Mcוויקנד ^.^

D o u g i e

New member
כפרעלייך

נראה אותך בקרוב!;) למה לקום בשש בבוקר?! את והבייביסיטר הזה >< בזבוז זמן וזמן שינה! 3>

מאיושSP

New member
מאייצ'../images/Emo23.gif

וואע כן איזה כייף!D: כי אני צריכה כסף.
ישנתי פאקינג 3 שעות
נראלי אני הולכת לנמנם:) לאביו

מאיושSP

New member
את לא ממש רוצה ללכת אליהם! ../images/Emo6.gif

שתי ילדות צווחניות ברמה שכבר נהייתי חרשת עכשיו. וצריך להחליף להן חיתולXD אבל טוב נו. זה כסף.

simpsonit

New member
אני יותר עשירה יש לי 350 ש"ח!XD

חחח אני מזה מתלהבת מזה XDDD כי אני תמיד מבזבת הכל על הרגע הראשון שאני מקבלת ת'כסף ופעם ראשונה שחסכתי!!

מאיושSP

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif כל הכבוד=] חסכתי כבר 5200 ש"ח!!

אני מרגישה עשירה ליד חברות שלי שמתלהבות כשיש להן 100! אבל חסכתי את זה כדי לראות את מקפליי:] באמת, כבר מלא זמן אני חוסכת כסף מעבודות וחגים וכו' והגעתי לסכום הזה בלי דמי כיס או וואטאוור. אני מזה שמחה

McFly rullz

New member
אני אני אני!!P: כנסוו../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי: ממ לא שמעתי הרבה השבועע=// שיר השבוע לא של מקפליי: כנ''ל גם פה... אבל אבל השירים של היי סקול מיוזיקללל
להקת / אלבום השבוע: מקפפליי!! קליפ השבוע: -- תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: היירספריי!!!!!!סופסוף!!!
היי סקול מיוזיקל!!!זאק אפרוןןןןן
אגבב היום נראלי יוצא באמריקה הסרט השניי.. משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: הייתי בשפיים!עם בת דודתי האהובה! בת דודתי ישנה אצלי! היה לי בשלישי גם ברית וגם חתונהה והיה כייףף
עיצבן-אני לא באה למפגש=// יש לי פיזמונסיף באותו יום.... ציטוט השבוע: איןןןןןןן
מתנגן בראש / פלייליסט: נו ווריז....^^ תמונת השבוע:אממ...לא היה משו יפה.... שבוע מקסים!!!!:)

m o r 1 0 2

New member
נכון....הסרט השני יוצא היום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

מעניין מתי הוא יגיע אלינו...אוףף אני כל כך מחכה לראות אותו
ראיתי מלא חלקים...וזה פשוט מדהים

מאיושSP

New member
באאאממת?! מה הבעיה אני אוריד מהאימיול

ונראה בלי תרגום! D: לא ידעתי בכלל שיש סרט שני! יוואו אני אחפש באימיול! ~מחפשת~ זה מצצצצא!!@#%&^*@#$ יאיי זה מוריד עכשיו! חח התלהבתי

Shir Girl XD

New member
לכולם מי שאוהבת את high school musical

יש לי את הסרט השני (אח שלי צרב לי) כל מי שאהבה את הסרט הראשון תאהב מן הסתם את הסרט השני מלא מלא שירים נראה לי יותר מהסרט הראשון שווה צפייה נסו להשיג זה ממש שווה את זה ועידכון חדש צפוי סרט שלישי ב 2008 XOXO

Shir Girl XD

New member
זה סרט כל כך יפה

אני מחכה כבר לשלישי שיהיה בשנה הבאה!! אהאהאההא מעניין מה הם יעשו בו

Mcfly for ever

New member
מי וויקנד..

שיר השבוע של מקפליי: i'll be ok שיר השבוע לא של מקפליי: High School Musical - Breaking Free להקת / אלבום השבוע: my_chemical_romance קליפ השבוע: Green Day - Warking Class Hero. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: High School Musical משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע: הצלחתי סוף סוף להשתמש באמפי שיש לי בטלפון למרות שיש לי את הטלפון הזה כבר שנתיים
ציטוט השבוע: \ מתנגן בראש / פלייליסט: High School Musical - Bob To The Top תמונת השבוע:

HiLa0mcfly

New member
אממ

אני חושבת שהוא חתיך חח פשוט עברה לי התקופה שלו אבל אני שמה פה תמונה שמצאתי שהיא די עדכנית שלו =] ובהיירספריי הואא הורסססס אהבתי את התלתל שעשו לו =]

McFly rullz

New member
זאקק זאקק זאקקקקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif

הואא כ''כ חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתאהבתתתתת חחחח סתם סתם

D o u g i e

New member
האם אני היחידה

שחושבת שזאק אפרון, הוא פשוט כיעור עלי אדמות?! מה יפה בו??!?! מה!?

למעלה