../images/Emo210.gif אני אני אני!! בספיישל תותים,
כי
תותי (דרור) חזרה מארה"ב!!!!!!!!!!!!!!!! יאיאיאיאיאיא D:
שיר השבוע של מקפליי: Just My Luck (נדבקתי אליו כלכך :X)
שיר השבוע לא של מקפליי: Avril Lavigne- When you're gone Maroon 5- She Will Be Loved (אחרי שנייייים שלא שמעתי את זה
) MCR- I Don't Love You (כי חרשו לי עליו. ><)
להקת / אלבום השבוע: מקפליי ^^
קליפ השבוע: אממ אין חח
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סרט- "היי סקול מיוזיקל"!#$%*&#^*$ שסוף סוף ראיתי!!!! סדרה- עב"נ. "האנטומיה של גריי" "בו בו בו" (אוייייי אני פשוט הייתי ממש ממש ממש חייבת להכניס את זה רק בגלל שזה חירפן אותייי XDDDDDDDDD)
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: עיצבן- נגמר לי המקום במחשב!!! ואבא שלי לא מצליח לצרוב דיסקים אז בינתיים אין מה לעשות... אווווףף =/// שימח- תותי חזרה!!!!!!!! ווהוווו כמה התגעגעתיייי!!!!!!!1
נפגשנו אצל בר. היה ממש כייף. DD:
ציטוט השבוע: אוקיי. *נפגשנו כזה כמה חברים, אז אני ואורטל יושבות בחוץ* אני: "וואי נראה לי נחזור בחזרה פנימה וכולה יישנו.." אורטל: "כן.." *פתאום שומעים מהבית את השיר "בומבה".* אני: "עלק יישנו." הרגתי אותי. XDDDDDDDDDDDD באותו יום (כלומר, לילה) אני ועוד כמה חברות החלטנו לשחק "וואה" (וכמובן שאני נפסלתי כל שניה). אז נשמענו בערך ככה: "וואה! וואה!!! וואה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואה! וואההה!! חחחחחחחחחחחחחח" כמו חבורת מפגרות. >< משום מה אנשים שואלים אותי משהו ועונים. זה הולך בערך ככה: מישהו: "מה קורה?" מישהו: "הכל בסדר". טוב נו, אני מניחה שזה בגלל שאנחנו שולחים "מה קורה" באותו זמן. >< אוי זה ממש טרי, בערך מעכשיו XDDDD חברה שלי: "וואי ירד לי שיר שחיפשתי מלא זמן!"! אני: "מזל טוב!! XP" חברה שלי: "בהחלט!! ואי וזה באמת הוא! אני לא מאמינה..!"! חברה שלי: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: חברה שלי: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: חברה שלי: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: (וככה זה ממשיך) חברה שלי: "וואו! יש לי חיוך מזה דפוק. אבל זה כיף! שיאללההההההה" [... משו לא מעניין...] חברה שלי: "זהו הוא נגמר." וואי היו כל כך הרבהההה ואני לא זוכרת XDDDD שונאת שזה קורה לי. ><
מתנגן בראש / פלייליסט: בראש- JML (כבר אמרתי שנדבקתי לזה ביומיים האחרונים?!?!?!?!?! ><")
תמונת השבוע: אין לי כאן =//