the green grass behind the stadium] אומר/ת: זאת מן שליחות brown eyed girl זאת אני

למעלה