Mקוויקנד ^.^"

JuSt My LuCk

New member
אוףףףףףףף נגמר החופש ../images/Emo7.gif

שיר השבוע של מקפליי: the heart never lies don't stop me now too close for comfort star girl שיר השבוע לא של מקפליי: pretenders learn to fly behind blue eyes its just take some time tunderbirds are go who's daived (או איך שלא כותבים את השם שלו) 3AM shooting star charlot אבא עורך דין מרלין מונרו יש לך מקום/יש לי מקום להקתהשבוע: Mcfly . Busted. Foo fighters. MCR. air traffic. שייגעצ. אביב גפן (כן לא להקה אבל שיהיה) אלבום השבוע: MCFLY-WONDERLAND קליפ השבוע: foo fighters= Learn to fly, Brakes out,Mcfly-5CIHH תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: נמלטים
, על טבעי
, סקינס
, משהו שהכעיס אתכם השבוע: בנים
באמת הם יצורים מייבשים ואין להם מושג מה הם רוצים מעצמם!!!! וגם שאחותי מוציאה עלי את התפרצויות הזעם שלה!!! משהו ששימח: המסיבה ביום שלישי
(לא לא במועדון מסיבה לחברות שלי) היה כל כך כיףףף
חוץ מהילד המיבש והקרציה הזה שעיצבן אותי
משהו שעיצב: עיצב.... אמממ..... אני לא יודעת... זה שאני מרגישה כאילו אף אחד בחיים לא ירצה אותי,שאני משמינה כל יום שעובר(אני מטפלת בזה
אני לא הולכת להיות אנורקסית עכשיו). אבל זה רק ככה השבוע יש לי ימים כאלה עוד יומיים אני אהיה מאושרת ודווקא אחשוב שאני מרזה וזה זה סתם ככה היום... ציטוט השבוע: אוקי היו לי כמה ציטוטים נקווה שאני זוכרת ....לא אני לא זוכרת ...
מעצבן !! מתנגן בראש / פלייליסט: Brakes out מתנגן בראש תמונת השבוע: זה כובע כמו של דני!!!
חחחחחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo129.gif"I can't seem to get you off my mind

That's when I realised you had my hypnotised.."
שיר השבוע של מקפליי:
Hypnotised. Memmory Lane. Star Girl. Dougie Poynter (Ataiz) - Take A Look Around.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Regina Spektor - Fidelity. Regina Spektor - Samson. ~חרישה~ אביב גפן והתעויוט - זה רק הלב שכואב לך. אביב גפן והתעויוט - עונות. אביב גפן והתעויוט - סוף העולם. אביב גפן והתעויוט - מלאך. אביב גפן והתעויוט - מיליארד טועים. The Rolling Stones - Angie. Oasis - Don't Look Back In Anger. James Bourne - New Song
[תחת, תודה לך
]. הבנות נחמה - להיות. אפרת גוש ויוני בלוך - שוב. Britney Spears Feat. Danja - Gimmie More. ><"
להקת השבוע:
מק.
אלבום השבוע:
---
קליפ השבוע:
Travis - Selfish Jean.
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
חברים. ורוניקה מארס. יריחו. הטופ מודל הבאה. ה-VMA ><". / אמריקן דרימז. בחזרה לעתיד 1+2 [מחר נראה את השלישי..]. היו עוד נראה לי אבל אני לא זוכרת.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
החג שממש לא היה לי כוח אליו. אני חולה כבר שבועיים! פסיכו'
.
משהו ששימח:
היה לי סוג של כייף אתמול..
משהו שהעציב:
---
ציטוט השבוע:
אוו יש מבחר של ציטטות מהשיחות של עם אור [תחת.
]: אור: יא קשוחה את כל הזמן שומעת אביב גפן אני: חחח אני קולית.. לא לא, אני גזעית! אור: יס יו אר D" ... אני: איכסה הפלייליסט עבר לשירים של אבריל *חייבת להישאר קשוחה וגזעית!* ~~~~~~~~~~~~~~~~ *אור שלחה שיר* אני: תנקס האן ({) [<<הסמיילי של חיבוק שמאלי במסן] אני מחלקת רק חיבוקים שמאליים. ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: נו! תאשרי כבר!!!1 D: אני: אחותך
. אור: אמאשלך. חחח כל השיחה שלנו זה ככהDD: אני: כי אחותך *ונה.
. ~~~~~~~~~~~~~~~~ אני: השירים של אביב גפן ממיסים אותי. אור: אני לא יודעת מה כלכך ממיס בא. גפן :ם אני: א. גפן XDD דיי קרעת אותי עכשיו. כאילו הוא איזה ח.נ. ביאליק ~~~~~~~~~~~~~~~~ *אור מתארת את דעתה לגביי איזה אחד..* אור: אתה רואה ים?! גלים?! חול?!? מדוזות?? אנשים משחקים מטקות?! כף?!? דלי?!?!? אז מה אתה נסחף?!?!? אני: חחחחחחחחחחחחח XDDDDDD איזה ערסית מצויה! אור: XDDDD מה את רוצה, born and reised in BAT-YAM CITY ~~~~~~~~~~~~~~~~ *נזכרתי ברגעי אייל גולן בווליום כינרת* אני: היה בידור שלא עברתי מעולם "צאי לחלון, זה אני שקורא לך!..". נו צאי כבר לחלון, אור
אור: XDDD אני: נו למה את לא יוצאת?? אור: כי אני כבר ליד החלון, פגה B| אני: חחחחחחח אז תסיטי את הוילון אני לא רואה אותך! אור: נמ. אבל הוילון הוא.. חמוד. D: לא היה לי מה להגידXDD אני: וילון של הלו קיטי או שאני מדמיינת [תזרמי עם הסיטואציה] אור: ממ בטח...בטח...:ם ~~~~~~~~~~~~~~~~ *על היי סקול מיוזיקל* אור: lame הם אפילו לא התנשקו! DD: אני: הם בטח יתנשקו בסרט הבא >< פחחחח וזה היה כאילו הם בי"א! כן בטח רק אני זימרתי להנאתי ככה שנה שעברה אבל נקרעתי מהגייזם של האח הבלונדיני הזה ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: איזה יצור מוזר אמא שלי :ם אני: חחחח מה היצור עשה? אור: היא פתאום באה אליי ביציאה כזאת- התרחקת ממני לאחרונה...או משהו כזה. :ם אמא. את מוזרה. שתקי. אני: חחחחחח XDDD כמו היצור שלי.. היא עושה לי, אלכס בואי תביאי לי חיבוק. אני עסוקה, ביי. אור: חחח כן תכלס מה הן כל הזמן רוצות חיבוקים?!?! אני: והיא חשה רוצה לבלות איתי וכאלה, כאילו צאי לי מהחיים. או באמצע האוכל היא עושה איזה משהו מפגר ואז באה מביאה לי נשיקה, כאילו את מפריעה לי! אור: יואו גם אבא שלי נהיה כזה בזמן האחרון כל הזמן מחבק אותי וגם אמא שלי וכולם כזה טאצ'י והאגי בלעעע תעזבו אותי DDDDD: אני *ונת חיבוקים, אבל כלפי אנשים ש.....בא לי לחבק :ם אני: אני לא מרבה לחבק, את מוזמנת לשעוט עליי. ~~~~~~~~~~~~~~~~ ...אני: פרה אחותך. איזה כיייף שאין לך אחות XDD יש אנשים שנעלבים מזה, לא מבינים הומור משובח מהו אור: אני מבינה גם אם תקללי את סבתא שלי חחח B| אני: מדוע ולמה? אור: כי אני יודעת הומור משובח מהו, יא מטבוחה אני: חתיכת חריימה.
. אור: חחחחח יא פר DDD: אני: פר זה לא שור במסווה בעצם..? אור: בעצם כן. יא שורה D: זה נשמע כמו שורה. של מחברת. אני: או שורה של חומר לבן כלשהו... שאפשר להסניף להנאך ולהיות קייט מוס אף לו לדקה אור: חחחחחחח יא בת ימית מצויהXD משפט פתיחה ערסי במיוחד בשבילך: תגידי את רוצה לבוא אליי לכוס קפה נזרום כמו הגלים..? אור: XDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~ אור: ..תכלס אמאשלי נהייתה סנילית פחד אני: גם שלי, נגמרו לה הסוללות אני אומרת לך, הדורסל האלה זה סתם חרטה... אור: הכי טוב זה בטריה דיגיטלית שנטענת ונטענת.. ~~~~~~~~~~~~~~~~ שיחה שלי ושל חברה שלי היא : אימלההההההההההההההההההההההההההההההה אלכסססססס המחשב שלי עושה קולות של וויברטוררררררררררררררררר אני : חחח למה לעזאזל את יודעת איזה קולות ויברטור עושה..?
חח סתם טוב את זה גמני יודעת... היא‏ : חחח אלכס?! מאיפה את יודעת?!? עוד פעם ראית פורנו קנדי? :-X אה והוא נרגע הבאתי לו כף אני‏ : חחח לא ראיתי פורנו יווני
[יש בי צד יווני זה הבידור פה..
] היא‏ : חחחח =-O ולא קראת לי ?! אני‏ : זה היה אינטימי רק אני ועצמי... מחר יש טרילוגייה תבואי יהיה כייף היא : להביא פופקורן עם חמאה או ווזלין? אני‏ : חומר סיכה. :-$ היא‏ : עזבי בואי נסכם פשוט על פופקורן... ~~~~~~~~~~~~~~~~ אוקיי דיי זה חייב להסתיים מתישהו! תחת, אני אוהבת אותך
מתנגן בראש / פלייליסט:
אביב גפן - לילות לבנים.
תמונת השבוע:
כזה חמודדד...
סופ"ש נעים

sweet shir

New member
האח הבלונדיני (ריאן) הידוע בשמו - ההומו האח

של הבלונדה~ מושלללללללללללללללללללללללללם 333333333333333333> אני חולה לו על הטוסיקXD גאד כל הציטוטים שלך קורעיייייייייים! XD

Lex 1

New member
חחחח יש בו כ"כ הרבה גייזם! XD

[כן, זאת מילה שהומצאה על ידי וע"י אור
] אבל כן הוא חמוד... בשביל זה אני פה! כדי לבדר..
נהנת? ספרי לחברייך לא נהנית? Bite me.
. חחח סתם... ><"

sweet shir

New member
אני משתמשת בפאגוציטיזם! D:

פאגוציטוזה זה תהליך בביולוגיה שנעשה על ידי פאגוציטיםD: פאג-וציט.... זה היה מאוד מועיל שהייתי בגרמניה!
(כי הרי הומו וגיי אלו מילים בין לאומיות ^_________^) הרסת את המשפט הידוע מ"מיכאלה"! O: "נהנית? קום בבוקר ספר לחבריך. לא נהנית? אל תקום בבוקר.
"

LironPoynter

New member
יש מישהו בשכבה שלי, שהוא פשוט בול הוא!XD

והוא כזה נחממממד וגם לו יש תאומה, אני ועוד חברה שלי פשוט קוראות לו ריאן.XD

m i c k e y 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifXDDDDDDD הציטוטים הרגו אותי!!!!!

XDDDDDDDD בכל ציטוט פה נראה לי אור מעורבת XDDD

McSon of Busted

New member
חחחח כןן היו לנו מלא שיחות אל תוך הלילה.../images/Emo11.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משהו לא קשור- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי עד עכשיו עם ידיד שלי בים ואיזה שעתיים וחצי ישבנו שם פתאום אנחנו קולטים איזה זוג מָתְנֵה אָהָבִים על החוףXDD ידיד שלי עושה לי כזה- היי תראה הנה התחת שלו D: אני-
ידיד שלי- אהה הנה הם סיימו היא מרימה את המכנסיים...... אני-
ידיד שלי- אה! הנה הסיגריה של אחרי
אני-
זה היה קורעDDD:

Lex 1

New member
XD אור בדרנית לא קטנה.. ../images/Emo69.gif

ומיכל מה לעזאזל את עושה ערה בשעות כאלה? ><" לכי לישון.
.

McSon of Busted

New member
חחחחחחחחח יא תחת לאב יו../images/Emo23.gif

אבל היו עוד מלא מצחיקים מזה פה
חוצמיזה שמתישהו באתי ביציאה כזאת שאני לא כלכך זוכרת- הולי מאדר אוף פריקינג שיט גאד או משהו כזה חחחחח זה הכי הרג אותי XDD

Lex 1

New member
אכן היו עוד אבל כבר לא היה לי כוח.. ../images/Emo122.gif

נוסיף אותם לשבוע הבא עם עוד מגוון חדש! ><" לאב יו

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

שיר השבוע של מקפליי:: אמממ חושבת לא יודעת נראה ללי שThe Ballad Of Paul K שיר השבוע לא של מקפליי: אוו חושבת When Youre Gone-avril lavigne This Is How I Disappear-mcr ועוד כמה שירים של להקות שאתם לא מכירים ביוחד להקתהשבוע: MCR אלבום השבוע: לא יודעתקליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: למי יש זמן לטלויזיה? משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ הכעיס? אה כן שאמא שלי חזרה מאוחר והתחילה להתעצבן עלי ואחרי זה אבא שלי הרג ג'וק עם הואנס החדשות שלי, כאילו הלכתי איתם פעם אחת , כבר להרוג איתם ג'וק??@##$ ובכללי עם הנעליים שלי לא הורגים דברים! רק עם הנעלי פאקצות משהו ששימח: שום דבר, אולי דיבורים עם טל על לונדון משהו שעיצב: שלכולם יש בית ספר והם לא יכולים ללכת להופעה בשלישי, וסתם פיתח ציפיות ציטוט השבוע: אממ לא יודעת סתם שיחה עם חברה שלי במסן שגיליתי שאני מטומטמת חהחה אתמול, זה היה מצחיק yael אומר/ת (01:06): טלללללללללללללללללללללללל yael אומר/ת (01:06): OMG yael אומר/ת (01:06): לנשוום yael אומר/ת (01:06): לננששווום yael אומר/ת (01:06): לנשוום yael אומר/ת (01:06): אני טיפשה SoDamnClever אומר/ת (01:06): מה?מה? yael אומר/ת (01:06): הייתי בטוחה שמכר מופיעים בבריטניה מתי שאני שם yael אומר/ת (01:06): ואז הבנתישזה נובמבר yael אומר/ת (01:07): לרדגע היה בי תקווה SoDamnClever אומר/ת (01:07): בוהו yael אומר/ת (01:07): אני סתומה yael אומר/ת (01:07): ללל yael אומר/ת (01:07): חחח SoDamnClever אומר/ת (01:07): חחח.. פסדר לא נורא. yael אומר/ת (01:07): שיקדימו את זה או שמהו SoDamnClever אומר/ת (01:08): חח באאאארור, רק בשבילך. yael אומר/ת (01:08): נו לא yael אומר/ת (01:08): נגיד שיגמרו המכירות yael אומר/ת (01:08): ואז שיוסיפו תאריכים לפני yael אומר/ת (01:08): חוץ מזה yael אומר/ת (01:08): כן yael אומר/ת (01:08): כאילו yael אומר/ת (01:08): אני יעל... SoDamnClever אומר/ת (01:09): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SoDamnClever אומר/ת (01:09): ה-יעל, כאילו. yael אומר/ת (01:09): כן. הייתי בטוחה שרשום שם אוקטובר(באתר הרשמי של מכר) ואני כולי התלהבות שהם מופיעים שם מתי שאני שם ואז הבנתי שזה נובמבר... מתנגן בראש / פלייליסט: עברי לידר-הכוס הכחולה לייב תמונת השבוע: תמונה אקראית

למעלה