Intoxicate My Mind
New member
../images/Emo180.gifתקראו בטטות DD:../images/Emo180.gifיש שלל ציטוטים D:
שיר השבוע של מקפליי: Too close for comfort. She falls asleep. Transylvania.
שיר השבוע לא של מקפליי: Paramore - Misery buisness. Limp Bizkit - Break stuff. Billy Talent - Red flag. Three days grace - let it die. Three days grace - Animal i've become. Enter Shikari - Sotty you're not a winner. Nirvana - Heart shaped box. Sum 41 - Some say. Panic! at the disco - there's a good reason why these tables are numbered, honey, you just have'nt figured it out yet. [זכרתי בעל פה XD] Fall out boy - Calm before the storm. Bullet for my valentine - Poison.
להקת / אלבום השבוע: --
קליפ השבוע: אין אין, אתן מתות מצחוק XD > http://www.youtube.com/watch?v=YxQW9hyuZVE
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: קני נגד ספני. DD:
משהו שעיצבן / עיצב / שימח השבוע:
- מישי מאמריקה הגיבה לי על העונה השניה של הפיק באנגלית בצורה כ''כ מדהימה שבכיתי כשקראתי..
[בציטוטים.]
- עבודת קיץ במתמטיקה.
ציטוט השבוע: מתחילים? קודם כל, הנה ציטוטים לכבוד שבוע המשפחה של אור: XD מיקי: הקובץ שניסית לשלוח זוהה כבעל פוטנציאל להיות לא בטוח, ולא נשלח. אני: אמא שלך זוהתה כבעלת פוטנציאל להיות לא בטוחה, ולא נשלחה. >< לקס: קופה אני רואה שאת לא מתעניינת בי... =\ אני: חסה וחליל! מעולם לא אהבתי גורילה כמו שאני אוהבת אותך.
לקס: גורילה אחותך! >< אני: אמא שלך >< אני: אז היא.. דוברת בשפתנו המחורבנת? לקס: חחח למה מחורבנת דברי יפה למדינה שמארחת אותך כבר 16 שנה! אני: אמא שלך תדבר יפה. >.< לקס: אמא שלך יכולה לרדת לי לסופ"ש. אני: אמא שלי תפתח לך ת'תחת. לקס: שלי היה יותר מצחיק.
אני: שלי.
לקס: בייט מי. את יותר מדי חברותית זה מתחיל להטריד אותי. אני: אמא שלך יותר מידי חברותית. >< אני: האחות תמיד *ונה. לקס: והאמא לפעמים פותחת אני: ת'תחת? >.< אני: לילה טוב ריפלקסיקון! לקס: אמא שלך ריפלקסיקון. אני: אמא שלך יכולה לרדת לי על בורקס. לקס: אני יראה מה איתי ביום שישי ויעדכן אותך. אני: אני אמתין בידיים שלובות. לקס: איזה שלובות אצלך הכל פתוח. אני: אמא שלך פתוחה. >< לקס: לילה טוב, שרמוטת ביבים. אני: לילה טוב, *ונת אשפתות.
>נעבור לקצת פניני חכומה עם אישתי לעתיד קלי:< קלי: אורר, מתעופף פה ח-ר-ק מסביב למנורה, שחור כזה, משמיע רעשים, ומתחיל להיות לי ח – ם, כולי צמרמורת >< יו זה היה מפחיד, כיביתי את האור וברחתי מהחדר >< אני: "כיביתי את האור וברחתי מהחדר" XDDDDDDD קלי: והוא היה בגודל של החיים! אני: איככ אין אני רואה ג'וק אני מתה, אני היסטרית, לא יכולה לראות אתום >< אני תמיד מזמינה ידידים שלי שיבואו להרוג אותם! קלי: את רואה אותי כמו בסרט עם מטאטא ביד והיה לי עוד משו שהגן עלי+מטהר אוויר כדי לרסס אותו אני: שתביני, אני מתקשרת לידיד שלי: "הלו?" "ג'וק!!!!" "מה?" "ג'וקקקקקקקק!!@!##$@!" "אני עוד חמש דקות שם" XDD קלי:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDD ענקקק!! אני: אני לפעמים מתקשרת לידידים שלי שצריכים לקחת אוטובוס אליי הבייתה, הם נכנסים, אני כולי עומדת על שרפרף עם נפנף של מנגל ביד ומגבת על הפרצוף XD קלי: XDDDDDD _________________________________________________ מכירה את זה שיש להן מה לומר, אז הן באות ואומרות אותו, ואת לא מפריעה להן, שידברו, בכיף >< , ואז, הן מסיימות, הולכות, אבל לא! רגע! לא נגמר להן ><. ואז הן חוזרות, וחופרות שוב, ואת עדיין לא מפריעה, שידברו! בכיף! >< אז הם מסיימות, הולכות, ולאאא, הן חוזרות שוב?! >< כאילו, וואו, תכתבו את זה על דף ותקריאו פעם אחת ><, כואב לי הראש כל פעם לכבות מוזיקה להדליק מוזיקה לכבות מוזיקה להדליק מוזיקה גאד דאמט!@ >< קלי: חחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD אני: אז את כן מכירה את זה XDD צריך להוציא נגד זה צו משפט, בחיי >< קלי: מוכר! אצלי אבל יש קטע שהיא מדברת, ואז היא מפסיקה, אז אני מחכה לראות מתי חוזר הדיבור, לא חוזר כעבור כמה זמן, אז אני חוזרת למחשב או משו כזה, ואז זה ממשיך >< אני: אני קוראת לזה אגזוז XDD זה כמו במכונית, ברוםם......ברוםםם.... ברוםם......זהו? לא! ברוםםםםםםם!@#$#@! >< _________________________________________________ ולסיום מרגש, התגובה של איזה חמודה בשם קייט [אירוני, הא? המבינות יבינו
] מהמריקה שלמרות הרבה תגובות דומות היא פשוט גרמה לי לבכות..
מתנגן בראש / פלייליסט: רא רא ראספוטן, לאבר או דה ראשייאן קווין. רא רא ראספוטין, ראשאס גרייטיסט לאב מאשין. XD
תמונת השבוע:טחח יצאתי עיוות XD שבוע טוב 

oxkayxoteeox wrote: wow. you are truly amazzing. you make the most depressing story ever the most interesting one. you are an amazing writer, and i'm so glad that you're sharing such amazing fics.
ועוד אחת כי טוב לי..>< >MrsPugsley wrote: More when you can... your writing is so good, i love how describe the feelings of missing something, and the pain and stuff... it's beautiful
ואחת מתומצתת שעשה לי גורו גורו בלב XDD >wierdfishygirl wrote: keep it up girl it raaaawwwkkkkssss
DD
חח זהו! ><